ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Ιταλία: Ο Ντιμπάλα και μία δυάδα με τα combo των Νάπολι και Ρόμα

Ο Ντιμπάλα πανηγυρίζει το γκολ του στο Ρόμα - Μόντσα
Ο Ντιμπάλα πανηγυρίζει το γκολ του στο Ρόμα - Μόντσα 2022 AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες Κρεμονέζε - Νάπολι και Ρόμα - Λέτσε για την ένατη αγωνιστική της Serie A.

Η Νάπολι είναι σε καταπληκτική κατάσταση και το επιβεβαίωσε εκ νέου την Τρίτη με το εκκωφαντικό 6-1 επί του Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Κρεμονέζε - Νάπολι: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι έχει το απόλυτο των βαθμών στην κορυφαία διασυλλογική ευρωπαϊκή διοργάνωση, σκοράροντας τον ασύλληπτο αριθμό των 13 γκολ κόντρα σε Λίβερπουλ, Ρέιντζερς και Αγιαξ!

Την ίδια ώρα, η Νάπολι οδηγεί την κούρσα στη Serie A, ούσα αήττητη (6-2-0) στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές και έχοντας πετύχει πολύ σπουδαίες εκτός έδρας νίκες με 2-1, τόσο κόντρα στη Λάτσιο, όσο και απέναντι στην πρωταθλήτρια Μίλαν.

Απόψε, οι "παρτενοπέι" έχουν θεωρητικά ένα σαφώς πιο βατό παιχνίδι, αφού παίζουν εκτός έδρας με τη νεοφώτιστη Κρεμονέζε (19:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24), η οποία αγνοεί ακόμη τη νίκη (0-3-5). Η ομάδα του Μαξ Αλβίνι σε τρία ματς φέτος κόντρα στο Big6, έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες. Έχασε 1-0 από τη Ρόμα στο Ολίμπικο, 3-1 από την Ιντερ στο Μιλάνο και 4-0 εντός έδρας από τη Λάτσιο.

Το διπλό της Νάπολι λογικά παίζει κάτω από το 1.50, επομένως θα πρέπει να πάμε σε κάποιο combo για να χτίσουμε καλύτερη απόδοση. Σημειώνεται, ότι την Τρίτη ο Σπαλέτι αναγκάστηκε να κάνει αλλαγή τον εκπληκτικό Κβαρατσκέλια (7 γκολ φέτος σε όλες τις διοργανώσεις) και τον βασικό χαφ Ζιελίνσκι, λόγω τραυματισμών.

Αμφότεροι είναι κανονικά στην αποστολή της Νάπολι για το αποψινό ματς, καθώς δεν τραυματίστηκαν σοβαρά, ωστόσο δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο Σπαλέτι να κάνει ένα μίνι ροτέισον, προστατεύοντας τον Γεωργιανό εξτρέμ και τον Πολωνό μέσο. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τη θέση του Κβαρατσκέλια θα πάρει ο Ελμάς και αυτή του Ζιελίνσκι ο Εντομπελέ.

Από εκεί και πέρα, είναι δεδομένο πως θα επιστρέψει στην ενδεκάδα ο Πολιτάνο αντί του Λοσάνο και ο Μάριο Ρουί αντί του Ολιβέρα, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παραμένει εκτός ο Οσιμχεν, άρα στην κορυφή θα παίξει είτε ο Ρασπαντόρι, είτε ο Σιμεόνε.

Ό,τι αλλαγές πάντως κι αν κάνει ο Σπαλέτι, η Νάπολι αυτή τη στιγμή είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης. Η Κρεμονέζε λοιπόν είναι υποχρεωμένη να παίξει προσεκτικά διότι σε αντίθετη περίπτωση θα εκτεθεί, όπως συνέβη κόντρα στη Λάτσιο. Στη λογική λοιπόν ότι η Νάπολι θα επιβεβαιώσει τον φαβοριτισμό της, αλλά με ένα γήινο σκορ, πάμε με το διπλό σε combo με το Under 4,5 για να πάρουμε απόδοση 1.90. Σημειώνεται, ότι η Κρεμονέζε μετά το 3-2 της πρεμιέρας από τη Φιορεντίνα με γκολ στις καθυστερήσεις, μετράει 7/7 Under 4,5.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ρόμα - Λέτσε: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το πρόγραμμα στην Ιταλία ολοκληρώνεται απόψε με το παιχνίδι της Ρόμα κόντρα στη Λέτσε (21:30 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Προφανώς η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο είναι καθαρό φαβορί για τη νίκη σε απόδοση 1.40.

Η Ρόμα ηττήθηκε την Πέμπτη στο Ολίμπικο 2-1 με ανατροπή από την Μπέτις για το Europa League. Οι τζιαλορόσι προηγήθηκαν στο α' μέρος, έχοντας μάλιστα και δοκάρι. Στο β' μέρος το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και όλα έδειχναν ότι θα κάτσει στο 1-1, όμως οι Ανδαλουσιάνοι σόκαραν την πρωταθλήτρια του Conference League στο 88'.

Στο πρωτάθλημα, η Ρόμα έρχεται από τη μεγάλη νίκη με 2-1 επί της Ιντερ, μέσα στο Μιλάνο. Απόψε, θα προσπαθήσει για δεύτερη φορά φέτος να κάνει δύο κολλητές νίκες στη Serie A, μετά εκείνες στις πρώτες δύο αγωνιστικές, προκειμένου να διατηρήσει την επαφή της με την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Ο Μουρίνιο λογικά δεν θα πειράξει ιδιαίτερα την ενδεκάδα που χρησιμοποίησε κόντρα στην Μπέτις. Θα επιστρατεύσει τον Ζαλέβσκι αντί του τραυματία Τσέλικ. Ισως δώσει κάποιες ανάσες στον Σμόλινγκ, χρησιμοποιώντας στην τριάδα των στόπερ τον Κουμπούλα.

Από εκεί και πέρα, η δυάδα των χαφ με Κριστάντε, Μάτιτς και η επιθετική τριάδα με Ντιμπάλα, Τζανιόλο και Εϊμπραχαμ δύσκολα θα σπάσουν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Λέτσε έχει κερδίσει μόνο τη Σαλερνιτάνα στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές και μετράει μέχρι στιγμής 8/8 Under 3,5. Με τη σειρά της, η Ρόμα δεν έχει πετύχει κάποια πολύ μεγάλη σε έκταση νίκη στη Serie A. Επικράτησε με 1-0 των Σαλερνιτάνα και Κρεμονέζε, με 3-0 της Μόντσα, με 2-1 της Έμπολι και με το ίδιο σκορ της Ιντερ. Πάνω λοιπόν σε αυτό το σερί μπορούμε να πάρουμε τον άσο σε combo με το Under 3,5 για να χτίσουμε απόδοση στο 2.10.

Όποιος ασχολείται με τα ειδικά στοιχήματα, έχει ενδιαφέρον το να ανοίξει το σκορ ο Πάουλο Ντιμπάλα, που έχει φτάσει ήδη τα έξι γκολ φέτος σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Ο νέος ηγέτης της Ρόμα σκόραρε και στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που αγωνίστηκε με Εμπολι, Ελσίνκι, Ιντερ και Μπέτις.

Αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε με τον πρώην άσο της Γιουβέντους είναι η μέτρια φυσική του κατάσταση. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός γίνεται σχεδόν σε όλα τα ματς αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, αφού προς το παρόν δεν είναι σε θέση να βγάζει σε καλό επίπεδο έντασης ολόκληρο το 90λεπτο. Αυτό σημαίνει ότι ο Ντιμπάλα συνήθως κάνει τη διαφορά στο πρώτο ημίχρονο, άρα αυξάνεται η πιθανότητα να πετύχει το πρώτο γκολ.

Με την Μπέτις άνοιξε το σκορ στο 34' με πέναλτι. Με την Ιντερ ισοφάρισε στο 39'. Κόντρα στην Ελσίνκι έκανε το 1-0 στο 47'. Με την Έμπολι πέτυχε το 1-0 στο 17' και με τη Μόντσα σημείωσε τα πρώτα δύο γκολ των τζιαλορόσι στο 18' και στο 32'. Με βάση λοιπόν τη συμπεριφορά του Ντιμπάλα το 5.40 για firstime είναι εξαιρετικό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κρεμονέζε – Νάπολι: 2 & Under 4,5 (απόδοση 1.90), 19:00
  • Ρόμα – Λέτσε: 1 & Under 3,5 (απόδοση 2.10), 21:30
  • Ρόμα – Λέτσε: Ντιμπάλα να ανοίξει το σκορ (απόδοση 5.40), 21:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ