TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Το ντεμπούτο του Τούχελ και η παράδοση της Σεβίλλης

Ο Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Τσέλσι κατά τη διάρκεια του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων | 12 Φεβρουαρίου 2022
Ο Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Τσέλσι κατά τη διάρκεια του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων | 12 Φεβρουαρίου 2022 @2022 MHASSAN AMMAR/AP IMAGES

Τρίτο σερί ταμείο από τον φορμαρισμένο Τσάρλυ, που την Παρασκευή έβγαλε δυνατή δυάδα σε απόδοση άνω του 5.50. Σήμερα επιλέγει μία τριάδα από Γερμανία, Ισπανία και Ιταλία.

Δύο ανόητα πέναλτι που χάρισε η άμυνα της Μπάγερν, έφεραν την ήττα από τη Λεβερκούζεν, στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή και εν συνεχεία το τέλος του Γιούλιαν Νάγκελζμαν από τον πάγκο της.

Πρεμιέρα όπως και ο Φλικ

Ξεκινά λοιπόν η εποχή Τούχελ στην Μπάγερν με το εντός έδρας παιχνίδι με την Ντόρμουντ (19:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Ο προηγούμενος τεχνικός που έκανε ντεμπούτο στην Bundesliga εντός έδρας με την Ντόρτμουντ, ήταν το 2019 ο Χάνζι Φλικ. Τότε, ο νυν τεχνικός της εθνικής Γερμανίας, είχε κερδίσει το Κλάσικερ με 4-0 και στη συνέχεια κατέκτησε όλους τους τίτλους και το Champions League. Οι Βαυαροί ελπίζουν το ίδιο να συμβεί και φέτος.

Σε κάθε περίπτωση, ο πρώτος στόχος είναι να επιστρέψουν στην κορυφή του πρωταθλήματος και να κατακτήσουν ξανά τον τίτλο. Είναι πολλές φορές σε αυτό το μεγάλο σερί των δέκα τίτλων που τρέχει η Μπάγερν, που έδωσε οριακό παιχνίδι με την Ντόρτμουντ και βρήκε τον τρόπο να το κερδίσει. Συνήθως μάλιστα, το έκανε εύκολα. Οκτώ διαδοχικές νίκες μετράει εντός έδρας απέναντι στην Ντόρτμουντ για το πρωτάθλημα, με γκολ 33-6! Ο άσος στο 1.50 στο μέσο όρο των εταιριών.

Πρώτη Μεντιλίμπαρ στο παιχνίδι που πάντα κερδίζει η Σεβίλλη

Δεν κατάφερε να γυρίσει την κατάσταση ο Σαμπάολι στη Σεβίλλη. Η αλήθεια είναι, πως ο διαφημισμένος τεχνικός, δεν είναι πάντα και σοβαρή περίπτωση προπονητή. Η διοίκηση συμφώνησε μέχρι το τέλος της σεζόν με τον έμπειρο Μεντιλίμπαρ, ο οποίος έπαιρνε συνεχώς αποστολές να σώσει ομάδες και γνωρίζει πολύ καλά αυτή τη διαδικασία.

Η μεγάλη ομάδα της Ανδαλουσίας βρίσκεται μόλις στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη και παίζει στην έδρα της Κάδιθ (19:30 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Σε ένα γήπεδο που έχει μάθει να κερδίζει. Η Κάdιθ είναι η μικρή ομάδα της Ανδαλουσίας και στο τοπικό επίπεδο η ανωτερότητα που έχει η Σεβίλλη, τής δίνει και την υπεροχή που χρειάζεται στα μεταξύ τους παιχνίδια. Έξι διαδοχικά διπλά μετρά η Σεβίλλη στη συγκεκριμένη έδρα. Μεγάλη ευκαιρία να ξεκινήσει με δεξί ο Μεντιλίμπαρ. Το διπλό στο 2.35 στο μέσο όρο των εταιριών.

Διεκδικεί την ευρωπαϊκή έξοδο ακόμη και με το -15

Με ένα ρεκόρ 6-0-1 η Γιουβέντους κατάφερε να μειώσει τη διαφορά από τις eυρωπαϊκές θέσεις και να έχει τη δυνατότητα, να βγει στην Ευρώπη ακόμη και με το -15. Παράλληλα, υπάρχει αισιοδοξία πως θα τής επιστραφούν οι 15 βαθμοί, κάτι που θα την φέρει άνετα στη δεύτερη θέση της Serie A.

Με τη βαθμολογία όμως που ισχύει σήμερα, η Γιούβε βρίσκεται στο -7 από την τετράδα, στο -6 από το Europa League και στο -4 από το Conference League. Υποδέχεται απόψε τη Βερόνα (21:45 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24), που με ρεκόρ 0-2-3 στα πέντε τελευταία βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Είχε μάλιστα ένα πρόγραμμα που θα έπρεπε να μαζέψει βαθμούς, με Φιορεντίνα εντός 0-3, με Σπέτσια 0-0 εκτός, με Μόντσα 1-1 εντός και με Σαμπντόρια 3-1 εκτός. Ο άσος στο 1.45.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπάγερν - Ντόρτμουντ: 1 (απόδοση 1.50), 19:30
  • Κάδιθ - Σεβίλλη: 2 (απόδοση 2.35), 19:30
  • Γιουβέντους - Βερόνα: 1 (απόδοση 1.45), 21:45
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ BIG GAMES BET ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ