TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Κερδίζει στις έδρες των μικρών

Ο Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αταλάντα στο Φάληρο
Ο Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αταλάντα στο Φάληρο INTIME

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τετάρτης (09/11) και καταλήγει σε δύο πονταρίσματα.

Η Αταλάντα δυσκόλεψε την ομάδα του Σπαλέτι περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον στο φετινό πρωτάθλημα. Πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό και δημιούργησε ευκαιρίες για να πετύχει δεύτερο τέρμα άξιζε την ισοφάριση τα xGoals 2,45-1,46, όμως δεν κατάφερε να σταματήσει την φόρα της Νάπολι (2-1).

Προγνωστικά Ιταλία: Περνάει από τις έδρες των μικρών

Σήμερα πηγαίνει στην έδρα της Λέτσε (19:30 COSMOTE SPORT 7, LIVE από το SPORT24 ), ένα παιχνίδι που μπορούν να το κερδίσουν οι παίκτες του Γκασπερίνι με την ταχύτητα τους και την επόμενη αγωνιστική δίνουν ντέρμπι τετράδας στο Μπέργκαμο με την Ίντερ.

Η Αταλάντα μέχρι στιγμής έχει κερδίσει όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια με τις μικρομεσαίες που έχει δώσει χωρίς να δεχτεί γκολ Σαμπντόρια 0-2, Βερόνα 0-1, Μόντσα 0-2 και Έμπολι 0-2. Το διπλό στο Λέτσε σε απόδοση 1.85 στον μέσο όρο των εταιριών.

Να διπλώσει τις εντός έδρας νίκες

Ο Γιούριτς το καλοκαίρι του 2021 μετά από δύο επιτυχημένα χρόνια στην Βερόνα ανέλαβε την Τορίνο και κατάφερε να την εκσυγχρονίσει. Όμως τόσο την περσινή περίοδο, όσο και στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, παίρνει σε πολλά παιχνίδια λιγότερα από αυτά που αξίζει, κάτι που έχει σαν συνέπεια, να μένει στις μεσαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Υποδέχεται την αδύναμη Σαμπντόρια (21:45 COSMOTE SPORT 8 , LIVE από το SPORT24) και ασφαλώς εξαρτάται από την ίδια την Τορίνο να διπλώσει τις εντός έδρας νίκες μετά την επικράτηση επί της Μίλαν.

Προγνωστικά στοιχήματος

Όταν έχεις κερδίσει στην έδρα σου την Μίλαν (2-1) μπορείς πολύ εύκολα να κερδίσεις την αδύναμη φέτος Σαμπντόρια. Ο Στάνκοβιτς έχει ρεκόρ 1-0-3 στον πάγκο της Σαμπντόρια, είναι πάντως στα υπέρ του που κατάφερε να κερδίσει σε εξάποντο παραμονής στην έδρα της Κρεμονέζε με 0-1. Το ερχόμενο Σάββατο ακολουθεί ακόμη ένας τελικός παραμονής με τη Λέτσε. Ο Στάνκοβιτς σε αυτό το παιχνίδι θα επενδύσει. Ο άσος της Τορίνο στο 1.65 στον μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λέτσε - Αταλάντα: 2 (απόδοση 1.85), 19:30
  • Τορίνο - Σαμπντόρια: 1 (απόδοση 1.65), 21:45
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ