ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Ιταλία: Δυάδα αλά ιταλικά

Ο Τεό Ερναντέζ με τον Λεάο πανηγυρίζουν το γκολ του Γάλλου στο ματς της Μίλαν με τη Σπέτσια
Ο Τεό Ερναντέζ με τον Λεάο πανηγυρίζουν το γκολ του Γάλλου στο ματς της Μίλαν με τη Σπέτσια © 2022 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Κυριακή με ιταλικό παιχνίδι, με ένα φαβορί διπλό και έναν αουτσάιντερ άσο.

Έμπολι – Φιορεντίνα. Οι αποδόσεις του παιχνιδιού, που θέλουν το διπλό στο 2,10 και τον άσο στο 3,75, ίσως να μπορούν να δικαιολογηθούν βάσει ονόματος και φανέλας των δύο ομάδων. Άντε και βάσει βαθμολογικής θέσης, όπου η Φιορεντίνα είναι 8η και η Έμπολι 16η.

Μέχρι εκεί όμως. Γιατί, πρώτον, το ματς έχει τοπικό χαρακτήρα στην Τοσκάνη και η Φιορεντίνα στις τρεις τελευταίες της επισκέψεις έχει πάρει μόνο έναν βαθμό. Επιπλέον, η Φιορεντίνα είναι σε πολύ κακή φόρμα για να στηρίξει τέτοιες αποδόσεις. Μέσα στο 2024 οι βιόλα τρέχουν το άκρως απογοητευτικό 1-1-4, κι όταν μάλιστα το πρόγραμμα δεν ήταν, εξαιρουμένης της Ίντερ, ιδιαίτερα δύσκολο: Λέτσε, Ουντινέζε, Φροζινόνε, Μπολόνια.

Την ίδια ώρα η Έμπολι έχει αλλάξει προπονητή εδώ και ένα μήνα, δίνοντας τα ηνία στον Ντάβιντε Νικόλα. Άνθρωπος ειδικών αποστολών ο Νικόλα, αναλαμβάνει κατά κανόνα τις ομάδες του μεσούσης της σεζόν και έσωσε τα τελευταία χρόνια τις Κροτόνε (2017), Τζένοα (2020), Τορίνο (2021) και Σαλερνιτάνα (2022)! Και στην Έμπολι, σε τέσσερα παιχνίδια, παραμένει αήττητος με 2-2-0.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος.

Μόντσα – Μίλαν. Σε καλό φεγγάρι η Μίλαν αυτό το διάστημα. 5-1-0 στο πρωτάθλημα μέσα στο 2024, και 7-2-0 μετά την τελευταία της ήττα από την Αταλάντα στις αρχές Δεκεμβρίου, ενώ επιπλέον είναι ουσιαστικά στον επόμενο γύρο μετά το εμφατικό 3-0 επί της Ρεν την Πέμπτη στο πρώτο παιχνίδι. Και δεν είναι μόνο τα καλά αποτελέσματα, είναι και οι καλές εμφανίσεις, με τη Μίλαν να είναι ιδιαίτερα παραγωγική σε γκολ και ευκαιρίες: 15 γκολ έχει σκοράρει στα έξι ματς του 2024 για τη Serie A.

Προγνωστικά στοιχήματος

H Mόντσα φέτος είναι μετρίως μέτρια. Τόσο όσο, που λέμε. Ναι μεν πολύ δύσκολα θα κινδυνεύει, αλλά κανείς δεν θα θυμάται και τη σεζόν της. Με ρεκόρ 1-2-2 στα πέντε τελευταία παιχνίδια, όπου σκόραρε μόλις δύο τέρματα, δείχνει να έχει φρενάρει τόσο δημιουργικά όσο και εκτελεστικά.

Στο 1,80 είναι το διπλό της Μίλαν και σίγουρα δεν μιλάμε για καμιά φοβερή ευκαιρία. Αλλά σε μια έδρα γενικώς φιλική δύσκολα θα μπορούσε να δίνει και πολύ παραπάνω.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Έμπολι – Φιορεντίνα: 1 DNB (απόδοση 2.63), 16:00
  • Μόντσα – Μίλαν: 2 (απόδοση 1.80), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ