TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δύο ιταλικές κόντρες και η Παρί

Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Παρί σε αγώνα κόντρα στην Μονακό | 28 Αυγούστου 2022
Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Παρί σε αγώνα κόντρα στην Μονακό | 28 Αυγούστου 2022 @2022 AURELIEN MORISSARD/AP IMAGES

Το Match Money σκανάρει το πλούσιο στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής και παίζει δύο ιταλικές κόντρες και το γαλλικό ντέρμπι.

Η Ιταλία δείχνει να έχει το πιο ιντριγκαδόρικο πρόγραμμα σήμερα. Σε μια Κυριακή πάντως πολύ γεμάτη, και για στοίχημα και για μπάλα.

Στη Serie A λοιπόν, και καθώς αμέσως μετά τη σημερινή αγωνιστική ακολουθεί η διακοπή των εθνικών ομάδων, όπου πάντα οι αλλαγές προπονητή ευνοούνται, δύο τεχνικοί φαίνεται να παίζουν το κεφάλι τους. Πρώτα από όλα ο Βιτσέντζο Ιταλιάνο στη Φιορεντίνα, καθώς οι "βιόλα" έχουν κάνει τραγικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα (1-3-2, με τη μοναδική νίκη στην πρεμιέρα επί της Κρεμονέζε), ενώ και στο Conference League τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα, με το Χ με τη Ρίγας στη Φλωρεντία και τη συντριβή στην Τουρκία την Πέμπτη με 3-0 από την Μπασακσεχίρ.

Από κοντά και ο Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι στη Γιουβέντους, με τη "Μεγάλη Κυρία" να έχει το φτωχό 2-4-0 στο πρωτάθλημα, δύο ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές του Champions League και τα ρεπορτάζ να θέλουν τον Αλέγκρι να έχει ήδη χάσει τα αποδυτήρια.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Ιταλία

Τη Βερόνα φιλοξενεί τώρα η Φιορεντίνα (16:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24), στη Μόντσα πηγαίνει η Γιουβέντους (16:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24), δύο δηλαδή θεωρητικά βατά αλλά ταυτόχρονα και πολύ ύπουλα παιχνίδια. Η Βερόνα έχει δυνατή πρόσφατη παράδοση στη Φλωρεντία, όπου δεν έχει χάσει σε καμία από τις τελευταίες της επισκέψεις, μετρώντας δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, ενώ στη Μόντσα ο Μπερλουσκόνι και ο Γκαλιάνι, που μπήκαν στη σεζόν με πολλές φιλοδοξίες και δυνατές μεταγραφές, μόλις απέλυσαν τον Τζιοβάνι Στρόπα, πατώντας δηλαδή το restart και αναζητώντας νέο ξεκίνημα.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Προγνωστικά Γαλλία

Από το πρόγραμμα των υπόλοιπων μεγάλων πρωταθλημάτων, θα σταθούμε στο Λιόν – Παρί (21:45 Novasports 2HD, Live από το SPORT24) στη γαλλική Ligue 1. Η Λιόν έχει το απόλυτο μέχρι στιγμής στην έδρα της, με τέσσερις νίκες σε τέσσερα ματς, όμως αυτό το 4-0-0 (με τέρματα 13-3) είναι πλασματικό, καθώς το πρόγραμμά της ήταν πολύ ευνοϊκό και οι νίκες ήρθαν απέναντι σε Αζαξιό, Τρουά, Οσέρ και Ανζέ.

Η Λιόν πάντως είναι πολύ επιθετικογενής ομάδα, η άμυνα της Παρί δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με την… αγία τριάδα της επίθεσης και το διπλό, που παίζει στο 1.60-1.65, συνδυάζεται εύκολα με το Goal/Goal, ανεβαίνοντας στο 2.45.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φιορεντίντα – Βερόνα: Χ2 (απόδοση 2.07) 16:00
  • Μόντσα – Γιουβέντους: 1Χ (απόδοση 2.05) 16:00
  • Λιόν – Παρί: 2 & G/G (απόδοση 2.45) 21:45

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Νορβηγίας και της Ιαπωνίας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ