ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Ισπανία: Ντεμπούτο με το δεξί για τον Βαλβέρδε στην Μπιλμπάο

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε κατά την επιστροφή του στο Καραϊσκάκη ως προπονητής της Μπαρτσελόνα
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε κατά την επιστροφή του στο Καραϊσκάκη ως προπονητής της Μπαρτσελόνα INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την πρεμιέρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο στη La Liga κόντρα στη Μαγιόρκα.

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται απόψε το πρόγραμμα της πρεμιέρας στη La Liga. Στο Σαν Μαμές η Αθλέτικ Μπιλμπάο υποδέχεται τη Μαγιόρκα, σε ένα ματς που είναι καθαρό φαβορί σε τιμές στο 1.60 (18:30 Novasports 1HD, Live από το SPORT24).

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Μαγιόρκα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Μπιλμπάο τερμάτισε πέρυσι στην όγδοη θέση και ως εκ τούτου δεν κατάφερε να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τον Ιούνιο υπήρξαν σημαντικές διοικητικές εξελίξεις στον σύλλογο, αφού εξελέγη νέος πρόεδρος ο Χον Ουριάρτε και άμεσα υπήρξε και αλλαγή προπονητή.

Το νέο "αφεντικό" της Αθλέτικ αντικατέστησε τον Μαρθελίνιο με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος επιστρέφει στην Μπιλμπάο για την τρίτη του θητεία. Φυσικά, ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους φίλους της ομάδας και η παρουσία του έχει δημιουργήσει προσδοκίες για κάτι καλό φέτος.

Το ρόστερ παραμένει ουσιαστικά αμετάβλητο. Οι Βάσκοι για ακόμη μία σεζόν θα στηριχθούν σε παίκτες που έχουν εξελιχθεί σε κλασικές αξίες στο Σαν Μαμές, όπως ο Ινιάκι Γουίλιαμς, ο Ικερ Μουνιαΐν, ο Ουνάι Σιμόν, ο Ινίγκο Μαρτίνεθ και ο Ραούλ Γκαρθία.

Θετικό κλίμα επικρατεί και στη Μαγιόρκα, η οποία πέρυσι πάλεψε γενναία για την παραμονή της και τα κατάφερε. Κίνηση ματ αποδείχθηκε η πρόσληψη στα τέλη Μαρτίου του Χαβιέρ Αγκίρε. Με τον Μεξικανό στον πάγκο, οι νησιώτες έσωσαν την παρτίδα και φέτος φιλοδοξούν σε μία λιγότερο ψυχοφθόρα σωτηρία.

Προς το παρόν, η Μαγιόρια έχει ρίξει στην αγορά πάνω από 12 εκατ. ευρώ. Από αυτά πάντως τα περισσότερα πήγαν για να αποκτήσει με κανονική μεταγραφή τον φορ Μουρίκι (Λάτσιο) και τον μπακ Μάφεο (Στουτγάρδη), που πέρυσι αγωνίστηκαν με τη φανέλα της ως δανεικοί. Δανεικός πέρυσι ήταν και ο αμυντικός χαφ Μπατάγλια, τον οποίο επίσης κράτησε αφού έμεινε ελεύθερος από τη Σπόρτινγκ. Νέο πρόσωπο, ουσιαστικά είναι μόνο ο διεθνής Σέρβος γκολκίπερ Ραΐκοβιτς, τον οποίο αγόρασε από τη Ρεμς με δύο εκατομμύρια ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Και οι δύο ομάδες άφησαν συμπαθητικές εντυπώσεις στα φιλικά. Η Αθλέτικ στα πιο σημαντικά, κέρδισε 1-0 τη Σοσιεδάδ, έχασε 2-1 από τη Νιούκαστλ και έφερε 1-1 με τη Μάιντς. Αντίστοιχα η Μαγιόρκα κέρδισε 1-0 την Τζένοα και έφερε 0-0 με τη Νάπολι.

Η Μπιλμπάο στο ντεμπούτο του Βαλβέρδε λογικά έχει τον πρώτο λόγο απόψε. Άλλωστε, οι Βάσκοι μετρούν έξι σερί νίκες μέσα στο Σαν Μαμές επί της Μαγιόρκα. Ο άσος όπως είπαμε προσφέρεται στο 1.60. Μπορεί ωστόσο να ανέβει στο 2.10 με Under 3,5, στη λογική ότι οι νησιώτες θα παίξουν κλειστά με πρώτο στόχο να κρατήσουν όσο περισσότερο μπορούν το μηδέν.

Σημειώνεται ότι οι επτά από τις τελευταίες οκτώ νίκες της Αθλέτικ κόντρα στη Μαγιόρκα, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, ήρθαν με Under 3,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μαγιόρκα: 1 & Under 3,5 (απόδοση 2.10), 18:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ