BIG GAMES BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Ντέρμπι στη Νέα Υόρκη, στο 2.31 οδηγεί η παράδοση

Ο Λουκουίνιας πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του γκολ των Ρεντ Μπουλς κόντρα στο Τορόντο
Ο Λουκουίνιας πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του γκολ των Ρεντ Μπουλς κόντρα στο Τορόντο © 2022 EDUARDO MUNOZ ALVAREZ/ASSOCIATED PRESS

Μεγάλο ματς για το MLS στη Red Bull Arena μεταξύ Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς και Νιου Γιορκ Σίτι. Οδηγεί στο 2.31 η παράδοση.

Ώρα για Hudson River Derby στο MLS, το ντέρμπι της Νέας Υόρκης εν ολίγοις στη Red Bull Arena, Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς εναντίον Νιου Γιορκ Σίτι (00:05 NOVASPORTS 1, LIVE από το SPORT24).

Η πρωταθλήτρια Σίτι μετά από μια περίοδο εσωστρέφειας προσπαθεί να ανέβει και να ρολάρει και βρίσκεται στη δεύτερη θέση και στο -4 από την πρωτοπόρο Φιλαντέλφια στην περιφέρεια, έχοντας δύο ματς λιγότερα από την Γιούνιον. Στην τρίτη θέση οι Ρεντ Μπουλς με ματς παραπάνω και δύο βαθμούς λιγότερους. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και πριν τρεις εβδομάδες στο πλαίσιο του US Open Cup με τους Ταύρους να επικρατούν εντός έδρας με 3-0.

Δεν έδωσε μεγάλο βάρος η οικοδέσποινα στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στο Σινσινάτι, πήρε το 1-1, χαμήλωσε ταχύτητα, είχε κάποιες στιγμές, αλλά δεν άξιζε κάτι καλύτερο, ενώ έδειξε πως είχε το μυαλό στο αποψινό ματς. Οι πρωταθλητές από την άλλη βρίσκονται στο στάδιο της ανάκαμψης. Κεφαλαιοποίησαν τη νίκη (4-2) επί της Νιου Ίνγκλαντ, καθώς μεσοβδόμαδα κέρδισαν στο Τέξας το Ντάλας με 1-0, κάνοντας ροτέισον. Απόψε έχουν ορισμένους κάποιους αμφίβολους για την άμυνα, αλλά επιστρέφει και ο αρχισκόρερ Καστεγιάνος.

Προγνωστικά στοιχήματος

Άλλη ομάδα στη Red Bull Arena οι Ρεντ Μπουλς, που μετράει πέντε σερί νίκες, ενώ στον δρόμο η Σίτι δέχεται στιγμές πίεσης, είναι αμφίρροπο παιχνίδι, αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την παράδοση. Οι Ρεντ Μπουλς έχουν κερδίσει τα 3 τελευταία κόντρα στη Σίτι, σε κανένα από αυτά δεν δέχτηκαν γκολ, ενώ ως γηπεδούχοι τρέχουν ρεκόρ 10-2-1. Η παράδοση είναι ισχυρή για να την αγνοήσουμε, όπως και το δυναμικό πρόσωπο που βγάζει εντός η ομάδα του Στρούμπερ. Στο 2.31 κατά μέσο όρο ο άσος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς - Νιου Γιορκ Σίτι: 1 (απόδοση 2.31), 00:05
TAGS BIG GAMES BET ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ