BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Δυάδα του 3.30 από Γερμανία και Ιταλία

Ο Κρίστοφερ Ενκουνκού πανηγυρίζει γκολ του με την Λειψία κόντρα στην Σέλτικ | 5 Οκτωβρίου 2022
Ο Κρίστοφερ Ενκουνκού πανηγυρίζει γκολ του με την Λειψία κόντρα στην Σέλτικ | 5 Οκτωβρίου 2022 © 2022 MICHAEL SOHN/AP IMAGES

Μεσοβδόμαδο πρόγραμμα με εμβόλιμες αγωνιστικές σε Γερμανία, Ισπανία και Ιταλία. Παρακάτω τα σημεία που ξεχώρισε η ομάδα του BetMarket.gr.

Ο Κίκε Σετιέν της Βιγιαρεάλ (21:00 NOVASPORTS NEWS, LIVE από το SPORT24) δεν πείθει σε αυτά τα πρώτα του βήματα στον πάγκο της, χάνοντας από τη Μαγιόρκα με 2-0 στο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος. Δείχνει να χρειάζεται χρόνο να περάσει τη φιλοσοφία του στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι κακά τα ψέματα είναι εμφανέστατα επηρεασμένοι από τη φυγή του Έμερι. Η Εσπανιόλ έρχεται από θετική εμφάνιση απέναντι στην Ατλέτικο (1-1) και εντός έδρας διατηρεί αήττητο στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις της. Ο άσος στο 3.05.

Από τρεις σερί εντός έδρας νίκες έρχεται η Αλμερία, η οποία σκόραρε τουλάχιστον 3 τέρματα σε αυτά τα ματς. Η Χετάφε (20:00 NOVASPORTS START, LIVE από το SPORT24) διατηρεί αήττητο στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της, αλλά η γενικότερη εικόνα της δεν μας πείθει. Θα πάρουμε το ρίσκο και θα στηρίξουμε την έδρα, με τον άσο να προσφέρεται στο 2.20.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Serie A

Θετικό αποτέλεσμα η ισοπαλία στη δύσκολη έδρα της Ουντινέζε για τη Λέτσε. Συνεχίζει εκτός επικίνδυνης ζώνης, αλλά με μόλις μία νίκη στη Serie A (1-6-6). Σκληρή ήττα για την Αταλάντα απέναντι στην πρωτοπόρο Νάπολι, ενώ είχε προηγηθεί νωρίς με πέναλτι (1-0/1-2). Κόντρα σε τέτοιου επιπέδου αντιπάλους, ωστόσο, έχει τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει, έχοντας εξαιρετικό εκτός έδρας σερί (5-1-0). Το διπλό στο 1.82.

Έπιασε… φόρμα η Φιορεντίνα, φτάνοντας τις 4 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Η Σαλερνιτάνα έχασε μέσα από τα… χέρια της το τρίποντο κόντρα στην Κρεμονέζε (2-2 στο 89’). Η βαθμολογική “άνεση” που έχει αποκτήσει, την ωθεί σε ένα πιο ελεύθερο/επιθετικό ποδόσφαιρο. Η Φιόρε σκοράρει μίνιμουμ 2 τέρματα στα 5 τελευταία. Πιθανό το over που φτάνει το 1.80.

Προγνωστικά Γερμανία

Η Λειψία έχει χτυπήσει φόρμα, ο Ρόζε έχει καταφέρει να δώσει ταυτότητα στη Red Bull με τον Ενκούκου να μετουσιώνει σε γκολ κάθε ευκαιρία που του παρουσιάζεται. Από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που έχει να δώσει η Φράιμπουργκ (21:30 NOVASPORTS 6, LIVE από το SPORT24) , που δείχνει κάπως κουρασμένη. Ο άσος στο 1.72.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λέτσε – Αταλάντα: 2 (απόδοση 1.92), 19:30
  • Λειψία - Φράιμπουργκ: 1 (απόδοση 1.72), 21:30

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ πλησιάζει και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες όπως τις αποδόσεις των αγωνιστικών, τις βαθμολογίες των ομίλων και τις διασταυρώσεις στη νοκ-άουτ φάση αλλά και το τι ισχύει με τα Μουντιάλ 2022 τηλεοπτικά δικαιώματα. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργάνωσεις που έμειναν στην ιστορία.

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ