TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Μία δυάδα και το ντέρμπι

Ο Γκάμπριελ Ζεσούς πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου ανάμεσα στην Αρσεναλ και την Τότεναμ
Ο Γκάμπριελ Ζεσούς πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου ανάμεσα στην Αρσεναλ και την Τότεναμ © 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής και επιλέγει για αρχή μία μεσημεριανή δυάδα και εν συνεχεία ποντάρει στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας ανάμεσα στην Αρσεναλ και τη Λίβερπουλ.

Tο Total Betting του Match Money διαβάζει το κυριακάτικο πρόγραμμα και καταλήγει σε μια μεσημεριανή δυάδα από τη Γαλλία και την Ιταλία, ενώ κάνει παιχνίδι με γκολ και… σπέσιαλ μπετ στο ντέρμπι της Premier League Άρσεναλ – Λίβερπουλ.

Στη Γαλλία η Μονακό βρίσκει πολύ καλό ρυθμό. Τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα επί Νις, Λυών, Ρεμς και Ναντ, συν το άνετο 3-1 επί της Τραμπζονσπόρ την Πέμπτη στο Europa. Την Πέμπτη το ματς τής πήγε εξαρχής πρίμα (από το 11’ με παίκτη παραπάνω, στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου 3-0), δεν σπατάλησε δυνάμεις και πάει φορτσάτη στο Μονπελιέ (14:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24), με την επίθεσή της να έχει σκοράρει 13 γκολ στα τρία τελευταία επίσημα.

Η Μονπελιέ είναι η χαρά του παιδιού, 2η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα αλλά και 3η χειρότερη άμυνα, και ομάδα χωρίς ισοπαλία ακόμη, 4-0-5 το ρεκόρ της. Και μισογεμάτο και μισοάδειο δηλαδή εκ πρώτης το ποτήρι της, αν όμως δεις το πρόγραμμά της θα συμφωνήσεις πως τελικά είναι μισοάδειο: και οι τέσσερις νίκες της ήταν με ομάδες του κάτω μισού της βαθμολογίας, με τη 12η Τρουά και τις τρεις ουραγούς του πίνακα, Μπρεστ, Αζαξιό και Στραβούργο.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Προγνωστικά Ιταλία

Στην Ιταλία την περίπτωση της Μόντσα σίγουρα την έχεις παρακολουθήσει. Ομάδα του Μπερλουσκόνι και του Γκαλιάνι, ανέβηκε πρώτη φορά στην ιστορία της φέτος στη Serie Α, έκανε δυνατές μεταγραφές και ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη με το καλημέρα. Όπως όμως συνήθως συμβαίνει σε τέτοιες φάσεις, τις έφαγε τις σφαλιάρες της: Με 0-1-5 ξεκίνησε τη σεζόν. Δεν μάσησαν όμως οι Μπερλουσκογκαλιάνι, άλλαξαν προπονητή και το έστριψαν το καράβι: 1-0 τη Γιουβέντους και 3-0 μέσα στη Γένοβα τη Σαμπντόρια στα δύο τελευταία. Κόντρα στη Σπέτσια (16:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24), που μετρά (σε δύσκολο βέβαια πρόγραμμα) τέσσερις ήττες σε τέσσερα εκτός έδρας με τέρματα 0-10, δεν το λες κακό το 1.95 στο να τριτώσει το καλό.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Αγγλία

Το ντέρμπι της ημέρας έρχεται από την Premier League, Άρσεναλ – Λίβερπουλ (18:30 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Την καλύτερη χρονιά της εδώ και πολλά χρόνια η Άρσεναλ, σκιά του γνωστού εαυτού της η Λίβερπουλ και το ντέρμπι προφανώς είναι απόλυτα κομβικό και για τις δύο. Και πολύ δύσκολο στοιχηματικά, ουσιαστικά τριπλή, όπως δείχνουν και οι μοιρασμένες αποδόσεις. Όπου και να γείρει πάντως το ματς, λογικά θα γείρει με γκολ. Και δεν χρειάζονται πολλές αναλύσεις, λίγο να βρεθεί ρυθμός το στιλ των δύο ομάδων μπορεί εύκολα να βγάλει γεμάτο παιχνίδι: Η Άρσεναλ έχει 7/8 Over 2,5 στο πρωτάθλημα φέτος, και 4/4 G/G & Over 2,5 στο Έμιρεϊτς, ενώ η Λίβερπουλ ακολουθεί από κοντά με 5/7.

Πέρα όμως από την προφανή σκέψη των γκολ στο ντέρμπι, μπορείς να πας και σε κάτι πιο σπέσιαλ. Ο Ζεσούς είναι σε εξαιρετική φόρμα από την αρχή της χρονιάς, πέντε γκολ και τρεις ασίστ ως τώρα στο πρωτάθλημα από τον Βραζιλιάνο, που υπολείπεται μόνο του Χάαλαντ στη συμμετοχή σε γκολ της ομάδας του.

Ο Ζεσούς επίσης έχει και ένα εντυπωσιακό ρεκόρ, καθώς σε όλη του την καριέρα στην Premier League έχει σκοράρει σε 51 παιχνίδια, και σε αυτά τα παιχνίδια η ομάδα του δεν έχει χάσει ποτέ, με ρεκόρ 48-3-0. Εντάξει βέβαια, στη Σίτι έπαιζε ο Ζεσούς μέχρι πέρυσι, όμως και φέτος στην Άρσεναλ το σερί συνεχίζεται: Τέσσερις νίκες έχει η Άρσεναλ στα τέσσερα ματς που έχει σκοράρει φέτος ο νέος της σέντερ φορ. Αν λοιπόν νικήσει η Άρσεναλ, το λογικό είναι να έχει σκοράρει και ο Ζεσούς, ενδεχόμενο που πληρώνει 4,33. Ή, αν το θες λίγο πιο συντηρητικά, το να μη χάσει η Άρσεναλ και να σκοράρει ο Ζεσούς είναι στο 3,20.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μονπελιέ – Μονακό: 2 (απόδοση 1.95) 14:00
  • Μόντσα – Σπέτσια: 1 (απόδοση 1.95) 16:00
  • Άρσεναλ – Λίβερπουλ: G/G & Over 2,5 (απόδοση 1.80) 18:30
  • Άρσεναλ – Λίβερπουλ: 1Χ & σκόρερ Ζεσούς (απόδοση 3.20) 18:30

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League μέχρι την Bundesliga, αλλά και tips για όλα τα πρωταθλήματα από τη Νορβηγία μέχρι και την Ιαπωνία, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ