TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Προγνωστικά Τσάρλυ: Κερδίζουν και διορθώνουν τη βαθμολογική τους θέση

Ο Έμερσον Παλμιέρι πανηγυρίζει γκολ της Γουέστ Χαμ κόντρα στη Στεάουα στο Europa Conference League
Ο Έμερσον Παλμιέρι πανηγυρίζει γκολ της Γουέστ Χαμ © 2022 IAN WALTON/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ έστειλε ταμείο το Σάββατο με τριάδα που άγγιξε τον τετραπλασιασμό και συνεχίζει σήμερα με ακόμη τρία δυνατά bets από Ιταλία, Αγγλία και Γαλλία.

Η Τορίνο προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες και πρέπει σήμερα να αντιδράσει για να βρει ηρεμία και να συνεχίσει να προοδεύει.

Η αλήθεια είναι, πως τα τελευταία αποτελέσματα δεν ορίζουν την εικόνα της ομάδα τους Γιούριτς. Ήταν καλύτερη και έχασε άδικα στο Μεάτσα 1-0 από την Ίντερ. Ηττήθηκε στο 93ο λεπτό εντός έδρας από τη Σασουόλο σε παιχνίδι που πιο εύκολα έμοιαζε να έρθει στο 1-0, 0,84-0,67 xGoals και την περασμένη αγωνιστική έχασε με 3-1 από τη σούπερ φορμαρισμένη Νάπολι.

Προγνωστικά Ιταλία: Επιστρέφει στις νίκες η Τορίνο

Δεν είναι η πρώτη ομάδα, που ηττήθηκε με καθαρό σκορ από το εντυπωσιακό σύνολο του Λουτσιάνο Σπαλέτι. Οι τρεις συνεχόμενες ήττες την έριξαν στην 10η θέση. Σήμερα πάντως, υποδέχεται την Έμπολι (13:30 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24), που είναι στα μέτρα της και ο άσος βρίσκεται ανάμεσα στο 1.75 και στο 1.80, τιμές που κρίνονται αν μη τι άλλο δίκαιες.

Προγνωστικά Αγγλία: Σε διαδικασία διόρθωσης η Γουέστ Χαμ

Η Γουέστ Χαμ είχε ένα προβληματικό ξεκίνημα και βρίσκεται σε φάση βαθμολογικής διόρθωσης. Όπως αναμενόταν μπήκε καλά μετά τη διακοπή των εθνικών. Πέτυχε καθαρή νίκη με 2-0 επί της Γουλβς και πήρε δίκαιο διπλό στην έδρα της Άντερλεχτ την Πέμπτη για το Conference League. Δείχνει να καθαρίζει με την πρώτη θέση στον όμιλο της στην Ευρώπη και πλέον έχει να κοιτάξει να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση στην Premier League.

Η Γουέστ Χαμ βρίσκεται στη 15η θέση και βάσει xgoals θα έπρεπε να βρίσκεται στην 8η. Η Φούλαμ βρίσκεται στην 8η θέση και βάσει xgoals θα έπρεπε να βρίσκεται στη 18η. Έχει σκοράρει 13 τέρματα με ευκαιρίες για 10,4 και έχει δεχτεί 15 με ευκαιρίες για 17,3! Βατός αντίπαλος για να συνεχίσει το σερί της η Γουέστ Χαμ (16:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24), ο άσος σε απόδοση 1,75.

Προγνωστικά Γαλλία: Κέρδισε τον πρώτο τελικό η Νις

Στη Ligue 1 ο Λουσιέν Φαβρ ήταν φευγάτος από τη Νις. Όλοι περίμεναν πως θα ηττηθεί με ευρύ σκορ από την Παρί και θα έρθει η αλλαγή προπονητή. Η Νις όμως έβγαλε αντίδραση, ήταν πολύ αναγνωστική στο Παρίσι και ηττήθηκε στο τέλος με το αξιοπρεπές 2-1.

Η εικόνα ήταν πολύ καλή και δεν δικαιολογούσε αλλαγή προπονητή. Η διοίκηση έδωσε στον Ελβετό τεχνικό μία ακόμη ευκαιρία. Το δικαίωμα να κερδίσει τη Σλοβάτσκο εκτός για το Conference League και την Τρουά και να γυρίσει την κατάσταση. Η πρώτη δουλειά έγινε. Με τέρμα του Νικολά Πέπε η Νις κέρδισε την Πέμπτη με 1-0 στην Τσεχία. Τώρα έρχεται η σειρά της Τρουά.

Η Νις έχει ρόστερ για να διεκδικήσει την τριάδα και όχι για την 13η θέση που βρίσκεται. Τελικός το παιχνίδι με την Τρουά (16:00 Live από το SPORT24), στο χέρι της, να βρει ηρεμία. Ο άσος στο 1.75.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τορίνο - Έμπολι: 1 (1.75-1.80), 13:00
  • Γουέστ Χαμ - Φούλαμ: 1 (απόδοση 1.75), 16:00
  • Νις - Τρουά: 1 (απόδοση 1.75), 16:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ