ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Ισπανία: Ο... τελειωμένος Λοπετέγκι και ο ασταμάτητος Λέβα

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Βαγιαδολίδ για τη La Liga 2022-2023 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Κυριακή 28 Αυγούστου 2022
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Βαγιαδολίδ για τη La Liga 2022-2023 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Κυριακή 28 Αυγούστου 2022 © 2022 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες Εσπανιόλ - Σεβίλλη και Κάδιθ - Μπαρτσελόνα για την πέμπτη αγωνιστική της La Liga.

Το αποψινό ματς στη Βαρκελώνη με την Εσπανιόλ (17:15 Novasports 1HD, Live από το SPORT24), ίσως είναι το τελευταίο για τον Χουλέν Λοπετέγκι στον πάγκο της Σεβίλλης. Ο 56χρονος Ισπανός τεχνικός βρίσκεται με το 1,5 πόδι στην πόρτα της εξόδου και μόνο μία νίκη μπορεί να γυρίσει το εις βάρος του κλίμα.

Εσπανιόλ - Σεβίλλη: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Σεβίλλη έχει ξεκινήσει κάκιστα τη σεζόν, με ρεκόρ 0-1-4 στα πρώτα πέντε επίσημα ματς. Μετά το 3-0 από την Μπαρτσελόνα μέσα στο Σάντσεθ Πιθχουάν, ήρθε την Τρίτη νέα εντός έδρας συντριβή, αυτή τη φορά για το Champions League. Ηττήθηκε με 4-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι και εισέπραξε τις έντονες αποδοκιμασίες των οπαδών της.

Στην Ισπανία γράφεται πως η διοίκηση έχει ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση νέου τεχνικού, με τα ονόματα των Σαμπάολι, Ποτσετίνο και Μαρθελίνο να βρίσκονται ψηλά στη λίστα των Σεβιγιάνων.

Ο Λοπετέγκι λοιπόν βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και πολύ δύσκολα θα γυρίσει το χαρτί. Η όλη ατμόσφαιρα έχει ασφαλώς επηρεάσει και το σετ των αποδόσεων, το οποίο έχει αλλάξει φαβορί. Είναι χαρακτηριστικό πως ο άσος σε πολλούς μπουκ άνοιξε στο 3.60 και πλέον κατά μέσο όρο έχει υποχωρήσει στο 2.65-2.70. Μιλάμε για μία μεταβολή που ξεπερνάει το 25%!

Η Εσπανιόλ προέρχεται από την πρώτη της νίκη φέτος, το 1-0 στο Μπιλμπάο, χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Μπρεθγουέιτ στο ντεμπούτο του. Οι Καταλανοί τώρα έχουν την ευκαιρία να διπλώσουν τα τρίποντα και να ρίξουν τη χαριστική βολή στον Λοπετέγκι, ο οποίος απόψε δεν θα έχει στη διάθεσή του τον σημαντικό μεσοεπιθετικό Πάπου Γκόμες.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κάδιθ - Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Μπαρτσελόνα έχει βρει ρυθμό και λογικά δεν θα συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι στην Κάδιθ απόψε (19:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Οι "μπλαουγκράνα" μετά το 0-0 της πρεμιέρας με τη Βαγιεκάνο μετρούν τέσσερις διαδοχικές νίκες με γκολ 16-2!

Μετά το επιβλητικό 3-0 στην έδρα της Σεβίλλης, η Μπάρτσα μπήκε με το δεξί στους ομίλους του Champions League, επικρατώντας με 5-1 της Πλζεν στο Καμπ Νου. Μάλιστα, ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι σημείωσε χατ τρικ στο πρώτο του ευρωπαϊκό ματς με τη φανέλα των Καταλανών.

Την Τρίτη ακολουθεί το μεγάλο ματς στο Μόναχο με την Μπάγερν, ωστόσο ο Τσάβι δεν προτίθεται να πειράξει το αρχικό του σχήμα. Αυτό σημαίνει ότι η Μπαρτσελόνα αναμένεται να κατέβει με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα κόντρα στη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας.

Η Κάδιθ έχει ξεκινήσει τη La Liga με 4/4 ήττες και γκολ 0-10! Έχει τις λιγότερες τελικές στο πρωτάθλημα (8 ανά ματς), και τα λιγότερα σουτ εντός στόχου (1,8 ανά ματς). Επίσης, έχει τα χειρότερα xGoals υπέρ (1,79) και είναι δεύτερη από το τέλος στα xGoals κατά (10,26). Το μόνο που μπορεί να κάνει απόψε είναι να παίξει φουλ άμυνα για να γλιτώσει μία πιθανή συντριβή.

Αν η Μπάρτσα εμφανιστεί στοιχειωδώς σοβαρή θα επικρατήσει χωρίς να δεχθεί γκολ. Μαζί με το anytime του Λεβαντόβσκι, ο οποίος έχει σκοράρει τα μισά γκολ (8 από τα 16) των "μπλαουγκράνα" φέτος, χτίζουμε απόδοση στο 2.50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Εσπανιόλ – Σεβίλλη: 1 (απόδοση 2.70), 17:15
  • Κάδιθ – Μπαρτσελόνα: 2 & Νο/Goal & Λεβαντόβσκι Anytime (απόδοση 2.50), 19:30
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ