TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Τα δύο ντέρμπι και τα δύο φαβορί

Οι παίκτες της Ντόρτμουντ πανηγυρίζουν το γκολ του Τζουντ Μπέλιγχαμ στο παιχνίδι με τη Σεβίλλη για το Champions League 2022/23
Οι παίκτες της Ντόρτμουντ πανηγυρίζουν το γκολ του Τζουντ Μπέλιγχαμ στο παιχνίδι με τη Σεβίλλη για το Champions League 2022/23 © 2022 JOSE BRETON/ASSOCIATED PRESS

Μετά το 2/2 της Πέμπτης από το Conference League, το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και παίζει μπάλα στα μεγάλα πρωταθλήματα, ποντάροντας σε Premier League, La Liga και στα ντέρμπι της Serie A και της Bundesliga.

Πολύ γεμάτο το πρόγραμμα του Σαββάτου στα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Κι όχι μόνο ποδοσφαιρικά και… τηλεοπτικά, αλλά και στοιχηματικά.

Τα δύο ματς που δεσπόζουν φυσικά είναι τα δύο ντέρμπι σε Γερμανία και Ιταλία, Μίλαν – Γιουβέντους (19:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24) και Ντόρτμουντ – Μπάγερν (19:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Το κοινό τους στοιχηματικά είναι ότι και τα δύο φαβορί, η Μίλαν και η Μπάγερν, σηκώνουν κόντρα.

Προγνωστικά Ιταλία: Δεν είναι σε καλή κατάσταση η Μίλαν

Η Μίλαν φωνάζει το τελευταίο διάστημα ότι δεν είναι σε καλή περίοδο, κυρίως λόγω του γεμάτου προγράμματος και των πολλών τραυματισμών. Από τη Νάπολι έχασε μέσα στο Μιλάνο, την Έμπολι τη νίκησε in extremis και μεσοβδόμαδα έφαγε τριάρα με κάτω τα χέρια στο Λονδίνο από την Τσέλσι.

Η Γιουβέντους βέβαια έχει κάνει πολύ κακό ξεκίνημα στη σεζόν, όμως σαν σιγά σιγά να βρίσκει κάποια πατήματα, με το 3-0 επί της Μπολόνια και το 3-1 επί της Μακάμπι Χάιφα. "Εύκολοι" βέβαια αντίπαλοι που δεν προσφέρονται για σοβαρά συμπεράσματα και η ποδοσφαιρική απάντηση για το αν "βρίσκεται" η Γιουβέντους θα δοθεί στο σημερινό ντέρμπι. Με το διπλό όμως να αγγίζει το 3.75, στοιχηματικά η απάντηση είναι πολύ πιο εύκολη.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Προγνωστικά Γερμανία: Δεν είναι άτρωτη φέτος η Μπάγερν

Στο Ντόρτμουντ – Μπάγερν, παρότι μιλάμε για τη 2η και την 1η δύναμη του γερμανικού ποδοσφαίρου, δεν είναι εκτός πραγματικότητας ότι οι εταιρείες προσφέρουν το διπλό στο 1.60 και τον άσο στο 4.50. Η Ντόρτμουντ όλο λέει ότι θα προσπαθήσει να ρίξει την Μπάγερν από τον θρόνο, αλλά ποτέ δεν περνάει στην πράξη και οι Βαυαροί μετρούν εφτά σερί νίκες στα τελευταία Klassiker σε επίπεδο Bundesliga.

Η Μπάγερν πάντως, μέχρι τώρα τουλάχιστον, δεν έχει δείξει άτρωτη φέτος. Κάθε άλλο, και δεν χρειάζεται να πας μακριά. Η Μπάγερν πήγε στη διακοπή έχοντας τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη στην στο πρωτάθλημα, τα ρεπορτάζ για επικείμενη αντικατάσταση του Νάγκελζμαν ήταν στην πρώτη γραμμή και οι νίκες της επί της Λεβερκούζεν (που παραπέει και αμέσως μετά απέλυσε τον προπονητή της) και της Πλζεν δεν φτάνουν για να αλλάξουν τη συνολική εικόνα. Τα πράγματα είναι απλά λοιπόν. Στοιχηματικά, το 1.60 της Μπάγερν είναι κωμικό. Και είτε πας στην κόντρα είτε το αφήνεις στην ησυχία του, άλλος δρόμος δεν υπάρχει.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Ισπανία: Καλό φαβορί η Ρεάλ

Στην Ισπανία, η Ρεάλ δίνει ένα από τα καλά φαβορί της ημέρας, στο 1.50 το διπλό της κόντρα στη Χετάφε (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Η Ρεάλ έκανε την γκέλα της με την Οσασούνα, είναι πλέον ισόβαθμη στην κορυφή με την Μπαρτσελόνα και την άλλη εβδομάδα το πρόγραμμα έχει El Clasico.

Όπως καταλαβαίνεις, δεύτερη σερί γκέλα δεν επιτρέπεται, στο Clasico η Ρεάλ πρέπει να πάει τουλάχιστον ισόβαθμη με την Μπαρτσελόνα, που φιλοξενεί αύριο τη Θέλτα. Και φυσικά η Χετάφε δεν μπορεί να προβληματίσει υπό κανονικές συνθήκες τη Ρεάλ. Όχι μόνο λόγω αγωνιστικής δυναμικότητας, αλλά γιατί μιλάμε για μια ομάδα της Μαδρίτης που παραδοσιακά τα έχει πολύ καλά με τη "βασίλισσα".

Προγνωστικά Αγγλία: Γύρισε διακόπτη η Λέστερ

Δύο αουτσάιντερ και ένα καυτό φαβορί μέχρι τώρα η διαλογή του Total Betting, θα σε κλείσουμε και με ένα μεσαίο φαβορί, το διπλό της Λέστερ στο Μπόρνμουθ, γύρω στο 2.10 (17:00 Novasports 5HD, Live από το SPORT24). Η Λέστερ στο ξεκίνημα της σεζόν ήταν ένα δράμα και το ντέρμπι με τη Νότιγχαμ την περασμένη Δευτέρα φαινόταν πολύ κρίσιμο, όχι μόνο βαθμολογικά, αλλά και για το μέλλον του Ρότζερς στον πάγκο της. Η Λέστερ όμως έβγαλε αντίδραση και διέλυσε τη Νότιγχαμ με 4-0, στη μακράν καλύτερη φετινή της εμφάνιση. Και τώρα έχει μια πολύ καλή ευκαιρία να χτίσει πάνω στην τεσσάρα του ντέρμπι.

Η Μπόρνμουθ μετά την απόλυση του Σκοτ Πάρκερ και την "ουδέν μονιμότερο του προσωρινού" προαγωγή του τελείως άβγαλτου Γκάρι Ο’Νιλ στον πάγκο της μετρά τέσσερα παιχνίδια αήττητη και εκ πρώτης όψεως δείχνει σε καλό φεγγάρι. Όμως τα πράγματα μάλλον είναι διαφορετικά, απλώς έχει λίγη ρέντα. Η Μπόρνμουθ βάσει των xGoals έπρεπε να χάσει και στα τέσσερα αυτά τελευταία της παιχνίδια με τον Ο’Νιλ: 0-0 εντός με τη Γουλβς και xGoals 0,55-1,42, διπλό 2-3 στο Νότιγχαμ με xGoals 2,17-0,75, 1-1 στο Νιούκαστλ (2,00-0,91) και το 0-0 εντός με την Μπρέντφορντ (0,54-1,45).

Και κάπως έτσι παραμένει η μακράν χειρότερη ομάδα της Premier League όσον αφορά την data: Το xGoals Ratio της είναι μόλις 22,60% - απίστευτα κακή επίδοση, και για να καταλάβεις, η αμέσως χειρότερη, η Νότιγχαμ, έχει το επίσης θεωρούμενο πάρα πολύ κακό 32,60%.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπόρνμουθ – Λέστερ: 2 (απόδοση 2,10) 17:00
  • Μίλαν – Γιουβέντους: 2 DNB (απόδοση 2,55) 19:00
  • Ντόρτμουντ – Μπάγερν: 1 DNB (απόδοση 3,50) 19:30
  • Χετάφε – Ρεάλ: 2 (απόδοση 1,50) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League μέχρι την Bundesliga, αλλά και tips για όλα τα πρωταθλήματα από τη Νορβηγία μέχρι και την Ιαπωνία, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ