ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Το 1.80 στο Πάλας - Λιντς και η δοκιμασία της Αταλάντα

Ο άσος της Λιντς Ροντρίγκο σε αγώνα της Premier League κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο άσος της Λιντς Ροντρίγκο σε αγώνα της Premier League κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ © 2022 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες Κρίσταλ Πάλας - Λιντς και Ουντινέζε - Αταλάντα από τα πρωταθλήματα της Premier League και της Serie A αντίστοιχα.

Στο Λονδίνο η Κρίσταλ Πάλας φιλοξενεί τη Λιντς σε μία αναμέτρηση με πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού και οι δύο ομάδες βρίσκονται στο δεύτερο μισό της κατάταξης και παλεύουν να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη (16:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24).

Κρίσταλ Πάλας - Λιντς: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Κρίσταλ Πάλας στις πρώτες επτά αγωνιστικές έχει κερδίσει μόνο την Άστον Βίλα. Από την άλλη, η Λιντς ξεκίνησε με επτά βαθμούς στις πρώτες τρεις στροφές, έκτοτε όμως έχει ρεκόρ 0-2-2.

Το χαρακτηριστικό της Πάλας είναι ότι ανοίγει συνήθως το σκορ, αλλά δεν μπορεί να κρατήσει το αποτέλεσμα. Οι "αετοί" σε πέντε ματς φέτος πέτυχαν το πρώτο γκολ, όμως μόνο μία φορά στάθηκε αυτό αρκετό για να κερδίσουν.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η ομάδα του Πατρίκ Βιεϊρά υπέστη μία πολύ σκληρή ήττα από την Τσέλσι με ανατροπή και γκολ στο 90' (2-1). Αυτό ήταν το έκτο ματς φέτος που η Πάλας δέχθηκε γκολ. Μοναδικό clean sheet κόντρα στη Νιούκαστλ, στις αρχές Σεπτεμβρίου, όπου πήρε τη λευκή ισοπαλία μέσα στο St. James' Park.

Η Λιντς προέρχεται από το 0-0 με την Άστον Βίλα σε ένα παιχνίδι που έμεινε με δέκα παίκτες στο 48' και μοιραία κοίταξε να μη το χάσει. Το σημαντικό νέο ωστόσο για την ομάδα του Τζέσι Μαρς είναι ότι επέστρεψε από τραυματισμό ο Ροντρίγκο (4 γκολ), ένας παίκτης που με την παρουσία του δίνει πολύ διαφορετική οντότητα στην επίθεση των "παγωνιών".

Από τη μία λοιπόν, η Πάλας με τον Ζαχά και από την άλλη η Λιντς με τον Ροντρίγκο, μπορούν να οδηγήσουν το παιχνίδι προς το αμφίσκορο, το οποίο προσφέρεται στο αξιοπρεπές 1.80.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ουντινέζε - Αταλάντα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Την ίδια ώρα, για τη Serie A, η σούπερ φορμαρισμένη Ουντινέζε υποδέχεται την Αταλάντα (16:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24), η οποία οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος χέρι-χέρι με τη Νάπολι.

Η Ουντινέζε είναι η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν, μέχρι στιγμής στην Ιταλία. Τρέχει ένα εκπληκτικό σερί έξι διαδοχικών νικών με γκολ 15-4. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με ανατροπή 2-1 στη Βερόνα, σημειώνοντας το νικητήριο γκολ στο 93'. Προηγουμένως είχε ισοφαρίσει στο 70' με τον "καυτό" Πορτογάλο φορ Μπέτο, ο οποίος έχει φτάσει ήδη τα πέντε γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

Στον αντίποδα, η Αταλάντα έχει κάνει στροφή 180 μοιρών σε σύγκριση με το στιλ ποδοσφαίρου, που παρουσίαζε τα προηγούμενα χρόνια επί Γκασπερίνι. Η Dea επικεντρώνεται πλέον στην ουσία και είναι η κορυφαία άμυνα της κατηγορίας με μόλις τρία γκολ παθητικό.

Χάρη στις αμυντικές της επιδόσεις, η ομάδα του Γκασπερίνι παραμένει αήττητη (6-2-0) στη Serie A έχοντας πετύχει πέντε νίκες με λευκό παθητικό! Οι τελευταίες δύο με 1-0 κόντρα σε Ρόμα και Φιορεντίνα αντίστοιχα.

Στο Ούντινε πάντως οι αμυντικές επιδόσεις της Αταλάντα θα δοκιμαστούν σοβαρά. Αφενός γιατί η Ουντινέζε είναι σε καταπληκτική κατάσταση, αφετέρου διότι προέκυψε κι άλλη απουσία στα μετόπισθεν των μπεργκαμάσκι. Δίπλα λοιπόν τους γνωστούς απόντες Τζιμσίτι και Παλομίνο, προστέθηκε στο απουσιολόγιο ακόμη ένας στόπερ, ο αρχηγός Τολόι.

Πατώντας λοιπόν στην παράδοση των μεταξύ τους αναμετρήσεων στο Ούντινε, όπου μετρούν επτά σερί Goal/Goal και εννιά στα τελευταία δέκα παιχνίδια σε επίπεδο Serie A, πάμε με το αμφίσκορο σε απόδοση 1.75. Μαζί με το Goal/Goal στο Κρίσταλ Πάλας – Λιντς χτίζουμε απόδοση στο 3.15.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κρίσταλ Πάλας – Λιντς: Goal/Goal (απόδοση 1.80), 16:00
  • Ουντινέζε – Αταλάντα: Goal/Goal (απόδοση 1.75), 16:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ