ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Ιταλία: Επικίνδυνο ματς για την Ίντερ, επιλογή στα γκολ στο 2.10

Ο Αντρέ Ονάνα κράτησε ανέπαφη την εστία της Ιντερ κόντρα στην Μπαρτσελόνα
Ο Αντρέ Ονάνα κράτησε ανέπαφη την εστία της Ιντερ κόντρα στην Μπαρτσελόνα © 2022 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Ίντερ κόντρα στη Σασουόλο για την ένατη αγωνιστική της Serie A.

Η Ίντερ προέρχεται από μία πολύ μεγάλη νίκη στο Champions League επί της Μπαρτσελόνα, ωστόσο σήμερα δοκιμάζεται στην έδρα της επικίνδυνης Σασουόλο σε ένα παιχνίδι που κρύβει παγίδες (16:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Οι μπουκ προσφέρουν καθαρό φαβορί τους "νερατζούρι" σε τιμές κάτω από το 1.80, παρότι οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στην κατάταξη της Serie A μετά από οκτώ αγωνιστικές.

Σασουόλο - Ίντερ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η σεζόν της Ίντερ εξελίσσεται αρκετά περίπλοκα μέχρι στιγμής. Το σύνολο του Σιμόνε Ιντσάγκι ξεκίνησε τη χρονιά με τον τίτλο του φαβορί και πριν συμπληρωθεί το 1/4 του πρωταθλήματος, βρίσκεται ήδη στο -8 από την πρωτοπόρο Νάπολι. Είναι χαρακτηριστικό, πως στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια σε επίπεδο Serie A, η Ίντερ γνώρισε τρεις ήττες, χάνοντας από Μίλαν, Ουντινέζε και Ρόμα.

Αναπόφευκτα, άρχισαν να διακινούνται σενάρια αντικατάστασης του Ιντσάγκι, ο οποίος πάντως πήρε βαθιά ανάσα την Τρίτη, με το 1-0 επί της Μπαρτσελόνα για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Η Ίντερ δεν ενθουσίασε με την απόδοσή της, αλλά με αυταπάρνηση, αμυντική προσήλωση και δόση τύχης κατάφερε να λυγίσει τους Καταλανούς με xGoals 0,16-0,70!

Το νικητήριο γκολ ήρθε με ένα σουτ του Τσαλχάνογλου εκτός περιοχής. Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα πίεσε, αλλά δεν βρήκε καθαρές ευκαιρίες. Στο 90' πάντως, ο Ντούμφρις ανέκοψε την μπάλα με το χέρι εντός της μεγάλης περιοχής και οι Καταλανοί διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι. Η φάση εξετάστηκε από τον VAR, ο οποίος προς έκπληξη του Τσάβι και των παικτών του, έκρινε ότι δεν υπήρχε ξεκάθαρο λάθος από τον διαιτητή Βίντσιτς.

Η Ίντερ λοιπόν, σε ένα παιχνίδι που είχε μόλις πέντε τελικές, εκ των οποίων μόνο η μία εντός περιοχής, κατάφερε να κερδίσει. Η ουσία πάντως είναι ότι οι "νερατζούρι" δεν βρίσκονται σε ικανοποιητική αγωνιστική κατάσταση και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στα ποιοτικά τους νούμερα.

Για παράδειγμα, τόσο στην εντός έδρας ήττα από τη Ρόμα με 2-1, όσο και στην εκτός έδρας ήττα με 3-1 από την Ουντινέζε, η Ίντερ έχασε με ανατροπή και ήταν και στα δύο ματς χειρότερη δημιουργικά από τον αντίπαλο. Κόντρα στη Ρόμα τα xGoals ήταν 0,76-1,04 και με την Ουντινέζε 1,30-0,99.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Σασουόλο πάει να χτυπήσει φόρμα και δείχνει σε θέση να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι η Ίντερ βρίσκεται εν μέσω των αγώνων της με την Μπαρτσελόνα. Μετά την τυχερή νίκη στο Τορίνο με γκολ (1-0) στις καθυστερήσεις, η ομάδα του Αλέσιο Ντιονίζι έκανε την καλύτερή της εμφάνιση για φέτος, επικρατώντας με 5-0 της Σαλερνιτάνα.

Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ίντερ συνεχίζει να αγωνίζεται χωρίς τον Λουκάκου και τον Μπρόζοβις, δύο παίκτες δηλαδή, που κάνουν τη διαφορά στο ιταλικό πρωτάθλημα. Σε κάθε περίπτωση, ο Ιντσάγκι είναι υποχρεωμένος να φρεσκάρει ξανά την 11αδα, διότι τα παιχνίδια είναι διαδοχικά. Συγκριτικά λοιπόν με το ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα αναμένεται να επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα οι Τζέκο, Ασλάνι, Ντούμφρις και Ατσέρμπι.

Αυτό που δεν βγάζει νόημα είναι η εμμονή του Ιντσάγκι να χρησιμοποιεί στο πρωτάθλημα τον ντεφορμέ Χαντάνοβιτς αντί του Ονάνα, που ήταν άψογος στο ευρωπαϊκό της Τρίτης. Ο 38χρονος Σλοβένος γκολκίπερ μοιάζει ώρες-ώρες να τρώει τα γκολ όρθιος... Θα είναι πραγματικά αυτοκτονικό για την Ίντερ να συνεχίσει με βασικό τερματοφύλακα στη Serie A τον Χαντάνοβιτς.

Σύμφωνα πάντως με τα τελευταία ρεπορτάζ από την Ιταλία, ο Ιντσάγκι φαίνεται επιτέλους να το πήρε απόφαση και θα δώσει απόψε την ευκαιρία στον Ονάνα να κάνει το ντεμπούτο του στο ιταλικό πρωτάθλημα. Με τον 26χρονο Καμερουνέζο η άμυνα της Ίντερ θα νιώσει πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια, όπως συνέβη και κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Με δεδομένο βέβαια ότι οι "νερατζούρι" είναι χαμηλά στο κομμάτι της δημιουργίας εσχάτως θα αποφύγουμε το φαβορί διπλό και θα πάμε στο 2-3 γκολ, το οποίο επιβεβαιώθηκε και στις τέσσερις τελευταίες συναντήσεις των δύο ομάδων.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σασουόλο – Ίντερ: 2-3 γκολ (απόδοση 2.10), 16:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ