TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Διορθώνουν τη βαθμολογική τους θέση Γουέστ Χαμ και Νις

Ο άσος της Γουέστ Χαμ, Λούκας Πακετά, στο παιχνίδι με την Τσέλσι για την Premier League
Ο άσος της Γουέστ Χαμ, Λούκας Πακετά, στο παιχνίδι με την Τσέλσι για την Premier League © 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής και ποντάρει σε τρία δυνατά σημεία από Αγγλία, Ισπανία και Γαλλία.

Η Γούεστ Χαμ έχει δημιουργήσει ένα πολύ αξιόλογο ρόστερ. Υπάρχει μία πολύ καλή βάση δουλειάς από την περασμένη σεζόν, που ενισχύθηκε με αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Πακετά, Σκαμάκα, Κορνέ, Κέρερ ήρθαν για να επιτρέψουν στον Μόγιες να κάνει με άνεση ροτέισον, έχοντας μόνιμα καλή ενδεκάδα στο γήπεδο.

Προγνωστικά Αγγλία: Ίδιους βαθμούς, διαφορετικές δυνατότητες

Το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα (1-1-4) δεν είναι αντιπροσωπευτικό των δυνατοτήτων της ομάδας. Είναι θέμα χρόνου πάντως να ανέβει στην πρώτη δεκάδα, που είναι και το μίνιμουμ των δυνατοτήτων της Γουέστ Χαμ (16:15 Novasports Premier League, Live από το SPORT24).

Την περασμένη Πέμπτη, διπλασίασε τις νίκες της στον όμιλο του Conference League, κερδίζοντας 2-3 τη Σίλκερμποργκ. Η Έβερτον έχει ένα ρόστερ περιορισμένων δυνατοτήτων. Ξεκίνησε με δύο ήττες τη φετινή σεζόν, στη συνέχεια ο Λάμπαρντ πηγαίνοντας σε συντηρητικές λογικές, κατάφερε να πάρει τέσσερις ισοπαλίες στη σειρά.

Οι δύο ομάδες έχουν από τέσσερις βαθμούς, η Γουέστ Χαμ όμως, σύντομα θα είναι πολύ πιο ψηλά στη βαθμολογία. Το Χ2Δ ανάμεσα στο 1.45 και στο 1.50.

Προγνωστικά Ισπανία: Δεν θέλει να χάσει έδαφος ο Έμερι

Η Σεβίλλη δεν πατάει καλά, ακόμα και στο παιχνίδι που κέρδισε στην έδρα της Εσπανιόλ, φάνηκε το αμυντικό πρόβλημα της και το άγχος που έχει αυτήν την εποχή. Παρότι προηγήθηκε από το πρώτο ημίχρονο με 0-3, ίδρωσε στο τέλος για να κρατήσει τη νίκη.

Η Βιγιαρεάλ είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση (17:15 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Την περασμένη αγωνιστική γνώρισε την πρώτη της ήττα, στην έδρα της Μπέτις, σε ένα παιχνίδι που συνολικά ήταν η καλύτερη ομάδα, 1,59-2,72 xGoals. Είναι σημαντικό το παιχνίδι για τη Βιγιαρεάλ, καθώς ο Έμερι δεν θέλει να μείνει η ομάδα του πίσω στη βαθμολογία, στο ξεκίνημα της σεζόν, κάτι που του στοίχησε πέρυσι. Ο άσος στο 1.75 στο μέσο όρο των εταιριών.

Προγνωστικά Τσάρλυ: Ευκαιρία για να πετύχει 2η σερί νίκη

Το ρόστερ της Νις ενισχύθηκε σημαντικά το καλοκαίρι. Απέκτησαν με 22 εκ. ευρώ τον εξτρέμ Ντιόπ από τη Μονακό, με 15 εκ. ευρώ τον επιθετικό Λαμπόρντ από τη Ρεν, (ξαναβρίσκει τον παρτενέρ του μέχρι πέρυσι Ντελόρ στη Μονπελιέ), για 13 εκ. ευρώ τον στόπερ Βίτι από την Έμπολι και για 12 εκ. ευρώ τον αμυντικό χαφ Μπέκα από τη Λοκομοτίβ Μόσχας.

Όμως, οι πιο σημαντικές προσθήκες είναι του τερματοφύλακα Σμάιχελ, που αποκτήθηκε από τη Λέστερ και του Νικόλα Πεπέ, που ήρθε δανεικός από την Άρσεναλ. Άργησαν να γίνουν οι μεταγραφές για να δέσει η ομάδα. Αρχίζει όμως να υπάρχει πρόοδος και το ρόστερ της Νις είναι τουλάχιστον για την πρώτη εξάδα.

Ο Φαβρ χρειάζεται να διπλώσει τις νίκες του, για να υπάρξει ηρεμία στη διακοπή και να μπορέσει να δέσει την ομάδα του, με τους σπουδαίους ποδοσφαιριστές που διαθέτει (16:00 Live από το SPORT24). Η Ανζέ έχει την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, είναι ένας βατός αντίπαλος, που επιτρέπει στη Νις να πάει με νίκη στη διακοπή. Ο άσος της Νις ανάμεσα στο 1.65 και στο 1.70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νις - Ανζέ: 1 (απόδοση 1.65-1.70), 16:00
  • Έβερτον – Γουέστ Χαμ: Χ2Δ (απόδοση 1.45-1.50), 16:15
  • Βιγιαρεάλ - Σεβίλλη: 1 (απόδοση 1.75), 17:15
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ