BIG GAMES BET

Προγνωστικά Ισπανία: Δώδεκα χρόνια φαγούρας για τη Βαλένθια

Valencia's Hugo Duro, right, celebrates with his teammate after scoring his side's first goal during a Spanish Copa del Rey semifinal first leg soccer match between Athletic Club and Valencia at the San Mames stadium in Bilbao, Spain, Thursday, Feb. 10, 2022. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Valencia's Hugo Duro, right, celebrates with his teammate after scoring his side's first goal during a Spanish Copa del Rey semifinal first leg soccer match between Athletic Club and Valencia at the San Mames stadium in Bilbao, Spain, Thursday, Feb. 10, 2022. (AP Photo/Alvaro Barrientos) © 2023 ALVARO BARRIENTOS/ASSOCIATED PRESS

Η Βαλένθια έχει βελτιωθεί με τον Ρούμπεν Μπαράχα στον πάγκο, παίζει για την επιβίωσή της και αυτή τη φορά κοντράρεται με τη φορμαρισμένη Ατλέτικο Μαδρίτης. Ποντάρισμα στο 2.20.

Παραδοσιακή ισπανική μονομαχία το βράδυ στη Μαδρίτη για τη La Liga. Η Ατλέτικο Μαδρίτης κοντράρεται με τη Βαλένθια (22:00 NOVASPORTS 1 , LIVE από το SPORT24 ). Η Βαλένθια δεν διανύει τις καλύτερες στιγμές της ιστορίας της, ο κόσμος είναι στα κάγκελα μήνες τώρα με τη διοίκηση, αλλά η λύση του σπουδαίου Ρούμπεν Μπαράχα, της χρυσής γενιάς του Κούπερ έχει αλλάξει προς ώρας την αύρα. Επικρατεί βελτίωση και έρχονται αποτελέσματα. Έχει πάρει μια σημαντική ανάσα η ομάδα, καθώς βρίσκεται εκτός κόκκινης ζώνης, αφού υπερτερεί της Χετάφε στην ισοβαθμία. Αμφότερες έχουν συγκεντρώσει 26 βαθμούς μετά από 25 ματς.

Το πάλεψε αλλά έχασε από την Μπαρτσελόνα, στη συνέχεια πήρε σημαντικό τρίποντο εντός έδρας κόντρα στην Οσασούνα με 1-0 και απέναντι σε μια ομάδα που καταγράφει θετική σεζόν και με το παραπάνω φέτος. Περιόρισε τις επιθετικές διαθέσεις της ομάδας από την Παμπλόνα, ενώ έβγαλε πάθος και αποφασιστικότητα. Το κλίμα έχει αλλάξει.

Πάει όμως στη Μαδρίτη που έχει 12 χρόνια φαγούρας, δεν έχει βγάλει διπλό κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης από το 2011, ενώ ανεξαρτήτως έδρας δεν έχει κερδίσει στα 16 τελευταία με 10 ήττες και 6 ισοπαλίες. Η Ατλέτι είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή την περίοδο στην ισπανική λίγκα. Το απέδειξε στο 6-1 με τη Σεβίλλη, ενώ στο τελευταίο χρονικά ματς έβγαλε διπλό στην Καταλωνία κόντρα στη Ζιρόνα με 1-0. Με τούτα και με εκείνα δεν χάνει εδώ και εννιά παιχνίδια. Είχε ευκαιρίες στο ματς, δημιούργησε 2,00 xG, αλλά χρειάστηκε ένα γκολ του Μοράτα στις καθυστερήσεις.

Προγνωστικά στοιχήματος

Δύσκολη δοκιμασία για τη Βαλένθια σ’ έναν τόπο μαρτυρίου για την ίδια. Ο Μπαράχα προσπαθεί να γυρίσει τον διακόπτη, επικρατεί πάθος και πίστη μετά από καιρό, ενώ είναι και μια ποιοτική ομάδα. Η Ατλέτι είναι σε φόρμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν δέχεται φάσεις. Στο 2.20 το Goal/Goal, μπορεί να μπει στην εξίσωση. Είναι τσιμπημένο, δεν είναι για τόσο χαμηλά ο άσος, στο 1.50 και κάτι ψιλά. Τα 3/4 τελευταία μεταξύ τους είχαν εκατέρωθεν γκολ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατλέτικο Μαδρίτης - Βαλένθια: Goal/Goal (απόδοση 2.20), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ