ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Κόπα Άφρικα: Ματς λεπτομερειών για 2.10

Οι παίκτες του Μάλι πανηγυρίζουν τη νίκη τους κόντρα στη Μαυριτανία για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής
Οι παίκτες του Μάλι πανηγυρίζουν τη νίκη τους κόντρα στη Μαυριτανία Ⓒ 2022 THEMBA HADEBE/ASSOCIATED PRESS

Μάλι και Ισημερινή Γουινέα συγκρούονται στη Λίμπε του Καμερούν με στόχο μία θέση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Με ακόμη δύο παιχνίδια συνεχίζεται απόψε η φάση των 16 στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Πρώτο χρονικά είναι το μεγάλο ματς της Ακτής Ελεφαντοστού με την Αίγυπτο και στη συνέχεια τη σκυτάλη παίρνει ο αγώνας Μάλι – Ισημερινή Γουινέα (21:00 Live από το SPORT24).

Το Μάλι προκρίθηκε αήττητο από τον όμιλό του με επτά βαθμούς. Κέρδισε 1-0 την Τυνησία και 2-0 τη Μαυριτανία και δέχθηκε γκολ μόνο στο 1-1 με την Γκάμπια κι αυτό με πέναλτι στο 90'.

Η Ισημερινή Γουινέα έπεσε σε πολύ δύσκολο όμιλο μαζί με την Ακτή Ελεφαντοστού και την πρωταθλήτρια Αφρικής Αλγερία, παρόλα αυτά προκρίθηκε ως δεύτερη. Στην πρεμιέρα έχασε από τους "ελέφαντες" με 1-0, έκανε όμως την πολύ μεγάλη έκπληξη στη δεύτερη αγωνιστική, κερδίζοντας την Αλγερία με 1-0 και στην τελευταία στροφή, επικράτησε με το ίδιο σκορ της αδύναμης Σιέρα Λεόνε.

Μάλι - Ισημερινή Γουινέα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η αποστολή της Ισημερινής Γουινέας απαρτίζεται κυρίως από παίκτες που αγωνίζονται στις μικρές κατηγορίες της Ισπανίας. Εχει ωστόσο και δύο ποδοσφαιριστές, που παίζουν στην Ελλάδα, τον Γιοσέτε Μιράντα της Νίκη Βόλου και τον Οσκαρ Σιαφά του Ολυμπιακού Βόλου!

Σαφώς πιο αναγνωρίσιμο το ρόστερ του Μάλι με παίκτες όπως οι χαφ Μπισουμά (Μπράιτον), Σαμασέκου (Χοφενχάιμ), Χαϊντάρα (Λειψία) και οι εξτρέμ Τζενέπο (Σαουθάμπτον), Τραορέ (Σέριφ). Βάσει ποιότητας, κρίνεται λογικός ο φαβοριτισμός των "αετών".

Υπενθυμίζεται ότι το Μάλι έχει να φτάσει στον τελικό από το 1972 και έχει δύο τρίτες θέσεις στο παρελθόν, το 2012 και το 2013. Έκτοτε, ακολούθησαν τρεις διοργανώσεις, όπου αποκλείστηκε δύο φορές στους ομίλους και μία στους 16, συνεπώς φέτος θέλει να πραγματοποιήσει ένα βήμα προόδου.

Από την άλλη, για την Ισημερινή Γουινέα είναι μόλις η τρίτη της συμμετοχή σε τελική φάση. Στις προηγούμενες δύο ήταν διοργανώτρια και έφτασε το 2012 μέχρι τον προημιτελικό και το 2015 κατέλαβε την τέταρτη θέση.

Το παιχνίδι αναμένεται κλειστό και λογικά λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά, όπως άλλωστε συμβαίνει στα περισσότερα ματς της φετινής διοργάνωσης. Η Ισημερινή Γουινέα μετράει οχτώ σερί under 2,5, εκ των οποίων τα πέντε στο under 1,5. Το Μάλι από την πλευρά του είναι εξαιρετικό αμυντικά και έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ στα τελευταία εννιά παιχνίδια του (7-2-0).

Στο παρελθόν έχουν συναντηθεί δύο φορές για επίσημο ματς, με το Μάλι να μετράει ισάριθμες νίκες με 1-0. Πολύ πιθανό να κριθεί στο γκολ και η αποψινή αναμέτρηση. Στο 2.10 το under 1,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάλι – Ισημερινή Γουινέα: Under 1,5 (απόδοση 2.10), 21:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ