TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Τριάδα στο 4.70 με όπλο την ποιότητα

Οι παίκτες της Ρεάλ πανηγυρίζουν το 2-1 επί της Αλμερία με το γκολ του Αλάμπα | 14 Αυγούστου 2022
Οι παίκτες της Ρεάλ πανηγυρίζουν το 2-1 επί της Αλμερία με το γκολ του Αλάμπα | 14 Αυγούστου 2022 © 2022 AP PHOTO/JOSE BRETON

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου και καταλήγει σε τρεις δυνατές επιλογές από Ιταλία και Ισπανία.

Ήταν 22 Μαΐου, τελευταία αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος για τη Serie A. Η Σαλερνιτάνα ήθελε νίκη για να εξασφαλίσει την παραμονή στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ουντινέζε κι έχασε με 0-4. Παρέμεινε στην κατηγορία, επειδή η Κάλιαρι δεν κατάφερε να κερδίσει στην έδρα της πεσμένης Βενέτσια κι έπεσε αυτή.

Προγνωστικά Ιταλία: Μεγαλύτερο επιθετικό ταλέντο

Τρεις μήνες μετά, συναντιούνται στο Φρίουλι (19:30 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24), για τη δεύτερη αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος, έχοντας γνωρίσει και οι δύο την ήττα στην πρεμιέρα. Η Ουντινέζε έβγαλε το επιθετικό της ταλέντο στο Σαν Σίρο, σκόραρε δύο φορές, είχε όμως αμυντικά προβλήματα και δεν μπόρεσε να σταματήσει την επιθετική ορμή της Μίλαν. Προηγήθηκε με 1-0, ισοφάρισε σε 2-2, αλλά τελικά έχασε με 4-2.

Η Σαλερνιτάνα ηττήθηκε πολύ πιο εύκολα από τη Ρόμα, απ' ότι δείχνει το τελικό 0-1. Στην πράξη δεν έβγαλε καμία αντίσταση και δεν απείλησε ποτέ την ομάδα του Μουρίνιο. Έχει ξεκάθαρα περισσότερο επιθετικό ταλέντο η Ουντινέζε και δεν θα δυσκολευτεί να αντιμετωπίσει την επίθεση της Σαλερνιτάνα. Ο άσος στο 1.75-1.80 μοιάζει δίκαιος.

Προγνωστικά Τσάρλυ: Καθαρίζει εύκολα η Ιντερ

Η Ίντερ γλίτωσε την γκέλα στο Λέτσε στην τελευταία φάση του αγώνα. Ξεκίνησε με γρήγορο γκολ, στη συνέχεια έκατσε στο αποτέλεσμα και τιμωρήθηκε στην πρώτη αντεπίθεση. Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα όμως, ο Ιντσάγκι αξιοποίησε όλο το επιθετικό του οπλοστάσιο. Έπαιξε φουλ επίθεση, έχοντας στο γήπεδο ταυτόχρονα τους Λουκάκου, Τζέκο, Λαουτάρο, Κορέα, Μικιταριάν. Έπνιξε στο τελευταίο κομμάτι τη Λέτσε και άξιζε να βρει γκολ, όπως και έγινε στην τελευταία φάση, που ο Ντούμφρις αξιοποίησε κερδισμένη κεφαλιά του Λαουτάρο.

Η Ίντερ υποδέχεται απόψε τη Σπέτσια (21:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24), που κέρδισε οριακά με 1-0 την Έμπολι. Οι "νερατζούρι" έχουν το βάθος στο ρόστερ, για να καθαρίζουν τέτοιους είδους παιχνίδια με άνεση. Πέρυσι η Ιντερ ήταν η καλύτερη ομάδα στη Serie A και πρακτικά χάρισε το πρωτάθλημα. Ο άσος με ασιατικό χάντικαπ 1,5 στο 1.55.

Προγνωστικά Ισπανία: Με παράδοση στο Βίγκο

Η Ρεάλ ξεκίνησε τη σεζόν κατακτώντας το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, αφού κέρδισε με 2-0 την Άιντραχτ και έκανε πρεμιέρα στη La Liga με νίκη-ανατροπή στην Αλμερία. Έμεινε πίσω στο σκορ, όμως στη συνέχεια ήταν ισοπεδωτική. Πήρε την μπάλα, έβγαλε 29 τελικές, και επικράτησε με 1-2 σε παιχνίδι με 0,78-3,32xg.

Αυτήν την εβδομάδα προέκυψε ξαφνικά η συμφωνία της Ρεάλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την παραχώρηση του Κασεμίρο. Ο Βραζιλιάνος είναι βράχος στην θέση "6" και ασφαλώς η αποχώρησή του είναι σημαντική απώλεια. Στην Αλμερία πάντως βασικός ξεκίνησε ο Τσουαμενί.

Η Θέλτα είχε την τύχη δημιουργώντας φάσεις μόλις για 0,41 τέρματα να προηγηθεί με 2-0 της Εσπανιόλ. Η άμυνα της όμως ήταν προβληματική και ισοφαρίστηκε σε 2-2. Περνά εύκολα από το Βίγκο τα τελευταία χρόνια η Ρεάλ (23:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Μετράει τέσσερα συνεχόμενα διπλά, 0-2-7 στα τελευταία εννιά παιχνίδια. Το διπλό στο 1.70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουντινέζε - Σαλερνιτάνα: 1 (απόδοση 1.75-1.80), 19:30
  • Ίντερ - Σπέτσια: 1 ασιατικό χάντικαπ 1,5 (απόδοση 1.55), 21:45
  • Θέλτα - Ρεάλ: 2 (απόδοση 1.70), 23:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ