BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Ιταλία: Με τον νέο… Σάκι για το 1.98

Ο Σένσι κόντρα στον Πελεγκρίνι σε αναμέτρηση της Μόντσα απέναντι στη Ρόμα
Ο Σένσι κόντρα στον Πελεγκρίνι © 2022 GREGORIO BORGIA/ASSOCIATED PRESS

Το BetMarket.gr καταπιάνεται με Μπερλουσκόνι - Γκαλιάνι, οι οποίοι ψάχνουν στο πρόσωπο του Παλαντίνο τον νέο Αρίγκο Σάκι, προτείνοντας σε αποδόσεις 1.93 και 1.98.

Η Μόντσα ήταν γνωστή στον χώρο του αθλητισμού χάρη στην πίστα της Formula 1. Τα τελευταία χρόνια όμως δυναμώνει συνεχώς το Brand Name της και σε επίπεδο ποδοσφαίρου. Μετά την εμπλοκή με τα διοικητικά της των Μπερλουσκόνι-Γκαλιάνι, η ομάδα έφτασε στη Serie A και ονειρεύεται ακόμη μεγαλύτερα πράγματα.

Άλλωστε η διοίκηση μιλά για τίτλους, συμμετοχές στο Champions League και άλλα πολλά και μεγάλα λόγια. H τελευταία τέτοιου είδους δήλωση ανήκει στον Γκαλιάνι, κατά τη διάρκεια της παρουσίας στου Παλαντίνο ως νέου προπονητή της ομάδας.

Ο πολύπειρος παράγοντας, θέλοντας να επιχειρηματολογήσει για το γεγονός πως η Μόντσα έδωσε τη θέση του προπονητή σε έναν άνθρωπο με μηδαμινή εμπειρία, θυμήθηκε που ως παράγοντας τότε της Μίλαν (πάντα παρέα με τον Μπερλουσκόνι) είχαν εμπιστευτεί το χτίσιμο της νέας Μίλαν στον Αρίγκο Σάκι το 1987. "Ηταν μια επιλογή που ήθελε κότσια, αλλά εμείς το είχαμε κάνει ξανά με τον Αρίγκο Σάκι" ήταν τα λόγια του.

Βέβαια, πέρα από μια δόση υπερβολής στη δήλωση, υπάρχει και μια ανακρίβεια. Ο Αρίγκο Σάκι είχε προπονήσει Ρίμινι και Πάρμα, ενώ ο Παλαντίνο έχει περάσει μόνο από τα πιτσιρίκια της Μόντσα. Που για να λέμε όλη την αλήθεια, παρουσίασε μια πολύ καλή ομάδα.

Επί του αγωνιστικού, για την ώρα το πράγμα πάει καλά. Στο ντεμπούτο του ο Παλαντίνο οδήγησε την Μόντσα στην πρώτη νίκη της στην ιστορία της Serie A. Και τη νίκη, 1-0 κόντρα στη Γιουβέντους. Για να έρθει μετά το 2/2 και με το εντυπωσιακό 3-0 στο εκτός με τη Σαμπντόρια.

Στον Παλαντίνο αποδίδονται 1+2 κινήσεις. Η μία αφορά το σύστημα, από το 3-5-2 του Στρόπα, πέρασε στο 3-4-1, αφαιρώντας έναν φορ για να γεμίσει περισσότερο τη μεσαία γραμμή.

Οι δύο άλλες έχουν να κάνουν με ποδοσφαιριστές.

Πρώτον, η τετράδα που αναφέραμε πιο πάνω σχηματίζεται από τους Ροβέλα-Σένσι πιο χαμηλά και Πεσίνα-Καπράρι ψηλά και λίγο έξω από την περιοχή. Ένας σχηματισμός που έδωσε στη Μόντσα ισορροπία, καλή κυκλοφορία της μπάλας και αρκετή δημιουργικότητα.

Και δεύτερο τον ρίσκο με τον Τσουρία. Ο 27χρονος είναι επιθετικός, αλλά ο Παλαντίνο τον τοποθέτηση δεξί μπακ-χαφ για να δώσει πιο επιθετικό τόνο στην ομάδα. Κάτι που πέτυχε στο 100%, με τον Τσουρία να μοιράζει δύο ασίστ, έχοντας παράλληλα και 5 τελικές στα δύο παιχνίδια.

Σήμερα η Μόντσα υποδέχεται τη Σπέτσια (16:00 COSMOTE SPORT 3, LIVE από το SPORT24) των μηδέν βαθμών και 10-0 γκολ στα τέσσερα εκτός έδρας, ούσα δικαιολογημένα το φαβορί για τη νίκη.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Mόντσα-Σπέτσια: 1 (απόδοση 1.93), 16:00
  • Mόντσα-Σπέτσια: Over 1,5 Μόντσα (απόδοση 1.98), 16:00

Το ανανεωμένο BetMarket.gr είναι στον «αέρα»! Διάβασε ψαγμένα ειδικά στοιχήματα, πλούσιες ποδοσφαιρικές αναλύσεις, καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος σε όλα τα σπορ καθώς κι όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ