XGOALS BET

Προγνωστικά Ισπανία: Χαλαρή η Ρεάλ, σκοράρει με συνέπεια η Λεβάντε

Ο άσος της Λεβάντε, Γκονθάλο Μελέρο πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Μπαρτσελόνα
Ο Γκονθάλο Μελέρο πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Μπαρτσελόνα © 2022 ALBERTO SAIZ/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και ανάλυση για την αναμέτρηση της Ρεάλ κόντρα στη Λεβάντε για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Η Ρεάλ υποδέχεται απόψε τη Λεβάντε στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής της La Liga, σε μία αναμέτρηση με μονόπλευρο βαθμολογικό κίνητρο (22:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24).

Η Ρεάλ έχει εξασφαλίσει τον τίτλο στο πρωτάθλημα, επομένως τα επόμενα τρία παιχνίδια της στη La Liga θα χρησιμεύσουν ουσιαστικά για την προετοιμασία της εν όψει του τελικού του Champions League με τη Λίβερπουλ στις 28 Μαΐου.

Από την άλλη, η Λεβάντε παίζει για την επιβίωσή της, ευρισκόμενη αυτή τη στιγμή στην τελευταία θέση και στο -6 από τη σωτηρία. Οι ελπίδες της είναι λιγοστές, η Λεβάντε ωστόσο συνεχίζει να παλεύει όλα τα παιχνίδια της και επ' ουδενί δεν έχει πετάξει λευκή πετσέτα.

Ρεάλ - Λεβάντε: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στις τελευταίες έξι αγωνιστικές, η ομάδα Αλέσιο Λίσι έχει μαζέψει δέκα βαθμούς, κερδίζοντας τη Βιγιαρεάλ, τη Γρανάδα και τη Σοσιεδάδ, ενώ πήρε ισοπαλία στο τοπικό ντέρμπι με τη Βαλένθια, στο Μεστάγια. Επίσης ήταν απόλυτα ανταγωνιστική κόντρα στην Μπαρτσελόνα και τη Σεβίλλη, χάνοντας με 3-2 και στις δύο περιπτώσεις με 3-2.

Γενικά, τα ματς της Λεβάντε είναι ανοιχτά, αφού μετράει οκτώ Goal/Goal στα τελευταία δέκα παιχνίδια της στη La Liga και επτά Over 2,5. Παρότι ουραγός και πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό, είναι από τις πιο δημιουργικές ομάδες της κατηγορίας, αφού κατατάσσεται έβδομη στα xGoals (51,44), έχοντας λιγότερα μόνο από τις Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Βιγιαρεάλ, Ατλέτικο, Μπιλμπάο και Μπέτις!

Επίσης, η Λεβάντε έχει θετική πρόσφατη παράδοση τα τελευταία χρόνια στη Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ. Τη σεζόν 2017/18 πήρε ισοπαλία 1-1, το 2018/19 κέρδισε με 2-1 και πέρυσι επανέλαβε τον ίδιο θρίαμβο επίσης με 2-1. Την προηγούμενη τετραετία, έχασε μόνο τη σεζόν 2019/20 με 3-2.

Το κακό για τη Λεβάντε, είναι ότι πετυχαίνει τη Ρεάλ μετά από την ήττα στο ντέρμπι της πρωτεύουσας με την Ατλέτικο, όπου ο Κάρλο Αντσελότι ξεκούρασε αρκετούς βασικούς και τώρα μάλλον θα τους επαναφέρει στην ενδεκάδα. Πρόκειται για τους Κουρτουά, Μπενζεμά, Βινίσιους, Μόντριτς και Μεντί.

Δύσκολο η Ρεάλ να υποστεί δεύτερη διαδοχική ήττα αν και τα αποτελέσματά της από εδώ και πέρα στο πρωτάθλημα δεν έχουν καμία ουσία. Σε κάθε περίπτωση, η Λεβάντε είναι υποχρεωμένη να ρισκάρει, αφού μόνο αν κερδίσει θα αναπτερώσει τις ελπίδες της. Η Ρεάλ προφανώς έχει τα περισσότερα Over 2,5 στην κατηγορία και την ποιότητα να ανοίξει το ματς. Η Λεβάντε έχει αποδείξει ότι δημιουργεί φάσεις και σκοράρει. Στο 2.20 το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal και Over 3,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεάλ - Λεβάντε: Goal/Goal & Over 3,5 (απόδοση 2.20), 22:30
TAGS XGOALS BET ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ