TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Φαβορί, αουτσάιντερ και ιταλικά "Χ"

Οι παίκτες της Γκλάντμπαχ
Οι παίκτες της Γκλάντμπαχ 2023 AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Στοιχηματικό ποτ πουρί το σημερινό Total Betting του Match Money. Με φαβορί, με αουτσάιντερ και με ιταλικά Χ.

Κολωνία – Γκλάντμπαχ (16:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Άσχημη εβδομάδα για την Κολωνία, καθώς η FIFA τής επέβαλε απαγόρευση μεταγραφών για τις επόμενες δύο περιόδους. Και σε πολύ άσχημη αγωνιστική κατάσταση έτσι κι αλλιώς οι "τράγοι" του γερμανικού ποδοσφαίρου πριν τη διακοπή: 0-1-4 στα τελευταία πέντε παιχνίδια με τέρματα 1-13. Το ματς με την Γκλάντμπαχ είναι τοπικό ντέρμπι και μπορεί η Γκλάντμπαχ γενικά να μην έχει καθόλου εύκολο το διπλό φέτος, αλλά μέσα στην Κολωνία έχει βγάλει τρία στις πέντε τελευταίες επισκέψεις της. Αν μη τι άλλο, αποδόσεις στο 3.00 και στο 3,20 για το διπλό είναι μεγάλες.

Αναλυτικά όλα τα προγνωστικά Γερμανίας στο Matchmoney.com.gr

Ανζέ – Νις (16:00 Live από το SPORT24). Η Ανζέ είναι πρακτικά ήδη καταδικασμένη για υποβιβασμό. Μόλις 10 πόντους και φυσικά ουραγός, στο -11 από την προτελευταία θέση και στο -16 από τη σωτηρία. Ταυτόχρονα το διάστημα της διακοπής πέρασε με διοικητικά μπερδέματα και το μέλλον δεν δείχνει καθόλου ευοίωνο. Πολύ καλή ευκαιρία για τη Νις, που μέσα στο 2023 έχει βρει πολύ καλό ρυθμό (αήττητη από τις 11 Ιανουαρίου με σερί 6-5-0) να επιστρέψει στη δράση με νίκη. Και ταυτόχρονα να πάρει και μια μίνι εκδίκηση για τη σεπτεμβριάτικη γκάφα της, όταν έχασε 0-1 από την Ανζέ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μπολόνια – Ουντινέζε (13:30 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Ισοδύναμο ζευγάρι. Για την ακρίβεια, πιο ισοδύναμο δεν πάει. Διαχρονικά ομάδες ίδιων πάνω-κάτω κυβικών, χέρι-χέρι φέτος στη βαθμολογία (9η με 38 η Ουντινέζε, 10η με 37 η Μπολόνια), σε παρόμοια αγωνιστική κατάσταση πριν τη διακοπή (2-2-2 η Μπολόνια, 2-3-1 η Ουντινέζε), ενώ τα ματς τους στην Μπολόνια τα τρία τελευταία κόλλησαν στο Χ. Μια χαρά ζαριά, αν παίζεις Χ, για να γίνει το 4 στα 4.

Σπέτσια – Σαλερνιτάνα (16:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24). Στο Χ θα σε πάμε κι εδώ, σε ακόμη πιο παραδοσιακή ιταλική λογική. 17η η Σπέτσια με 24 πόντους και πέντε πόντους πλεονέκτημα από την πρώτη που υποβιβάζεται, τη 18η Βερόνα των 19. 16η η Σαλερνιτάνα με 27 πόντους. Γενικώς ομάδες που το φέρνουν σχετικά εύκολα φέτος το Χ (3-7-4 εντός έδρας η Σπέτσια, 2-5-6 εκτός η Σαλερνιτάνα), το να φέρουν άλλο ένα τώρα τις βολεύει μια χαρά βαθμολογικά. Ειδικά από τη στιγμή που η Βερόνα παίζει στο Τορίνο με τη Γιουβέντους.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπολόνια – Ουντινέζε: Χ (απόδοση 3.40) 13:30
  • Σπέτσια – Σαλερνιτάνα: Χ (απόδοση 3.30) 16:00
  • Ανζέ – Νις: 2 (απόδοση 1.60) 16:00
  • Κολωνία – Γκλάντμπαχ: 2 (απόδοση 3.20) 16:30

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ