ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Ισπανία: Κόντρα στην... κατάρα της Βαρκελώνης η Βιγιαρεάλ

Οι παίκτες της Βιγιαρεάλ πανηγυρίζουν την πρόκρισή τους επί της Μπάγερν
Οι παίκτες της Βιγιαρεάλ πανηγυρίζουν την πρόκρισή τους επί της Μπάγερν © 2022 MATTHIAS SCHRADER/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Βιγιαρεάλ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της La Liga.

Τελευταία αγωνιστική στη La Liga και ένα από τα ερωτήματα που μένουν να απαντηθεί, είναι αν θα τερματίσει έβδομη η Βιγιαρεάλ ή η Αθλέτικ Μπιλμπάο. Η Βιγιαρεάλ, που παίζει με την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου (23:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24), έχει έναν βαθμό παραπάνω, ωστόσο υστερεί σε πιθανή ισοβαθμία με την Αθλέτικ, η οποία παίζει εκτός έδρας με τη Σεβίλλη.

Αν το "κίτρινο υποβρύχιο" κερδίσει απόψε στη Βαρκελώνη εξασφαλίζει την έβδομη θέση και την έξοδο στο Conference League. Αν φέρει ισοπαλία, θα πρέπει η Αθλέτικ να μην κερδίσει στο "Σάντσεθ Πιθχουάν", ενώ σε περίπτωση ήττας, θα χρειάζεται και ήττα της Μπιλμπάο για να μην μείνει τελείως εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων την επόμενη σεζόν.

Προγνωστικά Ισπανία

Η Βιγιαρεάλ έρχεται από την οδυνηρή εντός έδρας ήττα με 2-1 από τη Σοσιεδάδ, σε ένα ματς που είχε την ευκαιρία να πιάσει τους Βάσκους στην έκτη θέση. Όχι μόνο δεν τα κατάφερε, αλλά τώρα κινδυνεύει να πέσει και όγδοη.

Το θετικό για το "κίτρινο υποβρύχιο" είναι ότι η Μπαρτσελόνα δεν έχει κάποιο βαθμολογικό κίνητρο, αφού έχει εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση. Το αρνητικό είναι πως η Βιγιαρεάλ έχει να κερδίσει από το 2008 στο Καμπ Νου. Έκτοτε σε 27 αγώνες κόντρα στους "μπλαουγκράνα", ανεξαρτήτως έδρας, έχει ρεκόρ 0-6-21, ενώ στις τελευταίες 11 επισκέψεις της στη Βαρκελώνη μετράει ισάριθμες ήττες!

Επίσης, ο Εμερι έχει εκτός τον τιμωρημένο μπακ Φόιτ, ενώ κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή των πολύτιμων επιθετικών Ζεράρ Μορένο (9 γκολ), Νταντζούμα (10 γκολ) και του μεσοεπιθετικού Γέρεμι Πίνο ( 6 γκολ).

Ο άσος άνοιξε στο 2.40-2.50, στη λογική ότι η Μπαρτσελόνα δεν έχει ισχυρό κίνητρο, ωστόσο σύντομα πήρε διόρθωση προς το 2.00, καθώς μέσα στην έδρα της αποκλείεται να παρουσιαστεί αδιάφορη. Η Βιγιαρεάλ, ίσως βολευτεί και με την ισοπαλία, αν την ίδια ώρα δεν κερδίζει η Αθλέτικ στην Ανδαλουσία, παρόλα αυτά μοιάζει δεδομένο πως θα χρειαστεί γκολ για να επιβιώσει μέσα στο Καμπ Νου.

Πρώτη σκέψη λοιπόν είναι το Goal/Goal, το οποίο επιβεβαιώθηκε στις 10 από τις 14 τελευταίες συναντήσεις τους με γηπεδούχο την Μπαρτσελόνα. Οι αποδόσεις βέβαια, στο 1.45, δεν έχουν καμία αξία. Προτιμότερο το ρίσκο, στο ενδεχόμενο να εμφανιστεί το 1-1 ως σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο ματς, σε απόδοση 2.10+, κάτι που συνέβη και στα τρία τελευταία ματς της Βιγιαρεάλ με Σοσιεδάδ, Βαγιεκάνο και Σεβίλλη.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπαρτσελόνα - Βιγιαρεάλ: 1-1 σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο ματς (απόδοση 2.12), 23:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ