TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Η Ατλέτικο και δύο αγγλικοί άσοι

Ο Μάριο Ερμόσο πανηγυρίζει το γκολ του στο ντέρμπι της Ατλέτικο με τη Ρεάλ για τη La Liga 2022/23.
Ο Μάριο Ερμόσο πανηγυρίζει το γκολ του στο ντέρμπι της Ατλέτικο με τη Ρεάλ για τη La Liga 2022/23. © 2022 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money διαβάζει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τρίτης και ποντάρει σε Ισπανία και Αγγλία.

Πολυσυλλεκτικό, πάντα στοιχηματικά μιλώντας, το μεσοβδόμαδό μας. Χωρίς ευρωπαϊκά παιχνίδια, αλλά με εμβόλιμες και κύπελλα.

Ξεκίνημα από τη La Liga και το Ατλέτικο Μαδρίτης – Ράγιο Βαγιεκάνο (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Η Ατλέτικο έχει τα θεματάκια της φέτος, όμως στο τελευταίο διάστημα ανεβάζει ρυθμούς και πλέον μετρά τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα: 2-0 στη Σεβίλλη, 2-1 τη Χιρόνα και 1-0 το Σάββατο στο Μπιλμπάο. Έτσι, η ομάδα του Σιμεόνε σκαρφάλωσε στην 3η θέση της βαθμολογίας και έχει τώρα την ευκαιρία να συνεχίσει το σερί της απέναντι στη Ράγιο Βαγιεκάνο. Απέναντι σε έναν αντίπαλο δηλαδή που προφανώς είναι χαμηλότερου επιπέδου και με τον οποίο η Ατλέτικο έχει κυριολεκτικά πελατειακές σχέσεις, μετρώντας οχτώ σερί νίκες εντός έδρας και 9-1-0 στα τελευταία δέκα ανεξαρτήτως έδρας. Γύρω στο 1.55 ο άσος, από τα σωστά φαβορί της ημέρας.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Προγνωστικά Αγγλία

Στην Αγγλία, εκτός από την Premier League, εμβόλιμη αγωνιστική έχει και η Championship. Στη δεύτερη λοιπόν τη τάξει αγγλική κατηγορία η Γουέστ Μπρομ υποδέχεται την Μπρίστολ Σίτι (22:00 Live από το SPORT24). Η Γουέστ Μπρομ ξεκίνησε τη σεζόν ως ένα εκ των μεγάλων φαβορί για την άνοδο, όμως τα πράγματα πήγαν πολύ άσχημα και μέχρι το Σάββατο οι "μπάγκις" είχαν ρεκόρ 1-8-4. Όπως συνήθως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, το μάρμαρο το πλήρωσε ο προπονητής, με τον Στιβ Μπρους να αποτελεί παρελθόν. Στο πρώτο παιχνίδι χωρίς τον Μπρους στον πάγκο, η Γουέστ Μπρομ πέτυχε το Σάββατο τη 2η φετινή της νίκη, με 2-0 στο Ρέντινγκ, και η αλλαγή ψυχολογίας ήταν εμφανής. Στο 1.70 να συνεχίσει την αντεπίθεσή της και σήμερα η Γουέστ Μπρομ, απέναντι σε μια Μπρίστολ Σίτι που είναι μια ομάδα ικανή μεν να ρίξει στρακαστρούκες αλλά χωρίς καμία συνέπεια στην απόδοσή της.

Η τριάδα μας θα κλείσει με ένα ακόμη ματς από την Championship, το Στόουκ – Ρόδεραμ (22:00 Live από το SPORT24). Η Στόουκ είναι ανάλογη περίπτωση της Γουέστ Μπρομ. Κι αυτή ξεκίνησε με στόχο τη διεκδίκηση της ανόδου, κι αυτή δεν μπήκε καθόλου καλά στη σεζόν, οπότε και αυτή προχώρησε σε αλλαγή προπονητή. Ο έμπειρος Άλεξ Νιλ, που την ανέλαβε, χρειάστηκε λίγο χρόνο να βρει τα κουμπιά, αλλά στα δύο τελευταία παιχνίδια φαίνεται ότι έχει βάλει το τρένο στις ράγες: 3-1 την τότε πρωτοπόρο Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και 2-0 το Σάββατο στο Πρέστον. Δυναμική και σκληρή ομάδα η Ρόδεραμ, αλλά νεοφώτιστη στην Championship και ποιοτικά σαφώς σε χαμηλότερο επίπεδο. Στο 1.90 δίνεται ο άσος, εύκολα θα μπορούσε να ήταν ακόμη και κάτω από 1.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατλέτικο Μ. – Βαγεκάνο: 1 (απόδοση 1.59) 22:00
  • Γουέστ Μπρομ – Μπρίστολ Σ.: 1 (απόδοση 1.73) 22:00
  • Στόουκ – Ρόδεραμ: 1 (απόδοση 1.90) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League μέχρι τη La Liga αλλά και tips για όλα τα πρωταθλήματα από τη Νορβηγία μέχρι και την Ιαπωνία, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ