TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Προγνωστικά Γερμανία: Μεγάλο το 2.90 της πρωτοπόρου Ουνιόν Βερολίνου

Ο άσος της Ουνιόν Βερολίνου, Σεράλντο Μπέκερ, πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου.
Ο άσος της Ουνιόν Βερολίνου, Σεράλντο Μπέκερ, πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου. © 2022 MICHAEL SOHN/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Στουτγάρδης με την Ουνιόν Βερολίνου για την ένατη αγωνιστική της Bundesliga.

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται απόψε το πρόγραμμα της ένατης αγωνιστικής στην Bundesliga. Η πρωτοπόρος Ουνιόν Βερολίνου δοκιμάζεται στη νότια Γερμανία με τη Στουτγάρδη του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου (20:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24).

Στουτγάρδη - Ουνιόν Βερολίνου: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Ουνιόν πραγματοποιεί και φέτος μία εξαιρετική σεζόν και στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές, έχει ηττηθεί μόνο στη Φρανκφούρτη από την Αϊντραχτ. Επίσης, διατηρεί την κορυφαία άμυνα του πρωταθλήματος με μόλις έξι γκολ παθητικό και ανάμεσα στα κατορθώματά της φέτος είναι το 1-1 με την Μπάγερν, η νίκη με 2-1 επί της Λειψίας και το εκκωφαντικό 6-1 στην έδρα της Σάλκε.

Οι Βερολινέζοι προέρχονται από μεγάλο διπλό την Πέμπτη, επί της Μάλμε στη Σουηδία, για το Europa League. Το σύνολο του Ουρς Φίσερ, παρότι αγωνίστηκε για όλο το δεύτερο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, κατάφερε να κερδίσει τη Μάλμε, κλασικά με ένα γκολ (1-0, 68') του ταχύτατου Σεράλντο Μπέκερ στην κόντρα επίθεση. Αυτό ήταν το πρώτο ευρωπαϊκό τέρμα του Μπέκερ, ο οποίος όμως στο πρωτάθλημα είναι δεύτερος σκόρερ με έξι συνολικά γκολ.

Στον αντίποδα, η Στουτγάρδη παραμένει χωρίς νίκη μετά από οκτώ αγωνιστικές. Κάτι τέτοιο συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της. Την προηγούμενη εβδομάδα γνώρισε μία πολύ σκληρή ήττα στο Βόλφσμπουργκ, με γκολ στο 91' (3-2).

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και η μπίλια θα μπορούσε να κάτσει οπουδήποτε. Ο Μαυροπάνος ισοφάρισε σε 2-2 με κεφαλιά στο 45+1' και εν συνεχεία η Στουτγάρδη είχε δοκάρι στο 57' για να κάνει το 2-3. Στο τέλος πάντως, οι Σουηβοί έφυγαν με άδεια χέρια από τη Φολκσβάγκερ Αρένα και το κυριότερο δέχθηκαν τρία γκολ από μία εκ των χειρότερων δημιουργικά ομάδων της κατηγορίας.

Είναι πλέον προφανές, πως ο τεχνικός της Στουτγάρδης, Πελεγκρίνο Ματαράτσο έχει αρχίσει να βρίσκεται υπό πίεση. Από τη διοίκηση επικοινωνούν ότι δεν έχει αποσυρθεί η στήριξή τους στον Αμερικανό τεχνικό, παρόλα αυτά είναι ξεκάθαρο πως στα δύο κολλητά εντός έδρας ματς με Ουνιόν και Μπόχουμ, ο Ματαράτσο ουσιαστικά θα παίξει για την καρέκλα του.

Γενικά, η Στουτγάρδη είναι από τις πιο νεανικές και ταλαντούχες ομάδες της Bundesliga, ωστόσο συνεχίζει να δέχεται φθηνά γκολ, καθώς δεν μπορεί να βρει μία ισορροπία μεταξύ επίθεσης και άμυνας.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στον αντίποδα, η Ουνιόν είναι ακριβώς το αντίθετο. Είναι ο ορισμός της σοβαρής, συμπαγούς και έξυπνης ομάδας. Μπορεί να μην διαθέτει ένα ιδιαίτερα ταλαντούχο ρόστερ, ωστόσο είναι απίστευτα αποτελεσματική. Δεν χρειάζεται πολλές φάσεις για να σκοράρει και μπορεί πραγματικά να βγάλει από τη μύγα ξύγκι.

Επίσης, παίζει πλέον με τρομερή αυτοπεποίθηση. Μην ξεχνάμε ότι πριν τρία χρόνια βρισκόταν ακόμη στην Τσβάιτε και πλέον αγωνίζεται στην Ευρώπη δύο σερί σεζόν (πέρυσι στο Conference League και φέτος στο Europa League). Αυτό ωστόσο που κάνει τη διαφορά για την Ουνιόν, είναι ότι ο σύλλογος, από τον τελευταίο φροντιστή και οπαδό, μέχρι τον προπονητή και τον πρόεδρο, συμπεριφέρεται σαν μία γροθιά.

Έχοντας λοιπόν από τη μία πλευρά τη μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος χωρίς νίκη και από την άλλη την πρωτοπόρο, μάλλον είναι υπερβολικό το διπλό να δίνεται αουτσάιντερ στο 2.90. Εναλλακτικά στέκεται το διπλό και με κάλυψη στο DNB σε αποδόσεις διπλασιασμού, για να πάρουμε πίσω το ποντάρισμά μας σε περίπτωση ισοπαλίας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Στουτγάρδη – Ουνιόν: 2 (απόδοση 2.90), 20:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ