ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Ιταλία: Άφησε υποσχέσεις η Τορίνο του Γιούριτς

Ο άσος της Τορίνο Πιέτρο Πελέγκρι πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Λάτσιο
Ο άσος της Τορίνο Πιέτρο Πελέγκρι πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Λάτσιο © 2022 ANDREW MEDICHINI/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Τορίνο με τη Λάτσιο στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Serie A.

Τορίνο και Λάτσιο ξεκίνησαν νικηφόρα τη σεζόν στη Serie A, ωστόσο ο τρόπος που κέρδισαν ήταν πολύ διαφορετικός (19:30 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Η Λάτσιο κατάφερε με πολύ κόπο και ιδρώτα να λυγίσει την Μπολόνια στο Ολίμπικο της Ρώμης. Αντίθετα, η Τορίνο πέρασε με χαρακτηριστική άνεση από την έδρα της νεοφώτιστης Μόντσα.

Τορίνο - Λάτσιο: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το τελικό 1-2 δεν αντικατοπτρίζει το πόσο εύκολα έβγαλε το διπλό η ομάδα του Ιβάν Γιούριτς, η οποία ήταν εμφανώς ανώτερη βάσει xGoals (1,03-3,14) και πρακτικά δεν αγχώθηκε ποτέ από την αντίπαλο, καθώς η μείωση ήρθε αργά στο 94ο λεπτό.

Σε ό,τι αφορά στη Λάτσιο, η πρεμιέρα με την Μπολόνια στράβωσε επικίνδυνα στο πρώτο ημίχρονο. Ο νεοφερμένος γκολκίπερ Μαξιμιάνο αποβλήθηκε μόλις στο 6'. Οι Λατσιάλι έκτοτε έβγαλαν εκνευρισμό και παραχώρησαν πέναλτι με το οποίο έγινε το 0-1 στο 38'.

Όλα έδειχναν ότι το βράδυ θα ήταν πολύ δύσκολο για το σύνολο του Μαουρίτσιο Σάρι, όμως στο 45' αποκαταστάθηκαν οι αριθμητικές ισορροπίες και στην επανάληψη η Λάτσιο έφερε τούμπα το ματς με αυτογκόλ (68') και γκολ (79') του συνήθη υπόπτου, Τσίρο Ιμόμπιλε. Συνολικά πάντως η εμφάνισή της ήταν προβληματική, κάτι άλλωστε που φαίνεται και στα xGoals (0,71-1,60).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το θετικό για τη Λάτσιο είναι πως έχει να ηττηθεί από την Τορίνο από το 2019, όταν στον πάγκο της “γκρανάτα” ήταν ακόμη ο Βάλτερ Ματσάρι. Έκτοτε το ρεκόρ είναι 3-3-0 υπέρ των λατσιάλι.

Η Τορίνο πάντως άφησε καλύτερες εντυπώσεις στην πρεμιέρα και έδειξε αρκετά έτοιμη στο ξεκίνημα της σεζόν. Η ομάδα του Ιβάν Γιούριτς έχει κάνει καλές μεταγραφές μεσοεπιθετικά με τον Νεμάνια Ράντονιτς (Μαρσέιγ) και τον Νίκολα Βλάσιτς (Γουέστ Χαμ), ο οποίος απόψε θα πάρει τη θέση του τραυματία Αλεξέι Μίραντσουκ (σκόραρε με τη Μόντσα). Επίσης, ενισχύθηκε και στην άμυνα με τον στόπερ Σχούρς (Αγιαξ) και τον μπακ/χαφ Λαζάρο (Ιντερ).

Εν ολίγοις, η Τορίνο θα είναι από τις πιο υπολογίσιμες μικρομεσαίες ομάδες της Serie A, διότι και αρκετά καλό ρόστερ διαθέτει και κυρίως έχει εξαιρετικό προπονητή.

Διόλου τυχαίο λοιπόν ότι το σετ της αναμέτρησης έκλεισε αισθητά, με τον άσο να υποχωρεί από τα αρχικά 3.10-3.20 σε τιμές στο γύρω στο 2.90. Στο 1.55 να μην ηττηθεί απόψε η Τορίνο. Στο 2.05 ανεβαίνει η απόδοση σε combo με το Over 1,5.

Σημειώνεται ότι στις τελευταίες τέσσερις μεταξύ τους συναντήσεις στο Τορίνο μπήκαν συνολικά 16 γκολ. Επίσης στα 13 προηγούμενα ματς της “γκρανάτα” με τη Λάτσιο ανεξαρτήτως έδρας, επιβεβαιώθηκε το Goal/Goal δέκα φορές, επομένως είναι ένα ζευγάρι, που παραδοσιακά προσφέρει αρκετά γκολ και θέαμα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τορίνο – Λάτσιο: 1Χ & Οver 1,5 (απόδοση 2.05), 19:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ