TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Πολύ σκληρές για να πεθάνουν Άρσεναλ Σαραντί και Ουρακάν

Οπαδοί της Ουρακάν στον τελικό του Copa Sudamericana με τη Σάντα Φε στην Μπογκοτά
Οπαδοί της Ουρακάν © 2022 FERNANDO VERGARA/ASSOCIATED PRESS

Η δράση συνεχίζεται στη Liga Profesional της Αργεντινής με ιδιαίτερα δυνατές αναμετρήσεις. Ματς για γερά νεύρα το Άρσεναλ Σαραντί - Ουρακάν που οδηγεί σε ποντάρισμα του 2.98.

Αμείωτο παραμένει το ενδιαφέρον στη Liga Profesional στην Αργεντινή. Τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο μετά από 15 αγωνιστικές, αφού το πρωτάθλημα το διεκδικούν ομάδες που δεν είναι μεγαθήρια και οι παραδοσιακές δυνάμεις μάς τα λένε μπερδεμένα. Η Ατλέτικο Τουκουμάν διαγράφει μια αξιόλογη πορεία, αλλά ξέρει και η ίδια πως κάποια στιγμή θα πέσει από την κορυφή, για την ώρα βρίσκεται στο +3 από τη Χιμνάσια και στο +5 από την Ουρακάν και την Αρχεντίνος.

Η Ουρακάν δοκιμάζεται απόψε στο Ζούλιο Ουμπέρτο Γκρονδόνα της Αβεγιανέδα απέναντι στην Άρσεναλ Σαραντί (03:00 LIVE από το SPORT24 ). Μόνο εύκολο δεν το λες το ματς. Η Ουρακάν έχει τη φόρμα, με τρεις νίκες και μια ισοπαλία στην τελευταία τετράδα αγώνων, αλλά παραδοσιακά στην έδρα της Άρσεναλ τα βρίσκει σκούρα. Σε οκτώ περάσματα από εκεί κέρδισε μόλις μια φορά, ενώ έχασε σε 5 περιπτώσεις.

Κόντρα στη Νιούελς ήταν ελαφρώς καλύτερη, πιέστηκε μεν, αλλά είχε περισσότερες φάσεις και 20 λεπτά πριν το τέλος πήρε τη νίκη με το οριακό 1-0 χάρη σε πέναλτι. Η Άρσεναλ είναι από τις ομάδες που λατρεύουν την ισοπαλία, πολλά ματς της ήταν οριακά. Στο τελευταίο χρονικά ματς πάντως έχασε στις καθυστερήσεις 1-0 από τη ντεφορμέ Λανούς, δίκαια πάντως, αφού απειλήθηκε σε ουκ ολίγες περιπτώσεις.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αμφότερες είναι πολύ σκληρές για να πεθάνουν, είναι σκληροτράχηλες, δίνουν μεγάλη έμφαση στην άμυνα και βγάζουν πολλές ισοπαλίες. Αναμένεται ματς υπομονής με βάση τη ποδοσφαιρική φιλοσοφία τους. Πέντε ισοπαλίες στα 8 τελευταία έχει βγάλει η Άρσεναλ, 4 η Ουρακάν στα 7 τελευταία εκτός έδρας. Η Άρσεναλ είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (9/15), ενώ η Ουρακάν μετράει 6 σε 15 ματς, λίγες δεν τις λες. Γυροφέρνει στον τριπλασασμό το Χ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άρσεναλ Σαραντί - Ουρακάν: Χ (απόδοση 2.98), 03:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ