TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Η βελτιωμένη Σεβίλλη του Σαμπαόλι και τα δύο φαβορί

Ο Χόρχε Σαμπαόλι στον πάγκο της Σεβίλλης
Ο Χόρχε Σαμπαόλι © 2022 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ ρίχνει το βάρος σε τρεις στοιχηματικές επιλογές από το πρόγραμμα της Τρίτης (18/10) από Αγγλία και Ισπανία.

Η Σεβίλλη πέτυχε την πρώτη της νίκη επί ημερών Σαμπαόλι. Είναι ξεκάθαρο πως η αλλαγή τεχνικής ηγεσίας έφτιαξε την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της ομάδας και τους έκανε περισσότερο πειθαρχημένους στο παιχνίδι τους. Δεν υπάρχει στη Σεβίλλη το αμυντικό χάος που βλέπαμε επί ημερών Λοπετέγκι.

Προγνωστικά Ισπανία: Βελτιωμένη με Σαμπαόλι

Στην πρεμιέρα του Αργεντινού τεχνικού ήρθε το 1-1 με την Μπιλμπάο και ακολούθησε η καλύτερη φετινή εμφάνιση της Σεβίλλης στο Βεστφάλεν. Πήρε την ισοπαλία με 1-1 που δίνει προβάδισμα για την 3η θέση έναντι της Κοπεγχάγης, θα μπορούσε να είναι και νίκη, στο 67ο λεπτό χάθηκε μεγάλη ευκαιρία από τον Λαμέλα, με το ματς τελειώνει με xG 0,74 - 1,12. Το περασμένο Σάββατο ήρθε και η πρώτη νίκη, 1-0 στην έδρα της Σεβίλλης με ένα μακρινό σουτ του Γκούντελι. Δεν έβγαλε μάτια, όμως το γεγονός πως κράτησε για πρώτη φορά σε παιχνίδι πρωταθλήματος το μηδέν στην άμυνα είναι σημαντικό και η αρχή για να έρθουν νίκες.

Η Βαλένθια απογοήτευσε με την εικόνα της στο δεύτερο ημίχρονο με την Έλτσε. Έκανε πλάκα στο πρώτο ημίχρονο, γύρισε πολύ εύκολα το παιχνίδι σε 2-1, όμως ο Καβάνι που πέτυχε τα δύο τέρματα ένιωσε ενοχλήσεις και δεν βγήκε από τα αποδυτήρια. Χωρίς τον Ουρουγουανό έχασε την αυτοπεποίθηση της η ομάδα του Γκατούζο ήταν στο δεύτερο ημίχρονο λες και της έκαναν μάγια. Δεν απείλησε καθόλου, δέχτηκε την ισοφάριση, αλλά και τρίτο τέρμα που ακυρώθηκε από ακραία γκάφα του διαιτητή, να μην αφήσει πλεονέκτημα σε φάση που κατέληξε σε γκολ.

Μπήκε στην αποστολή ο Καβάνι, αλλά λογικά θα μείνει στον πάγκο και στην καλύτερη περίπτωση θα παίξει λίγο στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα (20:00 NOVASPORTS 1, LIVE από το SPORT24). Το ίδιο ρεπορτάζ υπάρχει και για τον κορυφαίο στόπερ της Βαλένθια, τον Γκαμπριέλ Παουλίστα, που έχει ενοχλήσεις είναι αποστολή, δύσκολο να ξεκινήσει. Η Σεβίλλη έχει έδαφος να καλύψει βρίσκεται στην 14η θέση, πολύ κάτω από τις δυνατότητες της. Ο άσος στο 2.30 στον μέσο όρο των εταιριών.

Με ψυχολογία και παράδοση

Η Ατλέτικο πέτυχε τεράστια νίκη στο Σαν Μαμές απέναντι στην φορμαρισμένη Μπιλμπάο. Ουσιαστικά ό,τι της στέρησε η θεά τύχη στο παιχνίδι με την Μπριζ τής το έδωσε απλόχερα στο Μπιλμπάο. Ήταν ακραίο που κόλλησε στο 0-0 με τους Βέλγους, 2,91-0,35 τα xG, χρειάστηκε υπερπροσπάθεια για να κερδίσει με 1-0 την Μπιλμπάο, με τα xG να είναι 1,42 - 0,43, πέτυχε πάντως τέρμα ο Μοράτα στο πρώτο ημίχρονο που ακυρώθηκε από το VAR.

Σημαντικό που σκόραρε ο Γκριζμάν, που ήταν μέσα στις φάσεις, αλλά είχε γκίνια και στα δύο παιχνίδια με τους Βέλγους, Έχει τρομερή παράδοση η Ατλέτικο απέναντι στην Βαγιεκάνο (22:00 NOVASPORTS 1, LIVE από το SPORT24) ένα σερί με 8 άσους και ένα ρεκόρ 9-1-0 ανεξαρτήτως έδρας. Ο άσος στο 1.53 στον μέσο όρο των εταιριών.

Προγνωστικά Αγγλία: Για την πρώτη νίκη ο Ντε Τσέρμπι

Στην Premier League η Μπράιτον υποδέχεται τη Νότιγχαμ (21:30 NOVASPORTS PREMIER LEAGUE, LIVE από το SPORT24) σ’ ένα παιχνίδι που ο Ντε Τσέρμπι φιλοδοξεί να δει την ομάδα του να πετυχαίνει την πρώτη της νίκη.

Δεν παίζει άσχημα η Μπράιτον επί ημερών του, ξεκίνησε με την ισοπαλία 3-3 στην έδρα της Λίβερπουλ ακολούθησαν όμως δύο ήττες. Στο 0-1 με την Τότεναμ η ήττα ήρθε λόγω αποτελεσματικότητας των Σπερς, 1,00-0,63 τα xG, ενώ στην ήττα με 2-0 από την Μπρέντφορντ έχασαν ευκαιρίες για 2 τέρματα όμως έμειναν στο μηδέν, 1,81-2,03 τα xG. Θεωρητικά ένα εντός έδρας παιχνίδι με την Νότιγχαμ είναι το ιδανικό για να το κάνεις την πρώτη σου νίκη. Ο άσος στο 1.45 στον μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σεβίλλη - Βαλένθια: 1 (απόδοση 2.30), 20:00
  • Μπράιτον - Νότιγχαμ Φόρεστ: 1 (απόδοση 1.45), 21:30
  • Ατλέτικο Μαδρίτης - Ράγιο Βαγιεκάνο: 1 (απόδοση 1.53), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ