ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Ισπανία: Το εντυπωσιακό σερί της Αμορεμπιέτα που οδηγεί στο 1.93

Μπάλες σε δίχτυα σε ματς της MLS στην αναμέτρηση Όστιν - Λος Άντζελες Γκάλαξι
Μπάλες σε δίχτυα ©2021 MICHAEL THOMAS/ASSOCIATED PRESS

Η Αμορεμπιέτα είναι η πιο Goal/Goal ομάδα στη Β' Ισπανίας και μπορεί να προσφέρει ακόμη ένα αμφίσκορο σε τιμές άνω του 1.90.

Μπορεί στη La Liga να μην υπάρχει αγωνιστική δράση αυτό το Σαββατοκύριακο, ωστόσο στη Segunda το πρόγραμμα συνεχίζεται κανονικά και απόψε περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Η πιο ενδιαφέρουσα στοιχηματικά είναι αυτή της Αμορεμπιέτα με τη Χιρόνα. Η Αμορεμπιέτα βρίσκεται στην 20η θέση, έχει 12 ισοπαλίες σε 24 αγώνες και παλεύει για την παραμονή της. Η Χιρόνα από την άλλη, απέχει οχτώ βαθμούς από την πρώτη δυάδα, που οδηγεί σε απευθείας άνοδο, είναι ωστόσο 6η, μέσα δηλαδή στα playoffs.

Προγνωστικά Ισπανία: Αμορεμπιέτα - Χιρόνα

Το εντυπωσιακό με την Αμορεμπιέτα είναι ότι σε 11 ματς φέτος εντός έδρας έχει φέρει ισάριθμα Goal/Goal. Γενικά είναι η πιο Goal/Goal ομάδα της κατηγορίας με 19 αμφίσκορα σε 24 αγωνιστικές, έχει δηλαδή ποσοστό επαλήθευσης 79%.

Στα τελευταία 13 παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας, μόνο μία φορά δεν επιβεβαίωσε το Goal/Goal, στην ήττα με 2-0 στην έδρα της Οβιέδο στις 20 Νοεμβρίου. Έκτοτε βέβαια μετράει επτά σερί αμφίσκορα.

Η Χιρόνα με τη σειρά της, έχει σταθερή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Σκοράρει 15 διαδοχικές αγωνιστικές, μετρώντας σε αυτό το διάστημα 12 αμφίσκορα. Συνολικά φέτος έχει 15 Goal/Goal στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην τέταρτη θέση με τα περισσότερα στην κατηγορία.

Ολα δείχνουν λοιπόν ότι το συγκεκριμένο ματς ξεκινάει από το 1-1, συνεπώς σε τιμές αουτσάιντερ πάνω από το 1.90 αξίζει να πονταριστεί.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αμορεμπιέτα - Χιρόνα: Goal/Goal (απόδοση 1.93), 17:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ