ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Ιταλία: Ο Κβαρατσκέλια και τα χτυπητά κενά της Βερόνα

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Ρόμα και την Μπολόνια
Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Ρόμα και την Μπολόνια © 2021 ALESSANDRA TARANTINO / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τα παιχνίδια Νάπολι - Μόντσα και Μπολόνια - Βερόνα για τη δεύτερη αγωνιστική της Serie A.

Στη Νάπολι επικρατούσε έντονος σκεπτικισμός πριν την εκκίνηση της σεζόν, καθώς έφυγαν από την ομάδα παίκτες σύμβολα, όπως ο Μέρτενς, ο Ινσίνιε, ο Κουλιμπαλί και ο Οσπίνα.

Νάπολι - Μόντσα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στην πρεμιέρα πάντως της Serie A, η ανανεωμένη Νάπολι του Λουτσιάνο Σπαλέτι άρεσε και κέρδισε με το εντυπωσιακό 5-2 τη Βερόνα, εκτός έδρας. Παρά τις απροσεξίες στις στατικές φάσεις, με τις οποίες η Βερόνα άνοιξε το σκορ στο 29' (1-0) και ισοφάρισε προσωρινά σε 2-2 (48'), στο τέλος οι "παρτενοπέι" έφτασαν εμφατικά στο τρίποντο έχοντας πέντε διαφορετικούς σκόρερ.

Άνοιξε λογαριασμό με το καλημέρα ο νεοφερμένος εξτρέμ Κβαρατσκέλια, που έχει όλα τα φόντα να εξελιχθεί στο νέο αγαπημένο παιδί της κερκίδας. Ο Γεωργιανός άσος, μαζί με τον Λοσάνο και τον Όσιχμεν συνθέτουν μία εξαιρετικά ποιοτική επιθετική τριάδα.

Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Νάπολι έχει κάνει κι άλλες σημαντικές μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι. Τελευταία χρονικά ο Τζιάκομο Ρασπαντόρι από τη Σασουόλο. Έχει επίσης αποκτήσει τον Τανγκί Εντομπελέ από την Τότεναμ, τον Τζιοβάνι Σιμεόνε από τη Βερόνα, τον Νορβηγό στόπερ Λέο Εστιγκαρντ από την Μπράιτον, τον Κορεάτη στόπερ Κιμ από τη Φενερμπαχτσέ και τον Ουρουγουανό αριστερό μπακ Ματίας Ολιβέιρα από τη Χετάφε. Από τους προαναφερθέντες μόνο ο Κιμ ξεκίνησε βασικός στην πρεμιέρα, ενώ ο Ματίας Ολιβέιρα έκανε ντεμπούτο ως αλλαγή.

Σε κάθε περίπτωση, το ρόστερ του Σπαλέτι γεμίζει από λύσεις και η Νάπολι αναμένεται για ακόμη μία χρονιά να είναι από τις βασικές υποψήφιες για την τετράδα. Απόψε, φιλοξενεί τη νεοφώτιστη Μόντσα (19:30 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24) και έχει την ευκαιρία να ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν κάνοντας το 2/2.

Η Μόντσα στην πρεμιέρα φάνηκε εντελώς ανέτοιμη κι έχασε καθαρά με 2-1 από την Τορίνο σε ματς με xGoals 1,03-3,14. Εν ολίγοις η ομάδα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στάθηκε τυχερή που δεν δέχθηκε και τρίτο γκολ.

Λογικά ο άσος είναι χαμηλά στο 1.30, ωστόσο μπορεί να φτάσει στο 1.80 σε συνδυασμό με το πιθανό Over 2,5, αφού όπως φάνηκε και την πρώτη αγωνιστική, η άμυνα της Μόντσα πολύ δύσκολα θα συγκρατήσει την επιθετική τριπλέτα της Νάπολι. Με το σχετικό ρίσκο μπορούμε να ζητήσουμε και το anytime του Κβαρατσκέλια, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του με τη φανέλα της Νάπολι στο "Αρμάντο Μαραντόνα" για να αγγίξουμε τον τριπλασιασμό.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Ιταλία: 9 γκολ παθητικό σε δύο επίσημα ματς η Βερόνα

Λίγο αργότερα η Μπολόνια φιλοξενεί στο "Ρενάτο Νταλ' 'Αρα" τη Βερόνα, σε μία αναμέτρηση όπου ο άσος άνοιξε σε τιμές άνω του 2.30 και πλέον έχει αρχίσει να πιέζεται κάτω από το 2.20 (21:45 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24).

Η ομάδα του Σίνισα Μιχάιλοβιτς ηττήθηκε στην πρεμιέρα με 2-1 από τη Λάτσιο στη Ρώμη, η εμφάνισή της πάντως ήταν πέρα για πέρα ανταγωνιστική. Κέρδισε αποβολή στο 6', προηγήθηκε με πέναλτι του Αρναούτοβιτς στο 38' και έλεγχε απόλυτα το σκηνικό στο Ολίμπικο. Ωστόσο, στο 45' αποβλήθηκε εντελώς ανόητα ο Σουμαορό, οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν και στο δεύτερο ημίχρονο οι “ροσομπλού” υπέστησαν την ανατροπή.

Παρόλα αυτά, η Μπολόνια εμφάνισε στην πρεμιέρα μία πολύ πιο συγκροτημένη εικόνα συγκριτικά με τη Βερόνα, η οποία αμυντικά ήταν... σκορποχώρι κόντρα στη Νάπολι.

Γενικά, οι οιωνοί για τη σεζόν της Βερόνα δεν είναι καθόλου ευνοϊκοί. Η ομάδα έχασε τον κορυφαίο της σκόρερ, Σιμεόνε (17 γκολ) και ετοιμάζεται να πωλήσει και τον πολύτιμο μεσοεπιθετικό Μπάρακ (12 γκολ). Την ίδια ώρα ο τεχνικός Γκαμπριέλε Τσόφι περιμένει εναγωνίως μεταγραφική ενίσχυση, καθώς βρίσκεται με το καλημέρα στο στόχαστρο της κριτικής και συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στα πρώτα φαβορί για την επόμενη απόλυση προπονητή στη Serie A.

Η Μπολόνια αναμένεται να εκμεταλλευτεί τα χτυπητά αμυντικά κενά της Βερόνα, η οποία στα πρώτα δύο επίσημα ματς της σεζόν έχει δεχθεί εννιά γκολ (πριν το 5-2 από τη Νάπολι αποκλείστηκε στο κύπελλο με 4-1 από την Μπάρι). Παίζεται ο άσος στο 2.18 για τους "ροσομπλού", οι οποίοι κέρδισαν τη Βερόνα τόσο πέρυσι, όσο και πρόπερσι εντός έδρας με 1-0.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νάπολι – Μόντσα: 1 & Over 2,5 & Κβαρατσκέλια Να Σκοράρει (απόδοση 2.92), 19:30
  • Μπολόνια – Βερόνα: 1 (απόδοση 2.18), 21:45
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ