ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Ισπανία: Με οικονομικά κίνητρα η μια, για την Ευρώπη η άλλη

Ο Μαρθελίνο σε ματς της Αθλέτικ Μπιλμπάο στη La Liga κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο Σαν Μαμές
Ο Μαρθελίνο σε ματς της Αθλέτικ Μπιλμπάο στη La Liga © 2021 ALVARO BARRIENTOS/ASSOCIATED PRESS

Σεβίλλη και Αθλέτικ Μπιλμπάο κοντράρονται στο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν για την τελευταία αγωνιστική στη La Liga σε μια αναμέτρηση που και οι δύο έχουν κίνητρα. Ποντάρισμα στο 1.85.

Σπουδαία αναμέτρηση στην Ανδαλουσία για την τελευταία αγωνιστική στο ισπανικό πρωτάθλημα. Η Σεβίλλη κοντράρεται με την Αθλέτικ Μπιλμπάο (23:00 NOVASPORTS 1, LIVE από το SPORT24 ) σε μια αναμέτρηση που και στις δύο πλευρές υπάρχουν κίνητρα, για τη μια όμως είναι πιο ισχυρά.

Η Σεβίλλη βρίσκεται στην τέταρτη θέση και έχει ελπίδες για την τρίτη θέση. Θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από την Ατλέτικο Μαδρίτης η οποία την ίδια ώρα θα αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Σοθιεδάδ εκτός έδρας. Με την τρίτη θέση η Σεβίλλη θα καρπωθεί επτά εκατομμύρια ευρώ παραπάνω από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Ένα ποσό που μόνο αδιάφορο δεν είναι για το πρότζεκτ που χτίζεται στην Ανδαλουσία. Ο Λοπετέγι θέλει να κλείσει μ’ ένα θετικό τρόπο τη σεζόν, αφού φέτος δέχτηκε έντονη κριτική. Στο προηγούμενο ματς πήρε το 1-1 στη Μαδρίτη κόντρα στην Ατλέτι με γκολ λίγο πριν το τέλος και σ’ ένα αρκετά ισορροπημένο ματς που έληξε με 0,89 - 0,79 xG υπέρ των Μαδριλένων. Τιμωρημένος ο αμυντικός χαφ Γκουντέλ .

Η Μπιλμπάο από την άλλη κυνηγάει την Ευρώπη και για να βγει θα πρέπει να βγάλει καλύτερο αποτέλεσμα από τη Βιγιαρεάλ η οποία θα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ίδια ώρα την Μπαρτσελόνα. Στο τελευταίο χρονικά ματς ήταν πειστική κόντρα στην Οσασούνα και υπέταξε την ομάδα από την Παμπλόνα με 2-0, παρότι υπήρξαν στιγμές που πιέστηκε. Ήταν όμως η καλύτερη του παιχνιδιού και επικράτησε. Τελείωσε το ματς με 1,48 xG έναντι 0,76 της ομάδας από την Παμπλόνα. Εκτός ο επιθετικός Σάνθετ και αμφίβολος ο εξτρέμ Νίκο Γουίλιαμς μαζί με τον πολύπειρο γκολτζή Ραούλ Γκαρθία. Έχει λύσεις όμως και δεν επηρεάζουν ιδιαίτερα ο απουσίες αυτές.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο άσος έχει γυρίσει αουτσάιντερ τις τελευταίες ώρες και από το 2.25 των προηγούμενων ημερών τιμάται στο 2.94 κατά μέσο όρο. Το διπλό πιέστηκε κατά συνέπεια, ωστόσο με βάση το κίνητρο βρίσκεται ακόμα σε υψηλά επίπεδα, στο 2.53. Αμφότερες θα κυνηγήσουν το ματς για τους δικούς τους λόγους, η Σεβίλλη δεν χαρίζεται, ο Λοπετέγι θέλει να κλείσει με νίκη, ενώ δεν είναι βέβαιο εάν θα συνεχίσει στην Ανδαλουσία, ενώ στο παρελθόν όταν η Μπιλμπάο βρέθηκε σε αντίστοιχη θέση, που κυνηγούσε την Ευρώπη, η Σεβίλλη την είχε κερδίσει. Το Goal/Goal κυκλοφορεί στο 1.85 και κρίνεται αποδεκτό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σεβίλλη - Αθλέτικ Μπιλμπάο: Goal/Goal (απόδοση 1.85), 23:00
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ