TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά Ισπανία: Πείθει η Μπιλμπάο για το 1.93 στη Μαδρίτη

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε αναμέτρηση στο Καμπ Νόου μεταξύ Μπαρτσελόνα και Χετάφε
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε © 2022 UNCREDITED/ASSOCIATED PRESS

Η Χετάφε φιλοξενεί την Αθλέτικ Μπιλμπάο σε μια αναμέτρηση που αμφότερες ψάχνουν αντίδραση. Ποντάρισμα στο 1.93.

Φουλ δράση μεσοβδόμαδα στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη La Liga διεξάγεται η δέκατη αγωνιστική και το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις. Στο Αλφόνσο Πέρεθ η Χετάφε φιλοξενεί την Αθλέτικ Μπιλμπάο (21:00 NOVASPORTS NEWS, LIVE από το SPORT24) σε μια αναμέτρηση που αμφότερες έχουν ανάγκη το τρίποντο σαφέστατα και ψάχνουν τρόπο να αντιδράσουν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Χετάφε κινείται στη μετριότητα το τελευταίο διάστημα, δεν έχει κερδίσει στα τρία τελευταία ματς και μετά από δύο σερί νίκες κόλλησε στο 0-0 στο Βαγιέκας κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο. Δεν έπεισε ιδιαίτερα, δεν άξιζε κάτι καλύτερο, ίσα ίσα που την κολακεύει το αποτέλεσμα. Δημιούργησε μόλις 0,40 xG, ενώ δέχτηκε 1,12 στην αναμέτρηση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Μπιλμπάο έχασε από την άλλη στο Σαν Μαμές σ’ ένα πολύ δυνατό παιχνίδι κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Έψαξε κατά πολύ το γκολ, είχε τις στιγμές, δεν πτοήθηκε ούτε όταν ο Γκριεζμάν άνοιξε το σκορ στο 47’. Ήταν κάτι παραπάνω από δραστήρια, ήταν θέμα γκίνιας πιο πολύ το γεγονός πως δεν σκόραρε. Τελείωσε το ματς με 1,33 xG έναντι 0,46 των Κολτσονέρος.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ψάχνουν νίκες αμφότερες, αλλά η Χετάφε κινείται σε ρηχά νερά. Δεν δείχνει στο τάιμινγκ ώστε να γυρίσει τον διακόπτη ακόμα. Η μεταξύ τους παράδοση έχει αρκετά την ισοπαλία μεν, ωστόσο η Μπιλμπάο δημιουργεί φάσεις με το τσουβάλι, σε αντίθεση με τους Μαδριλένους. 3-4-1 η μεταξύ τους παράδοση με γηπεδούχο τη Χετάφε από τον Οκτώβριο του 2013 και έπειτα υπέρ των Βάσκων. Στο 1.93 το διπλό, έχει λογική και μπορεί να μπει στο παιχνίδι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χετάφε - Αθλέτικ Μπιλμπάο: 2 (απόδοση 1.93), 21:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ