ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Ιταλία: Υπό πίεση ο Ιντσάγκι, "διορθώνει" το διπλό της Φιορεντίνα

Προγνωστικά Ιταλία: Υπό πίεση ο Ιντσάγκι, "διορθώνει" το διπλό της Φιορεντίνα
@2022 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Ιντερ με τη Φιορεντίνα για την 28η αγωνιστική της Serie A.

Μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, η δράση στη Serie A επιστρέφει απόψε με τρεις αναμετρήσεις. Στο Μιλάνο, η Ιντερ υποδέχεται τη Φιορεντίνα (19:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24), που βρίσκονταν σε εξαιρετική κατάσταση πριν το διάλειμμα για τα προκριματικά του Euro 2024.

Οι βιόλα έχουν να ηττηθούν από τις 12 Φεβρουάριου και το 1-0 στο Τορίνο από τη Γιουβέντους. Έκτοτε τρέχουν ένα εκπληκτικό σερί 8-1-0 σε όλες τις διοργανώσεις. Προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Conference League, βρίσκονται στα ημιτελικά του κυπέλλου Ιταλίας, που θα αντιμετωπίσουν την ουραγό Κρεμονέζε και στο πρωτάθλημα κέρδισαν διαδοχικά τη Βερόνα (3-0), τη Μίλαν (2-1), την Κρεμονέζε (2-0) και τη Λέτσε (1-0). Χάρη σε αυτούς τους 12 βαθμούς, η ομάδα του Βιντσέντσο Ιταλιάνο σκαρφάλωσε στην 9η θέση και βρίσκεται μόλις στο -4 από την 7η, που μπορεί υπό προϋποθέσεις να δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στον αντίποδα, η Ιντερ πήγε στη διακοπή χάνοντας το Derby D' Italia από τη Γιουβέντους με 1-0. Ένα αποτέλεσμα που φυσιολογικά προκάλεσε ακόμη περισσότερη γκρίνια. Είναι εμφανές ότι ο Σιμόνε Ιντσάγκι αμφισβητείται φέτος περισσότερο από ποτέ και κρίνεται εντελώς αβέβαιο αν θα καταφέρει να βγάλει τη σεζόν στον πάγκο των νερατζούρι.

Προς το παρόν τον σώνει το γεγονός ότι έχει την ομάδα στα προημιτελικά του Champions League και στα ημιτελικά του Coppa Italia. Βέβαια, η πρόκριση επί της Πόρτο ήρθε με μεγάλη δόση τύχης, καθώς στον επαναληπτικό του Ντραγκάο, οι "'δράκοι" έχασαν στις καθυστερήσεις τεράστια τριπλή ευκαιρία με δύο δοκάρια, για να στείλουν το ματς στην παράταση.

Έτσι λοιπόν, είναι μάλλον αναμενόμενο ότι τα σενάρια αναφορικά με το μέλλον του Ιντσάγκι στο Μιλάνο δίνουν και παίρνουν. Ειδικά μάλιστα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην Τότεναμ, φημολογείται έντονα το ενδεχόμενο ο Αντόνιο Κόντε να επιστρέψει στον πάγκο των νερατζούρι το καλοκαίρι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Μέσα σε αυτό το κλίμα επομένως, είναι λογικό να παρατηρείται διόρθωση στο σετ. Το διπλό της φορμαρισμένης Φιορεντίνα άνοιξε σε τιμές ακόμη και πάνω από το 5.00, όμως πλέον παίζει μεταξύ 4.20 και 4.40 στις περισσότερες εταιρίες. Ακόμη και σε αυτά τα επίπεδα, η διπλή ευκαιρία παραμένει σε δελεαστικές αποδόσεις, κοντά στον διπλασιασμό.

Άλλωστε, η Ιντερ έχει και αρκετά προβλήματα απουσιών, καθώς είναι τιμωρημένος ο Ντ' Αμπρόζιο και νοκ άουτ οι Τσαλχάνογλου, Ντιμάρκο και Σκρίνιαρ. Συν τοις άλλοις, η Φιορεντίνα δεν είναι χαμένη από χέρι τα τελευταία χρόνια στο Μεάτσα. Είναι χαρακτηριστικό πως την προηγούμενη οκταετία, έβγαλε δύο διπλά και πήρε ισάριθμες ισοπαλίες από την Ιντερ εκτός έδρας.

Επίσης, στο παιχνίδι του πρώτου γύρου φέτος, είχε γίνει μία επική μάχη, με τη Φιορεντίνα να ισοφαρίζει σε 3-3 στο 90' και τελικά να λυγίζει στο 95' με 4-3. Εναλλακτικά στέκεται και το Goal/Goal στο 1.90, δεδομένου ότι οι βιόλα σκόραραν στα οκτώ από τα τελευταία παιχνίδια τους με την Ιντερ στο Μιλάνο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιντερ – Φιορεντίνα: Χ2 (απόδοση 2.00), 19:00
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ