TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ένα διπλό κινήτρου και ο Σον

Ο άσος της Τότεναμ, Σον πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Λέστερ
Ο Σον πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Λέστερ © 2022 MATT DUNHAM/ASSOCIATED PRESS

Με ένα σημείο από τη La Liga και με ένα ειδικό στοίχημα από το μεγάλο ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου, ανάμεσα στην Τότεναμ και την Άρσεναλ, παίζει μπάλα σήμερα το Match Money.

Το Match Money διαβάζει το πρόγραμμα της Πέμπτης και διαλέγει ένα διπλό κινήτρου και έναν σκόρερ για να παίξεις στοίχημα στη Stoiximan.

Στην Ισπανία, η Βιγιαρεάλ άφησε δυνάμεις στην εξαιρετική πορεία της στο Champions League και έχασε έδαφος στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στην 7η θέση αυτή τη στιγμή, που βγάζει στο Conference, όμως ο στόχος της είναι η 6η, που δίνει εισιτήριο για το Europa και στην οποία βρίσκεται η Σοσιεδάδ με διαφορά τριών βαθμών.

Το θετικό για τη Βιγιαρεάλ είναι ότι την επόμενη αγωνιστική παίζει με τη Σοσιεδάδ, οπότε κρατά την τύχη στα χέρια της. Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια, να βγάλει σήμερα το διπλό στην έδρα της τελείως αδιάφορης Βαγιεκάνο (21:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24), ώστε να πάει να παίξει τελικό με τους Βάσκους. Στο 1.85 στη Stoiximan το διπλό του "κίτρινου υποβρύχιου".

Δείτε εδώ τις στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money

Προγνωστικά Αγγλία

Στην Αγγλία και στην Premier League όλα τα φώτα είναι στο βόρειο Λονδίνο και στο μεγάλο ντέρμπι Τότεναμ - Άρσεναλ, το οποίο θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το τέταρτο εισιτήριο για το Champions League (21:45 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24).

Στο -4 η Τότεναμ, είναι σαφές ότι θέλει μόνο νίκη σήμερα ελπίζοντας και σε μια ακόμη γκέλα της Άρσεναλ στα δύο τελευταία παιχνίδια (με Νιούκαστλ εκτός και Έβερτον εντός η Άρσεναλ, με Μπέρνλι εντός και Νόριτς εκτός η Τότεναμ). Αντίθετα, η Άρσεναλ έχει την πολυτέλεια των δύο αποτελεσμάτων, καθώς το Χ τη φέρνει αγκαλιά με την επιστροφή της στο Champions League για πρώτη φορά από το 2016-17.

Προγνωστικά στοιχήματος

Σε κάθε περίπτωση, δύσκολο παιχνίδι για στοίχημα, από αυτά που τους ταιριάζει το γνωστό κλισέ καλύτερα να τα βλέπεις παρά να τα παίζεις. Επειδή όμως και η τηλεθέαση θέλει το κερασάκι της, μια ιδέα είναι το να σκοράρει ο Σον, ένα ενδεχόμενο που βρίσκεται στο 2,22 στη Stoiximan. 20 γκολ στη σεζόν ο Νοτιοκορεάτης σταρ, χωρίς μάλιστα κανένα πέναλτι, 12 μέσα στο 2022 και τρία στα τελευταία δύο ματς της Τότεναμ με Λέστερ και Λίβερπουλ. Κι επιπλέον με καλή πρόσφατη παράδοση στα ντέρμπι, έχοντας βρει δίχτυα στα τρία από τα τέσσερα τελευταία κόντρα στην Άρσεναλ.

Δείτε εδώ τις στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βαγιεκάνο – Βιγιαρεάλ: 2 (απόδοση 1.85 - Stoiximan) 21:00
  • Τότεναμ – Άρσεναλ: anytime Σον (απόδοση 2.22 - Stoiximan) 21:45

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ