ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με την παράδοση του Μπόρχα Ιγκλέσιας και του Πέτερσεν

Ο άσος της Φράιμπουργκ, Νιλς Πέτερσεν, πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στο Αμβούργο για τον ημιτελικό του κυπέλλου Γερμανίας.
Ο άσος της Φράιμπουργκ, Νιλς Πέτερσεν, πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στο Αμβούργο για τον ημιτελικό του κυπέλλου Γερμανίας. © 2022 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες Βαγιαδολίδ - Μπέτις και Χέρτα - Φράιμπουργκ από τα πρωταθλήματα της La Liga και της Bundesliga αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα στη La Liga ανοίγει σήμερα με το παιχνίδι της Βαγιαδολίδ κόντρα στην Μπέτις, όπου οι φιλοξενούμενοι είναι ελαφρύ φαβορί στο 2.50 (15:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24).

Βαγιαδολίδ - Μπέτις: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν φέτος, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη. Την Πέμπτη κέρδισε 2-1 τη Ρόμα στο Ολίμπικο και έκανε το 3/3 στον όμιλο του Europa League. Στη La Liga έχασε με 1-0 στο Βίγκο από τη Θέλτα την προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο μετράει ήδη πέντε νίκες σε επτά ματς και φιγουράρει δικαίως στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Στον αντίποδα, η Βαγιαδολίδ έρχεται από το μεγάλο διπλό στην έδρα της Χετάφε και ρέφαρε για τις δύο κολλητές ήττες από Χιρόνα και Κάδιθ. Το ματς ήταν δραματικό, καθώς η αντίπαλος είχε πέναλτι και δοκάρι για να ισοφαρίσει σε 3-3.

Στοιχηματικά, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη αναμέτρηση συγκεντρώνεται στο ενδεχόμενο να σκοράρει ξανά ο Μπόρχα Ιγκλέσιας σε αποδόσεις μάλιστα άνω του 3.00 σε ορισμένες στοιχηματικές εταιρίες.

Ο 29χρονος Ισπανός φορ είναι ο δεύτερος σκόρερ φέτος στη La Liga μετά τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι και έξι γκολ. Η Βαγιαδολίδ είναι η αγαπημένη του αντίπαλος, αφού σε εννιά παιχνίδια εναντίον της έχει σημειώσει οκτώ γκολ.

Την Πέμπτη, ο Πελεγκρίνι χρησιμοποίησε τον Μπόρχα Ιγκλέσιας μόλις 15 λεπτά ως αλλαγή, συνεπώς σήμερα θα είναι φρέσκος. Σε όλα τα παραπάνω να σημειωθεί ότι ο φορ της Μπέτις κλήθηκε από τον Λουίς Ενρίκες στις τελευταίες υποχρεώσεις της εθνικής Ισπανίας και θέλει να συνεχίσει ζεστός μέχρι τον Νοέμβριο για να κλειδώσει τη θέση του στην τελική αποστολή της "φούρια ρόχα" για το Μουντιάλ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χέρτα - Φράιμπουργκ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Με ένα ειδικό στοίχημα μπορούμε να κάνουμε παιχνίδι και στην αναμέτρηση Χέρτα – Φράιμπουργκ (18:30 Novasports 5HD, Live από το SPORT24) από την Bundesliga.

Η Φράιμπουργκ τα πηγαίνει περίφημα φέτος. Οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα μαζί με την Ουνιόν και την ίδια ώρα έχει το απόλυτο στο Europa League μετά από τρεις αγωνιστικές.

Μετά την ήττα από την Ντόρτμουντ στα μέσα Αυγούστου, η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ τρέχει ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί εννιά επίσημων αγώνων (7-2-0). Την Πέμπτη, κέρδισε 2-0 τη Ναντ εντός έδρας, παίζοντας με υπομονή απέναντι στο... ταμπούρι των Γάλλων.

Το εντυπωσιακό με τη Φράιμπουργκ είναι ότι ο Στράιχ κατέβασε ακριβώς την ίδια ενδεκάδα στα πέντε προηγούμενα ματς και παρόλα αυτά η ομάδα του αντεπεξήλθε στις διαδοχικές υποχρεώσεις.

Απόψε πάντως, ο Στράιχ θα αναγκαστεί να κάνει τουλάχιστον μία διαφοροποίηση στο αρχικό σχήμα. Ο βασικός φορ Μίχαελ Γκρέγκοριτς έγινε αναγκαστική αλλαγή την Πέμπτη και όλα δείχνουν ότι απόψε θα προστατευτεί.

Αυτό σημαίνει ότι θα επιστρατευτεί ο πολύπειρος Νιλς Πέτερσεν για την κορυφή της επίθεσης. Μέχρι στιγμής, ο 34χρονος φορ έχει αγωνιστεί μόνο ως αλλαγή στο φετινό πρωτάθλημα, ωστόσο απόψε αναμένεται να ξεκινήσει για πρώτη φορά βασικός.

Ο Πέτερσεν είναι από τους πιο εμβληματικούς παίκτες της Φράιμπουργκ, καθώς φοράει τη φανέλα της από τη σεζόν 2014/15 και μετράει μαζί της 89 γκολ σε επίπεδο πρώτης και δεύτερης κατηγορίας στη Γερμανία, επίδοση ρεκόρ για το κλαμπ.

Τα τελευταία δύο χρόνια ο ρόλος του έχει πλέον γίνει συμπληρωματικός, ωστόσο παραμένει μία ηγετική και ενωτική φιγούρα στα αποδυτήρια της ομάδας και φωνάζει πάντα "παρών" όταν τον χρειάζεται ο Στράιχ.

Το ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο του Πέτερσεν είναι ότι τις τέσσερις προηγούμενες σεζόν, κατάφερε πάντα να σκοράρει κόντρα στη Χέρτα, είτε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, είτε σε αυτό του δευτέρου. Πέρυσι για παράδειγμα είχε βρει γκολ μέσα στο Βερολίνο και είχε οδηγήσει τη Φράιμπουργκ στη νίκη με 2-1. Σε τιμές τετραπλασιασμού απόψε το anytime του κορυφαίου γκολτζή στην ιστορία της Φράιμπουργκ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βαγιαδολίδ – Μπέτις: Μπόρχα Ιγκλέσιας Anytime (απόδοση 3.20), 15:00
  • Χέρτα – Φράιμπουργκ: Πέτερσεν Anytime (απόδοση 4.00), 18:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ