ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Ιταλία: Ψάχνουν αντίδραση Ρόμα και Ιντερ, δυάδα στο 5.70

Ο Έντιν Τζέκο της Ίντερ πανηγυρίζει με τους Λαουτάρο Μαρτίνες και Νικολό Μπαρέλα γκολ που σημείωσε κόντρα στην Κρεμονέζε για τη Serie A 2022-2023 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Τρίτη 30 Αυγούστου 2022
Ο Έντιν Τζέκο της Ίντερ πανηγυρίζει με τους Λαουτάρο Μαρτίνες και Νικολό Μπαρέλα γκολ που σημείωσε κόντρα στην Κρεμονέζε για τη Serie A 2022-2023 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Τρίτη 30 Αυγούστου 2022 © 2022 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες Σασουόλο - Ρόμα και Ιντερ - Μπολόνια για την 14η αγωνιστική της Serie Α.

Η Ρόμα ήταν αποκαρδιωτική στο ντέρμπι με τη Λάτσιο, ηττήθηκε με 1-0 (29') και... κέρασε απογοήτευση τους φίλους της. Η θετική αύρα που υπήρχε στο ξεκίνημα της σεζόν και η πίστη ότι μπορεί φέτος να χτυπήσει το πρωτάθλημα μοιάζουν πλέον με πολύ μακρινό παρελθόν.

Η ήττα από τη Λάτσιο, σε ένα ματς με xGoals 0,38-0,54 και μοναδική μεγάλη ευκαιρία το δοκάρι του Τζανιόλο (37'), ήταν η τρίτη σερί μέσα στο Ολίμπικο κόντρα σε αντίπαλο πρώτης γραμμής, μετά από αυτές από την Αταλάντα και τη Νάπολι, επίσης στο με σκορ 1-0. Είναι πλέον προφανές, πως η Ρόμα δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος των προσδοκιών και τα απανωτά sold out που έκανε ο κόσμος της, αντί να της δώσουν ώθηση, της πρόσθεσαν περαιτέρω πίεση.

Απόψε, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο δοκιμάζεται στη Ρέτζιο-Εμίλια με τη Σασουόλο (19:30 COSMOTE SPORT 3HD, LIVE από το SPORT24), γνωρίζοντας ότι βρίσκεται στο -13 από την κορυφή. Το θετικό για τους “τζιαλορόσι” είναι ότι εκτός έδρας αποδίδουν φέτος καλύτερα κι έχουν μαζέψει 16 βαθμούς έναντι μόλις 9 εντός έδρας.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τα τελευταία χρόνια βέβαια, η έδρα της Σασουόλο δεν αποδεικνύεται φιλόξενη για τη Ρόμα, η οποία έχει να κερδίσει εκεί από τη σεζόν 2017/18. Έκτοτε μετράει τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και τις σημαντικές απουσίες των Ντιμπάλα, Πελεγκρίνι (αρχηγός) και Σπινατσόλα το φαβορί διπλό αναγκαστικά απορρίπτεται.

Προτιμότερη επιλογή είναι το 2-3 γκολ σε απόδοση διπλασιασμού. Η Ρόμα μετράει φέτος 11/13 Under 3,5, τα περισσότερα παιχνίδια της δηλαδή έχουν ταβάνι τα τρία γκολ. Από την πλευρά της, η Σασουόλο εντός έδρας έχει σκοράρει στα πέντε από τα έξι φετινά παιχνίδια της. Δεν τα κατάφερε μόνο στο 0-0 με τη Μίλαν. Τα τελευταία δύο με Ιντερ και Βερόνα έληξαν στο συγκεκριμένο εύρος.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Κατήφεια επικρατεί και στην Ιντερ, καθώς μετά από ένα νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων στη Serie A, ήρθε η ήττα με 2-0 στο Τορίνο από τη Γιουβέντους να την προσγειώσει ανώμαλα. Οι “νερατζούρι” είχαν ξεκάθαρα το πάνω χέρι στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο δεν μετουσίωσαν σε γκολ τις μεγάλες ευκαιρίες που έφτιαξαν. Η Γιούβε σκόραρε στην πρώτη της φάση στο 52' κι έκτοτε η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι έχασε εντελώς την αυτοπεποίθησή της και δεν ουσιαστικά παραδόθηκε άνευ αντίδρασης.

Με ήδη πέντε ήττες σε 13 αγωνιστικές είναι πολύ δύσκολο η Ιντερ να επιστρέψει στη διεκδίκηση του Σκουντέτο, παρόλα αυτά είναι απαραίτητο να βγάλει άμεσα αντίδραση για να παραμείνει τουλάχιστον σε απόσταση βολής από την τετράδα.

Το ματς με την Μπολόνια δεν αναμένεται απλή υπόθεση (21:45 COSMOTE SPORT 3HD, LIVE από το SPORT24), καθώς οι “ροσομπλού” βρίσκονται στην καλύτερή τους φάση από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Τιάγκο Μότα, μετρώντας τέσσερις διαδοχικές νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Η Μπολόνια δεν έχει τίποτα να χάσει στο Μιλάνο και στη φόρμα που βρίσκεται δεν αποκλείεται να συνεχίσει το εκπληκτικό σερί της στο “Μεάτσα”, όπου σκοράρει 13 διαδοχικά ματς κόντρα στην Ιντερ, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Οι “νερατζούρι” πιθανότατα θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο γκολ για να κερδίσουν, επομένως μπορούμε να ζητήσουμε το combo άσος και Goal/Goal για να φτάσουμε κοντά σε απόδοση τριπλασιασμού. Φέτος οι μισές από τις οκτώ νίκες της Ιντερ έχουν έρθει με αμφίσκορο, όπως επίσης και οι 10 από τις τελευταίες 14 κόντρα στην Μπολόνια.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σασουόλο – Ρόμα: 2-3 γκολ (απόδοση 2.00), 19:30
  • Ιντερ – Μπολόνια: 1 & G/G (απόδοση 2.85), 21:45
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ