ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Ιταλία: Η φόρμα του Έιμπραχαμ και τα under της Τζένοα

Ο Ρόμα πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Ρόμα κόντρα στην Ζόρια για το Conference League
Ο Ρόμα πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Ρόμα κόντρα στην Ζόρια για το Conference League @2021 GREGORIO BORGIA/AP IMAGES

Με δυνατή παράδοση και φορμαρισμένο τον Τάμι Έιμπραχαμ στο Ούντινε η Ρόμα. Πολύ ιδιαίτερη η αναμέτρηση της Αταλάντα με την Τζένοα, με κεντρικό πρόσωπο ασφαλώς τον Τζιανπιέρο Γκασπερίνι.

Δυνατό το πρόγραμμα απόψε στη Serie A. Το βράδυ η Ιντερ παίζει στο Τορίνο, νωρίτερα όμως υπάρχει και το πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι της Αταλάντα με την Τζένοα, προφανώς λόγω της παρουσίας του Τζιανπιέρο Γκασπερίνι (19:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Ο Ιταλός τεχνικός, στο παρελθόν, έχει δουλέψει δύο φορές στον πάγκο της Τζένοα και συνολικά την έχει καθοδηγήσει σε 297 αγώνες!

Αταλάντα - Τζένοα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Τζένοα αυτή τη στιγμή βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Απέχει επτά βαθμούς από τη σωτηρία και ψάχνει απεγνωσμένα θετικά αποτελέσματα για να παραμείνει ζωντανή στη μάχη της παραμονής.

Σε 28 αγωνιστικές, έχει πετύχει μόλις μία νίκη. Το τελευταίο διάστημα πάντως φέρνει συνέχεια ισοπαλίες. Μετράει έξι διαδοχικά Χ και οκτώ στα τελευταία δέκα ματς σε επίπεδο Serie A.

Στον αντίποδα, η Αταλάντα είναι πλέον στο -9 από την τετράδα, έχοντας βέβαια και δύο ματς λιγότερα από τη Γιουβέντους. Το αποψινό παιχνίδι με την Τζένοα έρχεται εν μέσω των υποχρεώσεων των μπεργκαμάσκι στο Europa League. Την Πέμπτη, η Αταλάντα ήταν εξαιρετική και κέρδισε εντός έδρας με 3-2 τη Λεβερκούζεν. Βάσει εμφάνισης άξιζε καλύτερο σκορ, αφού μετά το 3-1 το γήπεδο είχε κατηφορίσει και πιο πιθανό έμοιαζε το 4-1 παρά η μείωση, που ήρθε κόντρα στη ροή.

Σε κάθε περίπτωση, η Αταλάντα κατανάλωσε σημαντικά αποθέματα ενέργειας στην Ευρώπη και ο Γκασπερίνι, το πιθανότερο είναι πως θα προχωρήσει σε ροτέισον, αφού την επόμενη Πέμπτη ακολουθεί η κρίσιμη ρεβάνς στο Λεβερκούζεν.

Από τη μία λοιπόν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της Αταλάντα, από την άλλη ο Γκασπερίνι, που έχει σπουδαίο παρελθόν στον πάγκο της Τζένοα, δημιουργούν συνθήκες που ίσως περιπλέξουν αρκετά το παιχνίδι.

Σε κάθε περίπτωση, ο άσος στο 1,35 είναι προς αποφυγή και αυτό διότι η Αταλάντα στα τελευταία εννιά παιχνίδια της στη Serie A, έχει κάνει μόνο δύο νίκες. Με δεδομένο ότι η Τζένοα το μόνο που ξέρει καλά, είναι να καταστρέφει το παιχνίδι των αντιπάλων, σηκώνει ρίσκο το αουτσάιντερ under 2,5 στο 2.20.

Άλλωστε, η ομάδα της Γένοβα μετράει εννιά under 2,5 στις δέκα προηγούμενες αγωνιστικές και η Αταλάντα έξι στις τελευταίες εννιά. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι για τον Γκασπερίνι το αίμα νερό δεν γίνεται, συνεπώς ας μην αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να... παραχωρήσει έναν πόντο ακόμη στην Τζένοα, η οποία τόσο πέρυσι, όσο και πρόπερσι έφυγε με την ισοπαλία από το Μπέργκαμο.

Ουντινέζε - Ρόμα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Επικίνδυνη έξοδο στο Ούντινε περιμένει τη Ρόμα (19:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24), η οποία επίσης βρίσκεται εν μέσω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων και παραταχθεί απόψε χωρίς τον Χένρι Μικχιταριάν. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες με 1-0, όλες στο όριο κόντρα σε Σπέτσια, Αταλάντα και Φιτέσε, φαίνεται λοιπόν πως φλερτάρει πλέον με την γκέλα.

Το θετικό για τη Ρόμα είναι πως έχει δυνατή παράδοση στη συγκεκριμένη έδρα, με επτά διπλά τα τελευταία οκτώ χρόνια! Η Ουντινέζε πάντως, έχει χάσει μόνο σε ένα από τα εννιά προηγούμενα παιχνίδια της εντός έδρας (3-5-1) στο φετινό πρωτάθλημα και δεν πρόκειται να πέσει αμαχητί.

Στοιχηματικά, εδώ το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στον Τάμι Έιμπραχαμ. Ο Αγγλος επιθετικός διανύει περίοδο φόρμας και κουβαλάει στο σκοράρισμα τους "τζιαλορόσι". Εχει σημειώσει φέτος 20 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και σκόραρε στα τέσσερα από τα έξι τελευταία ματς της Ρόμα για τη Serie A. Είχε πετύχει μάλιστα και το νικητήριο γκολ στο 1-0 επί της Ουντινέζε, στο Ολίμπικο, στον πρώτο γύρο. Στο 2.60 το anytime του.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αταλάντα – Τζένοα: Under 2,5 (απόδοση 2.20), 19:00
  • Ουντινέζε – Ρόμα: Έιμπραχαμ Να Σκοράρει (απόδοση 2.60), 19:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ