ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Ισπανία: Για την επιβίωσή της η Ζιρόνα με τον Στουάνι, δίκαιο το 1.83

Ο Στουάνι πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Ζιρόνα στο Μοντιλίβι
Ο Στουάνι πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Ζιρόνα © 2022 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Η Ζιρόνα παίζει τα ρέστα της στη μάχη της εξάδας στη La Liga 2 και κοντράρεται με την αδιάφορη πλέον Μιραντές. Ποντάρισμα στο 1.83.

Η Ζιρόνα πάει να τα κάνει μούσκεμα από το πουθενά στη La Liga 2, ήταν στα φαβορί για την άνοδο, ωστόσο το ντεφορμάρισμα και ορισμένοι λάθος χειρισμοί σε διοικητικό επίπεδο έβαλαν σε μπελάδες την ομάδα. Η κατάσταση έχει γίνει ακόμα πιο οριακή το τελευταίο διάστημα, αφού μετράει 3 ήττες στην τελευταία τετράδα αγώνων, βρίσκεται στην έκτη θέση πλέον με 64 βαθμούς, όσους έχει και η Λας Πάλμας, αλλά έχει το πάνω χέρι στην ισοβαθμία, ενώ η όγδοη Πονφεραδίνα έχει 63. Η υποχρέωση νίκης είναι μεγάλη απόψε (23:00 LIVE από το SPORT24 ) για την ομάδα του Μίτσελ στο Μοντιλίβι, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε έως το 2024.

Στο τελευταίο χρονικά ματς οι Καταλανοί έχασαν στο Χιχόν από στη Σπόρτινγκ με 2-1 δίχως να πιάσουν καλή απόδοση και τον Στουάνι να προσπαθεί να τη βάζει στο κόλπο στο 22’ όπου ισοφάρισε, ωστόσο ο Τζούρτζεβιτς στο 44΄ έριξε στο κατενάτσιο τη Ζιρόνα.

Απόψε κοντράρεται με τη Μιραντές, την οποία κέρδισε και στον πρώτο γύρο στη Μιράντα με 2-1. Η Μιραντές έσωσε τη σεζόν, σώθηκε και πάει αδιάφορη σήμερα, ο Ετσεμπερία θα παραμείνει στον πάγκο της, ενώ πρόκειται να κάνει αλλαγές.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Ετσεμπερία υποσχέθηκε πως οι παίκτες του δεν θα είναι χαλαροί απόψε και θα παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί. Δεν έχει όμως διαθέσιμο όμως και τον γκολτζή του Καμέγιο, που είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας. Το κίνητρο είναι με το μέρος της Ζιρόνα, ώστε να πάει με άλλον αέρα την τελευταία αγωνιστική, που θα αντιμετωπίσει την επίσης αδιάφορη Μπούργος.

Οι αποδόσεις στο σετ τιμών λένε ακριβώς την αλήθεια. Η Ζιρόνα έχει κίνητρο, κόσμο, φανέλα και υπερτερεί ποιοτικά. Το 1.40 και κάτι του άσου δεν αξίζει πάντως, το 1.83 του ηγέτη των Καταλανών, Στουάνι, μπορεί να παιχτεί πάντως, ο 35χρονος Ουρουγουανός έχει μια γεμάτη σεζόν, πολλές φορές σηκώνει μόνος του και όλη την ομάδα και έχει σκοράρει φέτος 20 τέρματα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ζιρόνα - Μιραντές: Να σκοράρει ο Στουάνι (απόδοση 1.83), 23:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ