TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Προγνωστικά Γερμανία: Με φόρα από την εθνική Γερμανίας ο Φίλκρουγκ

Ο Νίκλας Φίλκρουγκ πανηγυρίζει γκολ του στο Γερμανία - Περού
Ο Νίκλας Φίλκρουγκ πανηγυρίζει γκολ του στο Γερμανία - Περού 2023 AP PHOTO/MICHAEL PROBST

Σε τοπ φόρμα ο Νίκλας Φίλκρουγκ, έρχεται με φόρα από τις υποχρεώσεις της εθνικής Γερμανίας και απόψε απειλεί και την άμυνα της Χοφενχάιμ.

Με δύο παιχνίδια ολοκληρώνεται απόψε η 26η αγωνιστική της Bundesliga. Πρώτο χρονικά είναι το ντέρμπι του Ρήνου ανάμεσα στην Κολωνία και την Γκλάντμπαχ (16:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24) και ακολουθεί η αναμέτρηση της Βρέμης, κόντρα στη Βέρντερ και τη Χοφενχάιμ (18:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24).

Η Βέρντερ έχει μαζέψει σε 25 αγωνιστικές 31 βαθμούς. Ισοφάρισε δηλαδή ήδη τη συγκομιδή που είχε σε ολόκληρη τη σεζόν 2020/21 όταν είχε υποβιβαστεί στη Β' Γερμανίας. Όλα δείχνουν λοιπόν, ότι φέτος οι πράσινοι της Βρέμης δεν θα μπλέξουν σε περιπέτειες και θα φτάσουν στο στόχο της παραμονής.

Στον αντίποδα, η Χοφενχάιμ ξεκίνησε με πολύ υψηλές βλέψεις τη σεζόν, που έφταναν μέχρι κι ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Το πράγμα όμως στράβωσε και αυτή τη στιγμή παλεύει για τη σωτηρία της.

Η Χοφενχάιμ έτρεξε ένα απογοητευτικό σερί 14 αγώνων χωρίς νίκη (0-2-12), με επτά διαδοχικές ήττες, πριν κερδίσει με 3-1 τη Χέρτα, στο τελευταίο της ματς πριν τη διακοπή των εθνικών. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη με τον Πελεγκρίνο Ματαράτσο, που διαδέχθηκε τον Αντρέ Μπραϊτενράιτερ στον πάγκο της Χόφε τον περασμένο Φεβρουάριο. Ο Ματαράτσο ξεκίνησε τη θητεία του με πέντε σερί ήττες και έφτασε σε σημείο να απειλείται και αυτός με απόλυση μέσα σε έναν μήνα. Η αλήθεια είναι πως αν δεν κέρδιζε τη Χέρτα ίσως η διοίκηση της Χοφενχάιμ να προχωρούσε σε νέα αλλαγή προπονητή κατά τη διάρκεια της διακοπής.

Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα από το Ζινσχάιμ βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση και ποντάρει πολλά στα δύο κολλητά ματς με Βέρντερ και Σάλκε για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη.

Από την άλλη, η Βέρντερ έχει απόσταση εννιά βαθμών από την τελευταία τριάδα και φυσικά παίζει με μεγαλύτερη άνεση. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι έχει ακόμη εξασφαλιστεί. Όπως και να έχει, αναμένεται αμφίρροπη μάχη, κάτι που μαρτυράει και το σετ, αφού ο φαβορί άσος ξεπερνάει το 2.30 κατά μέσο όρο. Άλλωστε, η Βέρντερ έχει υποστεί φέτος επτά ήττες μέσα στο Βέζερ Στάντιον. Καμία άλλη ομάδα της κατηγορίας δεν έχει γνωρίσει περισσότερες ήττες εντός έδρας.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στοιχηματικά, έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον το anytime του Νίκλας Φίλκρουγκ. Ο 30χρονος φορ της Βέρντερ πραγματοποιεί φέτος σεζόν καριέρας και είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 15 γκολ. Αυτή τη στιγμή θεωρείται ο κορυφαίος Γερμανός στράικερ. Στην πρόσφατη διακοπή, ο Χάνζι Φλικ τον χρησιμοποίησε για πρώτη φορά βασικό στην εθνική Γερμανίας και ο Φίλκρουγκ σημείωσε συνολικά τρία γκολ σε δύο φιλικές αναμετρήσεις. Δύο με το Περού και ένα με το Βέλγιο!

Συνολικά, ο φορ της Βέρντερ έχει έξι γκολ σε έξι διεθνείς συμμετοχές. Υπενθυμίζεται, ότι είχε σκοράρει και στο Μουντιάλ, τόσο στο 1-1 με την Ισπανία, όσο και στο 4-2 με την Κόστα Ρίκα, παίζοντας και στα δύο ματς ως αλλαγή.

Είναι πασιφανές, πως ο Φίλκρουγκ βρίσκεται στο πικ της καριέρας του και αυτή τη στιγμή είναι περιζήτητος για πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, παρά το γεγονός ότι δεν διανύει την πρώτη του ποδοσφαιρική νιότη. Με κάθε γκολ όμως που σημειώνει με την εθνική Γερμανίας μεγαλώνει κι άλλο την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και λογικά θα αναγκάσει τη Βέρντερ να του κάνει αναπροσαρμογή για να τον κρατήσει, διότι το περσινό καλοκαίρι είχε υπογράψει ανανέωση συμβολαίου με μειωμένες αποδοχές κατά 500.000 ευρώ.

Με δεδομένο λοιπόν, ότι έρχεται με φόρα από την εθνική Γερμανίας, ότι έχει σκοράρει στα έξι από τα τελευταία δέκα εντός έδρας ματς της Βέρντερ και ότι είναι ο εκτελεστής των πέναλτι για την ομάδα του, το 2.20 στο anytime του αξίζει. Άλλωστε, η Χοφενχάιμ είναι από τις χειρότερες άμυνες της Bundesliga και δέχεται γκολ 15 σερί αγωνιστικές.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βέρντερ Βρέμης – Χοφενχάιμ: Φίλκρουγκ Anytime (απόδοση 2.20), 18:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ