ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Ισπανία: Το λογικό 1.75 και η παράδοση της Μπέτις δυάδα στο 3.15

Ο άσος της Μπέτις Ναμπίλ Φεκίρ κόντρα στη Λεβερκούζεν
Ο άσος της Μπέτις Ναμπίλ Φεκίρ © 2019 JOSE LUIS CONTRERAS/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Τζιρόνα - Θέλτα και Μπέτις - Οσασούνα από τη La Liga

Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει απόψε η αυλαία της τρίτης αγωνιστικής στη La Liga. Στην Καταλονία, η Τζιρόνα υποδέχεται τη Θέλτα σε ένα εξαιρετικά αμφίρροπο ματς, όπου πρακτικά δεν υπάρχει φαβορί, αφού τόσο ο άσος, όσο και το διπλό παίζουν στο 2.75 κατά μέσο όρο (21:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24).

Η νεοφώτιστη Τζιρόνα ξεκίνησε το πρωτάθλημα με δίκαιη ήττα 1-0 στο Μεστάγια από τη Βαλένθια, σε ένα ματς που δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να γίνει απειλητική. Στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι όμως, η ομάδα του Μίτσελ ήταν σαφώς πιο δημιουργική και επικράτησε με 3-1 της Χετάφε, δείχνοντας ότι θα είναι από τις ανταγωνιστικές μικρομεσαίες.

Σαφώς πιο ζόρικη η εκκίνηση της Θέλτα, η οποία είχε δύο παιχνίδια μέσα στο Βίγκο και δεν μπόρεσε να πάρει κανένα. Αρχικά έμεινε στο 2-2 με την Εσπανιόλ και εν συνεχεία υπέστη φυσιολογική ήττα με 4-1 από τη Ρεάλ. Εκ των πραγμάτων λοιπόν η ομάδα του Κουδέτ θα προσπαθήσει να ρεφάρει τις απώλειες που είχε στο Μπαλαΐδος, παίρνοντας κάτι από την επίσκεψή της στην Καταλονία.

Και οι δύο ομάδες έχουν επιθετικές γραμμές που μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην αντίπαλη άμυνα. Η μεν Τζιρόνα με τον πολύπειρο κάπτεν Στουάνι και τον Καστεγιάνος, η δε Θέλτα με τον ηγέτη της Ιάγο Άσπας, τον νεοφερμένο Πορτογάλο φορ Πασιένσια (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, άλλοτε του Ολυμπιακού) και τους καλούς εξτρέμ Σέρβι και Κάρλες Πέρεθ.

Λογική επιλογή το Goal/Goal στο 1.75, το οποίο είχαν επιβεβαιώσει στις δύο τελευταίες συναντήσεις τους στη La Liga, τη σεζόν 2018/19, πριν δηλαδή υποβιβαστεί η Τζιρόνα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Ισπανία

Στο άλλος ματς της βραδιάς η Μπέτις φιλοξενεί στη Σεβίλλη την Οσασούνα (23:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και αυτή, ανάμεσα σε δύο ομάδες που ξεκίνησαν με 2/2 νίκες τη σεζόν.

Οι Βάσκοι επικράτησαν εντός έδρας με 2-1 της Σεβίλλης και με 2-0 της Κάδιθ. Το εντυπωσιακό είναι ότι από τα τέσσερα γκολ που έχουν πετύχει μέχρι στιγμής, τα τρία ήρθαν με πέναλτι.

Η Μπέτις από την πλευρά της, μετά το εύκολο 3-0 επί της Έλτσε στην πρεμιέρα, κέρδισε οριακά με 2-1 στη Μαγιόρκα, χάρη σε δύο εύστοχα πέναλτι του Μπόρχα Ιγκλέσιας. Στο φινάλε πάντως η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι πιέστηκε και στο 86' γλίτωσε από δοκάρι την ισοφάριση.

Οι Σεβιγιάνοι έχουν κάποια θέματα να λύσουν διότι ακόμη δεν έχουν καταφέρει να δηλώσουν τον γκολκίπερ Μπράβο, τον χαφ Γκουαρδάδο, τον επιθετικό Ουίλιαν Ζοζέ, τον εξτρέμ Λουίς Ενρίκε και τον εμβληματικό αρχηγό Χοακίν (41 ετών). Στα θετικά νέα η επιστροφή του Κανάλες στις προπονήσεις, ωστόσο είναι αβέβαιο αν θα παίξει απόψε.

Σε κάθε περίπτωση, η Μπέτις είναι μία εξαιρετικά ποιοτική ομάδα, με παίκτες όπως ο Ουίλιαμ Καρβάλιο, ο Φεκίρ, ο Χουάνμι και ο Μπόρχα Ιγκλέσιας. Επίσης, διατηρεί εντυπωσιακή παράδοση κόντρα στην Οσασούνα, αφού από το 2015 και μετά, σε εννιά συναντήσεις τους μετράει οκτώ νίκες και μία ισοπαλία.

Υπενθυμίζεται, ότι πέρυσι η Μπέτις είχε κερδίσει με 3-1 στην Παμπλόνα και με 4-1 εντός έδρας την Οσασούνα. Δικαιολογημένα φαβορί ο άσος στο 1.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χιρόνα – Θέλτα: Goal/Goal (απόδοση 1.75), 21:00
  • Μπέτις – Οσασούνα: 1 (απόδοση 1.80), 23:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ