XGOALS BET

Προγνωστικά Ισπανία: Αδικείται από τη βαθμολογική της συγκομιδή η Αλαβές

Οι παίκτες της Αλαβές πανηγυρίζουν το γκολ τους κόντρα στην Ατλέτικο
Οι παίκτες της Αλαβές πανηγυρίζουν κόντρα στην Ατλέτικο © 2021 ALVARO BARRIENTOS/ASSOCIATED PRESS

Τα xPoints της Αλαβές μαρτυρούν ότι οι Βάσκοι αδικούνται από τη βαθμολογική τους συγκομιδή, την οποία οφείλουν να βελτιώσουν, κερδίζοντας σήμερα την ντεφορμέ Γρανάδα.

Πολύ σημαντικό παιχνίδι για τη μάχη της παραμονής στη La Liga, δίνουν απόψε Αλαβές και Γρανάδα στο Μεντιθορόθα, με τον άσο φαβορί στο 2.10 και το διπλό σε τιμές στο 3.70 κατά μέσο όρο (15:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24).

Αλαβές - Γρανάδα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Αλαβές είναι χωρίς νίκη τέσσερις αγωνιστικές (0-2-2), ωστόσο σε αυτά τα τέσσερα ματς είχε πολύ δύσκολο πρόγραμμα, αφού έπαιξε εκτός έδρας με Ρεάλ, Χετάφε και Σοσιεδάδ και εντός με τη Σεβίλλη. Το 0-0 με τους Σεβιγιάνους και το 2-2 με τη Χετάφε ήταν αποτελέσματα που έδειξαν ότι παραμένει ολοζώντανη στη μάχη της παραμονής.

Στον αντίποδα, η Γρανάδα έχει πάρει για τα καλά την κάτω βόλτα, συμπληρώνοντας δέκα αγωνιστικές χωρίς τρίποντο (0-3-7). Την προηγούμενη εβδομάδα, στο ντεμπούτο του άπειρου τεχνικού Ρουμπέν Τορεθίγια, ηττήθηκε 1-0 από την Έλτσε εντός έδρας.

Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα έβαλε σε δεύτερες σκέψεις τη διοίκηση αναφορικά με την επιλογή του Τορεθίγια και δεν αποκλείεται, αν έρθει ένα νέο αρνητικό αποτέλεσμα σήμερα, να κάνει στροφή 180 μοιρών και να αναζητήσει τελικά έναν πιο έμπειρο κόουτς.

Προγνωστικά Ισπανία: Αδικεί τον εαυτό της η Αλαβές

Η Αλαβές αυτή τη στιγμή έχει 22 βαθμούς με xPoints 29,20. Με βάση δηλαδή τα xGoals στους αγώνες της, άξιζε τουλάχιστον επτά βαθμούς παραπάνω. Αντίθετα, η Γρανάδα έχει 25 βαθμούς με 24,18 xPoints.

Από τα παραπάνω, συμπεραίνουμε πως η Αλαβές είναι η ομάδα που έχει τα μεγαλύτερα περιθώρια βελτίωσης και ότι αδικείται από τη βαθμολογική της συγκομιδή. Άλλωστε, πρόκειται για μία πολύ μαχητική ομάδα εντός έδρας, η οποία πέρα από την ισοπαλία κόντρα στη Σεβίλλη, έχει μέσα στο 2022 κερδίσει τη Βαλένθια (2-1), έχει πάρει Χ από τη Σοσιεδάδ (1-1) και την Μπιλμπάο (1-1) και έχει χάσει οριακά από την Μπαρτσελόνα με γκολ στο 87' (1-0).

Στον αντίποδα, η Γρανάδα, μετά το διπλό επί της ουραγού Λεβάντε, έχει ρεκόρ 0-3-5 στα τελευταία οχτώ παιχνίδια της εκτός έδρας. Μάλιστα, στα πέντε πιο πρόσφατα από αυτά δεν μπόρεσε σε κανένα να πιάσει έστω τη μονάδα στα xGoals.

Αν σε όλα αυτά, συνυπολογίσουμε και τις τρεις καλές απουσίες των φιλοξενούμενων, δηλαδή τον στόπερ Ραούλ Τορέντε και τους πολύπειρους χαφ Γκοναλόν και Μοντόρο, ο άσος στο 2.10+ μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αλαβές – Γρανάδα: 1 (απόδοση 2.10), 15:00
TAGS XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ