TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Παιχνίδι με τρεις άσους από Αγγλία και Ισπανία

Ο Αντουάν Γκριεζμάν με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης σε αναμέτρηση στο Champions League κόντρα στην Μπριζ
Ο Αντουάν Γκριεζμάν © 2022 GEERT VANDEN WIJNGAERT/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ επικεντρώνεται στην Premier League και τη La Liga από το πρόγραμμα του Σαββάτου (08/10) και ποντάρει σε τρεις επιλογές.

Η Νιούκαστλ υποδέχεται την Μπρέντφορντ (17:00 NOVASPORTS START, LIVE από το SPORT24), βρίσκεται στην 7η θέση και βάσει συνολικής εικόνας θα μπορούσε να είναι πιο ψηλά.

Προγνωστικά Τσάρλυ: Μπορεί και καλύτερα

Έχει ρεκόρ 2-5-1, τη μοναδική της ήττα στο Άνφιλντ θα μπορούσε να την έχει αποφύγει, δέχτηκε το γκολ στο 97ο λεπτό, και θα μπορούσε να έχει κερδίσει κάποια παιχνίδια από τα 5 πού έμειναν στην ισοπαλία. Ήταν άδικο που είχε να κερδίσει από την 1η αγωνιστική και λογικό το ξέσπασμα που ήρθε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Φούλαμ. Έχει δυναμική και πολλές λύσεις το ρόστερ της.

Βοήθησε η επιστροφή Γουίλσον στο παιχνίδι με τη Νιούκαστλ, είχε γκολ και δοκάρι, επιστρέφει και ο παικταράς Μαξιμέν. Τα τελευταία δύο παιχνίδια της Μπρέντφορντ, εύκολη ήττα με 0-3 εντός από την Άρσεναλ και 0-0 στην Μπόρνμουθ, δείχνουν σαν να κάνει κοιλιά η ομάδα. Ο άσος στο 1.80 στον μέσο όρο των εταιριών.

Προγνωστικά Αγγλία: Σημάδια ανάκαμψης από την Τσέλσι

Η Τσέλσι αρχίζει να δείχνει σημάδια ανάκαμψης. Μετά την νίκη με 1-2 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας στην πρεμιέρα του Πότερ στο πρωτάθλημα, ήρθε η πειστική νίκη επί της Μίλαν. Είχε απουσίες ο Πιόλι, όμως η Τσέλσι ήταν πραγματικά βελτιωμένη και δίκαια επικράτησε με 3-0. Φαινόταν ο Πότερ να έχει κατασταλάξει σε άμυνα με 4άδα, στο παιχνίδι με τη Μίλαν επέστρεψε όμως σε 3-4-3 και η ομάδα ανταποκρίθηκε.

Σε κάθε περίπτωση η Τσέλσι αρχίζει να παίρνει τα πάνω της, έχει έδαφος να καλύψει και βατό αντίπαλο μπροστά της (17:00 NOVASPORTS 2, LIVE από το SPORT24 ) Η Γουλβς έχοντας μόλις 1 νίκη σε 15 παιχνίδια απέλυσε τον προπονητή της. Φαβορί φαίνεται να είναι ο Λοπετέγκι που απολύθηκε από τη Σεβίλλη. Ιδανικός αντίπαλος μοιάζει η Γουλβς για να διπλασιάσει τις νίκες της η Τσέλσι. Ο άσος στο 1.40 στον μέσο όρο των εταιριών.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Χρειάζεται δύο συνεχόμενες εντός έδρας νίκες

Ψεύτικο αποτέλεσμα η ήττα με 2-0 της Ατλέτικο από την Μπριζ, είχε ευκαιρίες, χαμένο πέναλτι, γκολ που ακυρώθηκε στο όριο, για να επιστρέψει στο παιχνίδι, όμως δεν ήθελε με τίποτα η μπάλα να νικήσει τον Μινιολέ. Η Ατλέτικο έχει δύο βατά εντός έδρας παιχνίδια, με Ζιρόνα (17:15 NOVASPORTS 1, LIVE από το SPORT24) και Μπριζ (19:45 Τετάρτη 12/10 COSMOTE SPORT 3, LIVE από το SPORT24), τα οποία πρέπει να τα κερδίσει, για να μείνει στους στόχους της, σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Η Ζιρόνα την βολεύει σαν αντίπαλος, παίζει ανοιχτά και είναι εύθραυστη αμυντικά. Ο άσος στο 1.52 στον μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τσέλσι - Γουλβς: 1 (απόδοση 1.40), 17:00
  • Νιούκαστλ - Μπρέντφορντ: 1 (απόδοση 1.80), 17:00
  • Ατλέτικο Μαδρίτης - Ζιρόνα: 1 (απόδοση 1.52), 17:15
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ