BIG GAMES BET

Προγνωστικά Ισπανία: Ματσάρα το Σοθιεδάδ - Μπιλμπάο, με ασφάλεια στο 2.70

Real Sociedad's Mikel Oyarzabal celebrates after his teammate Real Sociedad's Martin Zubimendi scores his side's opening goal during the Europa League Play-off, second leg, soccer match between Real Sociedad and Leipzig at the Reale Arena stadium in San Sebastian, Spain, Thursday, Feb. 24, 2022. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Real Sociedad's Mikel Oyarzabal celebrates after his teammate Real Sociedad's Martin Zubimendi scores his side's opening goal during the Europa League Play-off, second leg, soccer match between Real Sociedad and Leipzig at the Reale Arena stadium in San Sebastian, Spain, Thursday, Feb. 24, 2022. (AP Photo/Alvaro Barrientos) © 2022 ALVARO BARRIENTOS/ASSOCIATED PRESS

Βάσκικο ντέρμπι στο Σαν Σεμπαστιάν, η Ρεάλ Σοθιεδάδ φιλοξενεί την Αθλέτικ Μπιλμπάο σε μια από τις παραδοσιακές μονομαχίες του ισπανικού ποδοσφαίρου. Ποντάρισμα στο 2.70.

Μ’ ένα σπουδαίο ματς, μια παραδοσιακή μονομαχία του ισπανικού ποδοσφαίρου κλείνει το πρόγραμμα της ημέρας στη La Liga. Στο Σαν Σεμπαστιάν η Ρεάλ Σοθιεδάδ φιλοξενεί την Αθλέτικ Μπιλμπάο (22:00 NOVASPORTS 1 , LIVE από το SPORT24) στο μεγάλο ντέρμπι της Χώρας των Βάσκων.

Στα πάνω της ολοφάνερα η Σοθιεδάδ που μετράει τέσσερις νίκες στη σειρά σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι υπέταξε την Αλμερία 2-0. Δίκαιο πέρασμα και από εκεί, είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης εξ αρχής και με δύο γρήγορα γκολ στο β’ μέρος το καθάρισε. Τελείωσε το ματς με 2,12 xGoals, ενώ δέχτηκε μόλις 0,31. Επιστρέφει ο γκολτζής Μέντεθ, ενώ μετά από την πολύμηνη απουσία του ο ηγετικός Ογιαρθάμπαλ είναι παιχνίδι με παιχνίδι καλύτερος και επιστρέφει στον παλιό καλό εαυτό του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Μπιλμπάο κάπου τα χάλασε στο πρωτάθλημα. Μετά την Μπέτις στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν, έφερε ισοπαλία, πάλι 0-0, εντός έδρας με την Οσασούνα, η οποία φέτος κάνει γεμάτη σεζόν. Στο ενδιάμεσο είχε κερδίσει με το επιβλητικό 6-1 την μικρούλα Ελντένσε. Κυριάρχησε στο μίνι ντέρμπι με την Οσασούνα, αλλά δεν της βγήκε όπως θα ήθελε το παιχνίδι, παρότι ήταν αυτή που έκανε τις περισσότερες φάσεις και έψαξε το γκολ. Τελείωσε το ματς με 1,18 xG, ενώ δέχτηκε 0,43. Πάγια εκτός ο καλός στόπερ Ινίγο Μαρτίνεθ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Μεγάλο ματς με τη γηπεδούχο να βρίσκεται κατά ένα κλικ σε καλύτερη φάση, αλλά εδώ μιλάμε για ντέρμπι και η Μπιλμπάο δεν μασάει, έχει ποιοτικές μονάδες και στα μεγάλα ματς φέτος τα δίνει όλα, έχοντας αποδείξει πως είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Έχει πολύ την ισοπαλία η συνάντηση και τα δύο τελευταία στο Σαν Σεμπαστιάν μάλιστα έληξαν 1-1. Εάν ξεφύγει από το Χ το ματς κλίνουμε προς τα αριστερά. Στο 2.70 το combo 1X και Goal/Goal.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεάλ Σοθιεδάδ - Αθλέτικ Μπιλμπάο: 1Χ & Goal/Goal (απόδοση 2.70), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ