BIG GAMES BET

​Προγνωστικά Ισπανία: Μάχη επιβίωσης στο Κορνεγιά, ποντάρισμα στο 1.98

Ο άσος της Θέλτα Ιάγο Άσπας πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Μπαρτσελόνα σε αγώνα για τη La Liga στο Balaidos
Ο άσος της Θέλτα Ιάγο Άσπας πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Μπαρτσελόνα Ⓒ 2022 LALO R. VILLAR/ ASSOCIATED PRESS

Η Εσπανιόλ κοντράρεται με τη Θέλτα στην Καταλωνία σε μια μονομαχία επιβίωσης στην ουρά. Ποντάρισμα στο 1.98.

Δυνατό ματς, για γερά νεύρα στο Κορνεγιά, η Εσπανιόλ κοντράρεται με τη Θέλτα (19:30 NOVASPORTS 1 , LIVE από το SPORT24 ). Αμφότερες παίζουν για την επιβίωσή τους και προσπαθούν να σώσουν μια σεζόν που δεν κύλησε ιδανικά και βάσει πλάνων.

Πήραν όμως πρόσφατα αποτελέσματα και πάνε να γλιτώσουν τους μπελάδες. Η Εσπανιόλ, βρίσκεται στο +1 από την κόκκινη ζώνη, αλλά έχει τρεις ομάδες από κάτω. Την ίδια ώρα η Θέλτα έχει ξεφύγει στο +5.

Εσπανιόλ - Θέλτα: Προγνωστικά και ανάλυση

Μια από τα ίδια στη Μαδρίτη για την Εσπανιόλ, όχι πώς τα εκτός έδρας ματς τη θέλουν και πολύ, αλλά στο Σαντιάγο Μπερναμπέου δεν καλοπερνάει κιόλας παραδοσιακά. Έχασε 3-1 από τη Ρεάλ, αλλά δέχτηκε μια εντός προγράμματος ήττα, σ’ ένα ματς που ήταν αξιοπρεπής μέχρι ενός σημείου και ο Χοσέλου την έβαλε μπροστά στο σκορ, αλλά στο 39’ το ματς είχε γυρίσει σε 2-1. Ανεβασμένος στα τελευταία ματς ο επιθετικός Μπρέιθγουεϊτ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Θέλτα έχει βελτιώσει τους αριθμούς της το τελευταίο διάστημα, δεν χάνει εδώ και τέσσερα ματς, έχει πάρει σημαντικές ανάσες, ενώ ο ηγετικός Άσπας την έχει πάρει από το χέρι. Δεν… μασάει ο γερόλυκος γκολτζής, που πέτυχε τα 2/3 γκολ στο 3-0 με τη Ράγιο στο Μπαλαΐδος. Μόλις μια ήττα στα τελευταία επτά ματς και αυτή από την Ατλέτικο Μαδρίτης (1-0), 4-2-1 το ρεκόρ στο διάστημα αυτό.

Προγνωστικά στοιχήματος

Από τη μια Χοσέλου και Μπρέιθγουεϊτ που δείχνουν στα καλά τους και από την άλλη ο παικταράς Άσπας. Τα ματς τους είναι κλειστά, αλλά αμφότερες έχουν ανέβει τελευταία. Σε αποδόσεις αουτσάιντερ το Goal/Goal, μας κάνει.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Εσπανιόλ - Θέλτα: Goal/Goal (απόδοση 1.98), 19:30
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ