TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Δύο διπλά και το 1.60 στη μάχη του Μπέργκαμο

Ο Μέσι και ο Νεϊμάρ πανηγυρίζουν γκολ
Ο Μέσι και ο Νεϊμάρ πανηγυρίζουν γκολ 2022 AP PHOTO/HIRO KOMAE

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής και επιλέγει τρία δυνατά σημεία από την Premier League, τη Serie A και τη Ligue 1.

Η Τσέλσι έκανε δύο σπουδαίες μεταγραφές. Απέκτησε τον κορυφαίο στόπερ που υπήρχε διαθέσιμος στην αγορά, τον Κουλιμπαλί (Νάπολι) και τον Στέρλινγκ (Μάντσεστερ Σίτι) για να ενισχύσει σε επιθετική ταχύτητα την ομάδα του Τούχελ.

Προγνωστικά Αγγλία: Ανέβηκε επίπεδο η Τσέλσι

Πρόκειται για δύο μεταγραφές υψηλού επιπέδου, που άμεσα ανεβάζουν το επίπεδο της Τσέλσι. Μπήκε με δύσκολο πρόγραμμα στο πρωτάθλημα, πέρασε νικηφόρα με 1-0 από το Γκούντισον Παρκ. Επίσης, ήταν καλύτερη στο ντέρμπι με την Τότεναμ, άξιζε να κερδίσει, ισοφαρίστηκε όμως στην τελευταία φάση του αγώνα.

Η Λιντς ξεκίνησε καλά τη σεζόν, αλλά θα μπορούσε και καλύτερα. Μετά τη νίκη επί της Γουλβς με 2-1, προηγήθηκε με 2-0 στην έδρα της Σαουθάμπτον, πλήρωσε όμως τον εύθραυστο χαρακτήρα της και ισοφαρίστηκε. Η Τσέλσι έχει την απαιτούμενη σκληράδα για να αντιμετωπίσει το θάρρος και την επιθετικότητα της Λιντς (16:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24) και φυσικά την ποιότητα για να κερδίσει. Το διπλό στο 1.55.

Προγνωστικά Γαλλία: Με όλα τα αστέρια διαθέσιμα η Παρί

Εντυπωσιακό το ξεκίνημα της Παρί. 4-0 στο Σούπερ Καπ επί της Ναντ και δύο πεντάρες στο πρωτάθλημα με Κλερμόν και Μονπελιέ. Ο Γκαλτιέ έχει όλα τα αστέρια διαθέσιμα. Παίζει ρόλο πως τον Νοέμβριο έχει Μουντιάλ και οι μεγάλοι σταρ θέλουν να βρίσκονται σε ιδανική κατάσταση για το μεγάλο ραντεβού.

Σε σχέση με πέρυσι, μπορεί να θεωρηθεί σαν έξτρα μεταγραφή και ο Ράμος. Η Παρί θα συναντήσει την προπέρσινη πρωταθλήτρια και ο Γκαλτιέ την ομάδα, που μαζί της εκτόξευσε το κασέ του και την καριέρα του (21:45 Novasports 2HD, Live από το SPORT24).

Το καλοκαίρι, η Παρί απέκτησε το πιο σημαντικό όπλο της Λιλ, τον Ρενάτο Σάντσες. Μία χαρά ξεκίνημα έχει κάνει η ομάδα του Φονσέκα, όμως η Παρί δεν ανήκει στον ανταγωνισμό του Σαμπιονά. Το διπλό στο 1.50.

Προγνωστικά Ιταλία: Η πρώτη αγωνιστική δείχνει το δρόμο

Στην πρώτη αγωνιστική της Serie A, όλα τα βαριά χαρτιά, είτε εύκολα είτε δύσκολα κατάφεραν και επικράτησαν. Το πρώτο ντέρμπι, ανάμεσα σε ομάδες επιπέδου τετράδας, διεξάγεται σήμερα στο Μπέργκαμο ανάμεσα στην Αταλάντα και στη Μίλαν (21:45 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24).

Η πρωταθλήτρια Μίλαν έβγαλε αμυντικές αδυναμίες στην πρεμιέρα της με την Ουντινέζε, αλλά και αυτοπεποίθηση επιθετικά για να επικρατήσει τελικά με 4-2. Η Αταλάντα ξεκίνησε με διπλό (2-0) σε ένα αβανταδόρικο παιχνίδι απέναντι στη Σαμπντόρια.

Η ομάδα της Γένοβα είναι αποδυναμωμένη, όμως θα μπορούσε να έχει κάνει τη ζημιά. Μάλιστα σκόραρε με τον Καπούτο, όμως το τέρμα ακυρώθηκε για αυστηρό επιθετικό φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης, μέσω του VAR. Με βάση το δείγμα της πρεμιέρας, δύσκολα αυτό το παιχνίδι δεν θα πάει στο Goal/Goal που βρίσκεται στο 1,60.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λιντς - Τσέλσι: 2 (απόδοση 1.55), 16:00
  • Λιλ - Παρί: 2 (απόδοση 1.50), 21:45
  • Αταλάντα - Μίλαν: Goal/Goal (απόδοση 1.60), 21:45
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ