ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Γερμανία: Παιχνίδι με τα ειδικά του Μπέλινγχαμ και του Ενκουνκού

Οι παίκτες της Ντόρτμουντ πανηγυρίζουν το γκολ του Τζουντ Μπέλιγχαμ στο παιχνίδι με τη Σεβίλλη για το Champions League 2022/23
Οι παίκτες της Ντόρτμουντ πανηγυρίζουν το γκολ του Τζουντ Μπέλιγχαμ στο παιχνίδι με τη Σεβίλλη για το Champions League 2022/23 © 2022 JOSE BRETON/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες Ντόρτμουντ - Μπόχουμ και Χοφενχάιμ - Λειψία από το πρωτάθλημα της Bundesliga.

Με έξι παιχνίδια συνεχίζεται απόψε η 13η αγωνιστική της Bundesliga. Η Ντόρτμουντ έχει το γειτονικό ντέρμπι με την Μπόχουμ (16:30 Novasports 6HD, Live από το SPORT24), σε ένα παιχνίδι που είναι ασφαλώς το απόλυτο φαβορί σε τιμές 1.25.

Στοιχηματικά εδώ, έχει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον το anytime του Τζουντ Μπέλινγχαμ συγκριτικά με τον πενιχρό άσο. Ο Άγγλος χαφ είναι φέτος ο πρώτος σκόρερ της Ντόρτμουντ με εννιά γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα, σκόραρε τρία τέρματα στα τελευταία δύο ματς πρωταθλήματος με Στουτγάρδη και Αϊντραχτ Φρανκφούρτης.

Η Μπόχουμ στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της εκτός έδρας, δέχθηκε από τέσσερα γκολ κόντρα σε Λειψία, Στουτγάρδη και Βόλφσμπουργκ! Γενικά, είναι πολύ αδύναμη μακριά από το σπίτι της και έχει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 32 γκολ.

Αν ο Μπέλινγχαμ ήταν επιθετικός, απέναντι στην Μπόχουμ το anytime του δεν θα έδινε πάνω από 2.00. Επειδή ωστόσο αγωνίζεται στους χαφ προσφέρεται ακόμη και σε τιμές τετραπλασιασμού, παρότι έχει πετύχει πέντε γκολ παραπάνω από τον δεύτερο σκόρερ της Ντόρτμουντ φέτος (από 4 γκολ Μπραντ και Μουκόκο). Καθαρό value το συγκεκριμένο στοίχημα, δεδομένου μάλιστα ότι ο Εντιν Τέρζιτς ξεκούρασε τον 19χρονο άσο στο αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι με την Κοπεγχάγη για το Champions League.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ενδιαφέρουσα περίπτωση για anytime είναι ασφαλώς και ο Κρίστοφερ Ενκουνκού της Λειψίας. Ο περσινός MVP της Μπουντεσλίγκα με 20 γκολ, έχει ήδη σημειώσει εννιά τέρματα φέτος, πέντε αγωνιστικές πριν συμπληρωθεί ο πρώτος γύρος και είναι ασφαλώς ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας.

Ο Γάλλος σταρ άνοιξε το σκορ την Τετάρτη, στο επιβλητικό διπλό (4-0) των “ταύρων” στη Βαρσωβία επί της Σαχτάρ, με το οποίο εξασφάλισαν την πρόκριση στους “16” του Champions League. Σκοράρει σε τέσσερα διαδοχικά επίσημα ματς και έχει βρει δίχτυα οκτώ φορές στα τελευταία εννιά! Δεδομένου μάλιστα, ότι τραυματίστηκε ο Τίμο Βέρνερ, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός θα αναλάβει ακόμη περισσότερες πρωτοβουλίες στο σημερινό ματς με τη Χοφενχάιμ (16:30 Novasports News, Live από το SPORT24).

Η Χοφενχάιμ παρουσιάζει ένα αρκετά σοβαρό προφίλ αμυντικά. Έχει δεχθεί μόλις 13 γκολ στις πρώτες 12 αγωνιστικές, που είναι η καλύτερή της επίδοση τα τελευταία 11 χρόνια. Παρόλα αυτά, ο Αντρέ Μπραϊτενράιτερ είναι αναγκασμένος κόντρα στη Λειψία να ανακατέψει την άμυνά του, καθώς αναμένεται να στερηθεί τους δύο από τους τρεις βασικούς του στόπερ. Ο δυναμικός Κάμπακ (πρώην της Λίβερπουλ) είναι σίγουρα εκτός λόγω τιμωρίας και ο πολύπειρος Φογκτ θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολος.

Υπό αυτές τις συνθήκες δεν θα προκαλέσει καμία εντύπωση, αν ο Ενκουνκού συνεχίσει το βιολί του, φτάνοντας μάλιστα σε σημείο να διεκδικεί θέση ακόμη και στο αρχικό σχήμα της εθνικής Γαλλίας στο προσεχές Μουντιάλ! Στο 2.60 το anytime του ηγέτη των “ταύρων”.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντόρτμουντ – Μπόχουμ: Μπέλινγχαμ Anytime (απόδοση 4.10), 16:30
  • Χοφενχάιμ – Λειψία: Ενκουνκού Anytime (απόδοση 2.60), 16:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ