ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Ιταλία: Βαρύ κλίμα στη Λάτσιο, με προσεκτική λογική Ρόμα κι Αταλάντα

Ο Ντιμπάλα πανηγυρίζει το γκολ του στο Ρόμα - Μόντσα
Ο Ντιμπάλα πανηγυρίζει το γκολ του στο Ρόμα - Μόντσα 2022 AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες Κρεμονέζε - Λάτσιο και Ρόμα - Αταλάντα, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Serie A.

Γεμάτο το πρόγραμμα απόψε στη Serie A με συνολικά έξι αναμετρήσεις. Με πολύ ενδιαφέρον αναμένεται ο αγώνας της Λάτσιο με τη νεοφώτιστη Κρεμονέζε (16:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24), καθώς οι Λατσιάλι προέρχονται από ταπεινωτική ευρωπαϊκή ήττα.

Κρεμονέζε - Λάτσιο: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το σύνολο του Μαουρίτσιο Σάρι διασύρθηκε με 5-1 την Πέμπτη από τη Μίντιλαντ, στη Δανία, για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ασφαλώς προκάλεσε τριγμούς στο εσωτερικό της Λάτσιο, με τον Σάρι μάλιστα να αφήνει αιχμές για τη στάση ορισμένων παικτών.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Κλαούντιο Λοτίτο, φαίνεται πως συνεχίζει να στηρίζει τον Σάρι, ωστόσο είναι φανερό πως υπάρχει ενόχληση στα αποδυτήρια από τις δηλώσεις του πολύπειρου προπονητή. Μένει τώρα να φανεί αν η ομάδα θα βγάλει αντίδραση ή όντως το γυαλί στις σχέσεις μεταξύ παικτών και Σάρι ράγισε οριστικά.

Η Κρεμονέζε πάντως παραμονεύει στη γωνία και είναι έτοιμη να αδράξει την ευκαιρία που της παρουσιάζεται. Η νεοφώτιστη ομάδα του Μαξ Αλβίνι ξεκίνησε το πρωτάθλημα με τέσσερις διαδοχικές ήττες, όμως στα τελευταία δύο ματς πήρε ισάριθμες ισοπαλίες από Σασουόλο εντός (0-0) και Αταλάντα εκτός (1-1), δείχνοντας ότι έχει αρχίσει να προσαρμόζεται στα δεδομένα της Serie A.

Μέχρι στιγμής, η Κρεμονέζε έχει βγάλει πολύ δύσκολο πρόγραμμα, αφού έχει παίξει εκτός έδρας με Φιορεντίνα, Ρόμα, Ιντερ και Αταλάντα. Και στα τέσσερα αυτά ματς ήταν αξιοπρεπέστατη και μάλιστα θα μπορούσε να είχε τσιμπήσει ακόμη έναν βαθμό, αφού στην πρεμιέρα με τη Φιορεντίνα έχασε στην τελευταία φάση από τραγικό λάθος του γκολκίπερ της.

Από την άλλη, η Λάτσιο εκτός από την ψυχολογική και σωματική κόπωση, που κουβαλάει από τον αγώνα της Πέμπτης, είναι φανερό πως μακριά από το Ολίμπικο ζορίζεται. Στις δύο προηγούμενες εξόδους της φέτος για το πρωτάθλημα, έμεινε στην ισοπαλία τόσο με την Τορίνο (0-0), όσο και με τη Σαμπντόρια (1-1).

Δεν θα είναι εύκολο το απόγευμα για το συγκρότημα του Σάρι και η θαρραλέα Κρεμονέζε, με τον ενθουσιασμό που βγάζει, μας δίνει το πάτημα να κυνηγήσουμε την καλοπληρωμένη κόντρα. Σε τιμές διπλασιασμού η διπλή ευκαιρία (1Χ).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ρόμα - Αταλάντα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Λίγο αργότερα, η Ρόμα αντιμετωπίζει στο Ολίμπικο την αήττητη (4-2-0) φέτος Αταλάντα (19:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο είναι φαβορί στο 2.15, ωστόσο το ματς με τους μπεργκαμάσκι κρύβει παγίδες. Σημειώνεται, ότι η Αταλάντα ήταν αήττητη στη Ρώμη επτά σερί σεζόν, πριν χάσει πέρυσι με 1-0.

Η Ρόμα δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες την Πέμπτη, ούτε κατανάλωσε πολλές δυνάμεις. Κέρδισε εντός έδρας με 3-0 την Ελσίνκι για το Europa League και πρακτικά ρέφαρε την ήττα της πρώτης αγωνιστικής από τη Λουντογκόρετς. Θετικό ότι άνοιξε το σκορ ο Πάουλο Ντιμπάλα και σκόραρε σε δεύτερο διαδοχικό ματς, μετά το διπλό της Ρόμα επί της Έμπολι (2-1).

Στον αντίποδα, η Αταλάντα έρχεται από την εντός έδρας γκέλα (1-1) με την Κρεμονέζε, ωστόσο έχει το πλεονέκτημα φέτος ότι δεν παίζει στην Ευρώπη και άρα θα είναι πιο φρέσκια. Είναι πάντως φανερό, ότι ο Τζιανπιέρο Γκασπερίνι έχει αλλάξει λογική, με συνέπεια η Αταλάντα να είναι πολύ πιο υπομονετική και προσεκτική. Φαίνεται αυτό άλλωστε και στο γεγονός ότι μετράει 5/6 Under 2,5 μέχρι στιγμής.

Ούτε ο Μουρίνιο ασφαλώς φημίζεται για τα ρίσκα που παίρνει, επομένως όλα δείχνουν ότι πάμε για ένα κλειστό παιχνίδι απόψε. Την τελευταία δεκαετία, επτά από τις δέκα αναμετρήσεις τους στο Ολίμπικο έληξαν στο 2-3 γκολ. 4/6 μετράει φέτος η Αταλάντα και 3/4 στα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα η Ρόμα. Σε τιμές άνω του 2.00 το συγκεκριμένο εύρος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κρεμονέζε – Λάτσιο: 1Χ (απόδοση 2.00), 16:00
  • Ρόμα – Αταλάντα: 2-3 γκολ (απόδοση 2.05), 19:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ