TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Προγνωστικά Γερμανία: Έχει βάλει το... τούρμπο η Μπάγερν

Προγνωστικά Γερμανία: Έχει βάλει το... τούρμπο η Μπάγερν
@ 2022 ALEXANDRA BEIER / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Μπάγερν με τη Χέρτα στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Η Μπάγερν έχει βάλει το... τούρμπο και είναι πλέον θέμα χρόνου να περάσει στην κορυφή της Bundesliga, η οποία ανήκει εδώ και επτά αγωνιστικές στην ευχάριστη έκπληξη της σεζόν, την Ουνιόν Βερολίνου.

Παρεμπιπτόντως οι πρωταθλητές Γερμανίας παίζουν απόψε στο Βερολίνο (16:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24), αλλά με την άλλη πρωτευουσιάνα τη Χέρτα, η οποία έχει ως στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού. Οι “μεγάλη κυρία” είναι εμφανώς βελτιωμένη συγκριτικά με την περσινή απογοητευτική σεζόν και όλα δείχνουν ότι φέτος δεν θα κινδυνεύσει. Ωστόσο, στο σημερινό ματς, δεν αναμένεται να έχει ιδιαίτερη τύχη.

Η φόρμα της Μπάγερν εδώ και έναν μήνα δεν παίζεται. Οι Βαυαροί έχουν ρεκόρ 9-1-0 στα τελευταία 10 επίσημα παιχνίδια τους με 38 γκολ ενεργητικό! Την Τρίτη καθάρισαν εύκολα την Ιντερ με 2-0 σε αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι για το Champions League, ενώ στην προηγούμενη αγωνιστική της Bundesliga ξεσάλωσαν με 6-2 κόντρα στη σοβαρή και σκληροτράχηλη Μάιντς.

Προφανώς και δεν ανακαλύπτουμε την Αμερική, προτείνοντας το διπλό στο 1.25-1.30. Άλλωστε, η Μπάγερν έβαλε εννιά γκολ πέρυσι σε δύο ματς κόντρα στη Χέρτα και στα τελευταία επτά ματς απέναντι στους Βερολινέζους έχει απολογισμό 6-1-0.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Για να δώσουμε νόημα στην πιθανή νίκη της Μπάγερν, πρέπει να πάρουμε και ένα συνδυαστικό στοίχημα, με το anytime του Τσούπο-Μοτίνγκ να μοιάζει η καλύτερη επιλογή. Ο Καμερουνέζος φορ είναι σε σούπερ κατάσταση. Σκοράρει έξι διαδοχικά παιχνίδια, έχοντας πετύχει συνολικά επτά γκολ. Κόντρα στην Ιντερ σημείωσε ένα απίστευτο τέρμα με σουτ εκτός περιοχής. Σήμερα, έχει την ευκαιρία να βρει δίχτυα σε τέσσερα διαδοχικά ματς πρωταθλήματος για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Τσούπο-Μοτίνγκ ξεκίνησε ως επιλογή πάγκου, όμως εκμεταλλεύτηκε κάποιους τραυματισμούς και με την απόδοσή του έχει κερδίσει με το σπαθί του φανέλα βασικού από τον Γιούλιαν Νάγκελζμαν.

Επιβεβαιώνεται λοιπόν, ότι η Μπάγερν λειτουργεί καλύτερα με καθαρόαιμο στράικερ στο σχηματισμό της, καθώς τόσα χρόνια είχε μάθει να παίζει στην κορυφή ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι. Φυσικά, ο Τσούπο-Μοτίνγκ δεν είναι Λέβα, όμως αποδεικνύει ότι μπορεί κι αυτός μια χαρά να κάνει τη δουλειά, έχοντας φτάσει ήδη τα οκτώ γκολ σε μόλις 13 συμμετοχές φέτος σε όλες τις διοργανώσεις.

Στο 2.25 το combo διπλό και να σκοράρει ο 33χρονος φορ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χέρτα - Μπάγερν: 2 & Anytime Τσούπο-Μοτίνγκ (απόδοση 2.25), 16:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ TIPSTERS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ