ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Ιταλία: Με φόρα από την εθνική Ιταλίας ο Ρασπαντόρι για το 3.20

Ο άσος της Νάπολι Τζιάκομο Ρασπαντόρι πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Ρέιντζερς για το Champions League 2022/23
Ο άσος της Νάπολι Τζιάκομο Ρασπαντόρι πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Ρέιντζερς για το Champions League 2022/23 © 2022 SCOTT HEPPELL/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Νάπολι με την Τορίνο στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Serie A.

Η Νάπολι έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν με ρεκόρ 5-2-0 στις πρώτες επτά αγωνιστικές και δικαίως οδηγεί την κούρσα στη Serie A. Το καλοκαίρι οι "παρτενοπέι" πήραν πολύ γενναίες αποφάσεις και ανανέωσαν το ρόστερ τους, παραχωρώντας παίκτες που δεν είχαν κάτι άλλο να προσφέρουν όπως ο Κουλιμπαλί (31 ετών), ο Μέρτενς (35 ετών) και ο Ινσίνιε (31 ετών). Επίσης, πωλήθηκαν ο Φαμπιάν Ρουίθ και ο Αρκάντιους Μίλικ σε Παρί και Μαρσέιγ αντίστοιχα, δύο παίκτες με εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά παλιάς κοπής.

Αντ' αυτών, η Νάπολι έφερε ποδοσφαιριστές που μπορούν να ανταποκριθούν πολύ καλύτερα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, όπως ο Κβαρατσκέλια, ο Ρασπαντόρι και ο Εντομπελέ. Έριξε κατακόρυφα τον μέσο όρο ηλικίας και βασίζεται πλέον σε διψασμένους παίκτες, που μπορεί να μην έχουν πολλές εμπειρίες, είναι όμως γεμάτοι ενέργεια.

Έτσι, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι έχει καταφέρει να χτίσει μία άκρως ελκυστική ομάδα, που έχει φέτος κερδίσει εκτός έδρας τη Λάτσιο και τη Μίλαν, έριξε τέσσερα στην περσινή φιναλίστ του Champions League, Λίβερπουλ και τρία στην περσινή φιναλίστ του Europa League, Ρέιντζερς.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νάπολι - Τορίνο: Προγνωστικά και Ανάλυση

Πριν τη διακοπή για τις εθνικές, η Νάπολι μετρούσε πέντε διαδοχικές νίκες με γκολ 12-3 και ασφαλώς θέλει σήμερα να συνεχίσει το σερί της, κερδίζοντας και την Τορίνο στο "Αρμάντο Μαραντόνα" (16:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24).

Η Τορίνο του Ιβάν Γιούριτς είναι μία καλά δουλεμένη και επικίνδυνη ομάδα, είναι όμως φανερό ότι έχει σοβαρό πρόβλημα στο γκολ. Στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της σημείωσε μόνο ένα, στη νίκη με 1-0 απέναντι στη νεοφώτιστη Λέτσε. Ακολούθησαν οι ήττες με 1-0 από Ιντερ και Σασουόλο. Ειδικά πάντως κόντρα στη Σασουόλο στάθηκε άτυχη, αφού η αντίπαλος σκόραρε στο 94ο λεπτό!

Η Νάπολι με βάση τη φόρμα που είχε πριν το παράθυρο των εθνικών και δεδομένου ότι μετράει έξι νίκες στις τελευταίες εννιά επισκέψεις της Τορίνο στον ιταλικό νότο, προσφέρεται αναμενόμενα φαβορί στο 1.60. Αλλώστε, παρά την απουσία του τραυματία Οσιχμεν, οι υπόλοιποι επιθετικοί και μεσοεπιθετικοί της ομάδας βρίσκονται σε τρομερή κατάσταση.

Ο Σιμεόνε για παράδειγμα, ήρθε από τον πάγκο στο ντέρμπι με τη Μίλαν και σημείωσε το νικητήριο γκολ. Ο Κβαρατσκέλια σκόραρε και στα δύο παιχνίδια της εθνικής Γεωργίας για το Nations League με Βόρεια Μακεδονία και Γιβραλτάρ. Αυτός πάντως που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Τζιάκομο Ρασπαντόρι, καθώς αναδείχθηκε σε απόλυτος πρωταγωνιστής της Ιταλίας, για την πρόκρισή της στο Final-4 του Nations League.

Ο 22χρονος άσος πέτυχε το νικητήριο γκολ (1-0) κόντρα στην Αγγλία, ενώ άνοιξε το σκορ και στο 2-0 επί της Ουγγαρίας μέσα στη Βουδαπέστη. Υπενθυμίζεται, ότι πριν το μπρέικ, ο πρώην σταρ της Σασουόλο έκρινε με δικό του γκολ το 1-0 επί της Σπέτσια, ενώ σκόραρε και μέσα στο Αϊμπροξ, επί της Ρέιντζερς.

Για τη φόρμα που διανύει αυτή την περίοδο ο Ρασπαντόρι και με τη φόρα που έρχεται από την εθνική Ιταλίας, το 3.20 στο anytime του αποτελεί τιμή value. Με λίγο παραπάνω ρίσκο μπορούμε να παίξουμε και το combo με τον άσο για να φτάσουμε την απόδοση στο 4.00!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νάπολι – Τορίνο: Ρασπαντόρι Anytime (απόδοση 3.20), 16:00
  • Νάπολι – Τορίνο: 1 & Ρασπαντόρι Anytime (απόδοση 4.00), 16:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ