TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά Ισπανία: Θέλγει το 2.53 στο Γρανάδα - Οσασούνα

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της Γρανάδα με την Μπαρτσελόνα
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της Γρανάδα με την Μπαρτσελόνα © 2022 FERMIN RODRIGUEZ / AP IMAGES

Γρανάδα και Οσασούνα κοντράρονται στο Λος Κάρμενες σε μια αναμέτρηση που αμφότερες έχουν κοινούς στόχους. Ποντάρισμα στο 2.53.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον σταύρωμα έχει στις 15:00 στο Λος Κάρμενες (NOVASPORTS 1 , LIVE από το SPORT24 ) για τη La Liga. Γρανάδα και Οσασούνα βρίσκονται στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα και δεν φαίνεται να κινδυνεύουν ιδιαίτερα, καθώς έχουν από κατώτερες ομάδες, ενώ διατηρούν και απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Παρόλα αυτά και οι δύο βλέπουν πολύ σοβαρά το σημερινό παιχνίδι και θα πάνε με όσο το δυνατόν καλύτερη ενδεκάδα, αφού θέλουν να τερματίσουν στο πρώτο μισό της βαθμολογίας.

Η Γρανάδα κόντρα στη Χετάφε δεν κατάφερε να κάνει πολλά, το ματς έγινε ροντέο έτσι και αλλιώς την Πέμπτη και το τελικό 4-2 δειχνει πως θα μπορούσε να σταματήσει οπουδήποτε η μπίλια. Στην Οσασούνα έχουν μειωθεί σημαντικά τα αγωνιστικά ζητήματα, αφού ταλαιπωρήθηκε από τον κορονοϊό. Κόντρα στη Θέλτα όμως στο Βίγο είχε σημαντικές απουσίες, είχε κάποιες στιγμές, αλλά σε γενικές γραμμές δεν άξιζε να κερδίσει και μοιραία ήρθε το τελικό 2-0.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στο δια ταύτα, μακριά από την Παμπλόνα η Οσασούνα έχει πολλά θέματα, δεν μπορεί να κάνει εύκολα φάσεις πόσω μάλλον να σκοράρει ή να κερδίσει κάποιο ματς. Την ίδια ώρα, η Γρανάδα εντός έδρας είναι ιδιαίτερα αξιόπιστη. Πείθει περισσότερο και στην τελευταία επτάδα αγώνων στο γήπεδό της έχει χάσει μόνο από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τρέχει ρεκόρ 4-2-1 και στο διάστημα αυτό έχει κερδίσει Σεβίλλη, Ατλέτικο Μαδρίτης και έχει πάρει 1-1 με την Μπαρτσελόνα. Όσο να’ναι στο 2.53 που κυκλοφορεί ο άσος θέλγει η τιμή και δεν μπορούμε να μην κοιτάξουμε προς τα αριστερά.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γρανάδα - Οσασούνα: 1 (απόδοση 2.53), 15:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ