TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Ιταλία: Κρίνει τον τίτλο το μεγάλο ντέρμπι Ίντερ - Γιουβέντους

Inter Milan's Lautaro Martinez, foreground, and Juventus' Bremer challenge for the ball during a Italian cup semi final second leg soccer match between Inter Milan and Juventus at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, April 26, 2023. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Lautaro Martinez, foreground, and Juventus' Bremer challenge for the ball during a Italian cup semi final second leg soccer match between Inter Milan and Juventus at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, April 26, 2023. (AP Photo/Luca Bruno) © 2024 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Παιχνίδι με δύο επιλογές στο 1.95 και στο 2.55 κάνει από το πρόγραμμα της Κυριακής ο Λάμπρος Μπαλάφας.

Μάχη τίτλου και Derby d’Italia ανάμεσα σε Ίντερ και Γιουβέντους, παιχνίδι που μπορεί να κρίνει τον τίτλο, αν επικρατήσουν οι νερατζούρι και ανοίξουν τη διαφορά στο +4 με ματς λιγότερο.

Η ομάδα του Ιντζάγκι προέρχεται από το διπλό στην Τοσκάνη, το λεγόμενο… επαγγελματικό 0-1, αποτέλεσμα που της έδωσε την ευκαιρία να προσπεράσει εκ νέου τη σημερινή αντίπαλό της. Είναι καλά η Ίντερ έχει και σημαντικές επιστροφές.

Η Γιουβέντους παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Έμπολι, παίζοντας από νωρίς με παίκτη λιγότερο. Ο Αλέγκρι και οι παίκτες του ξέρουν πως δεν θα έχουν άλλη τέτοια ευκαιρία, συνεπώς πρέπει να κάνουν τα πάντα αν θέλουν να γυρίσουν υπέρ τους την κατάσταση.

Ντέρμπι στο… κόκκινο για το Σαμπιονά

Τεράστιο ντέρμπι διεξάγεται στη Γαλλία, η Λιόν φιλοξενεί τη Μαρσέιγ, τεράστια αντιπαλότητα ανάμεσα στις δύο ομάδες, στο ματς του πρώτου γύρου οπαδοί της Μαρσέιγ είχαν επιτεθεί με πέτρες στο πούλμαν της Λυών, είχαν τραυματίσει τον τότε προπονητή Γκρόσο.

Εντελώς διαφορετικοί οι στόχοι των δύο αντιπάλων, αγχωτική μάχη παραμονής για τους μη συνηθισμένους σε τέτοια διαδικασία γηπεδούχους, προσπάθεια να προλάβουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια κάνουν οι Μασσαλοί. Προσπαθεί να γυρίσει την κατάσταση η Λυών κινήθηκε δυνατά στις μεταγραφές πήρε Μάτιτς, Μπενράχμα, Μανγκαλά, υπάρχει πίεση, μιλάμε για τεράστιο σύλλογο. Ο Γκατούζο από την άλλη έχει ξανά διαθέσιμους πολλούς κομβικούς παίκτες που απουσίαζαν με τις Εθνικές τους ομάδες.

Προγνωστικά στοιχήματος

Πάμε για ντέρμπι που κρίνει πολλά στη Γαλλία, η Λιόν απέκτησε παίκτες που θα την βοηθήσουν, από την άλλη η Μαρσέιγ είναι πιο έτοιμη, έχει καλές επιστροφές, μπορεί να πάρει το διπλό η απόδοση στο 2.55.

Στην ιταλική μάχη, σπάνια αυτά τα ματς ανοίγουν πολύ, έχουν τακτική, έχουν υπομονή, 1-1 είχε τελειώσει το αντίστοιχο του πρώτου γύρου, επιλέγω 2-3 γκολ στο 1.95.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λιόν - Μαρσέιγ : 2 (απόδοση 2.55) 21:45
  • Ίντερ - Γιουβέντους: 2-3 γκολ (απόδοση 1.95) 21:45
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ